- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah canimEvet ya insan tedirgin oluyor.Ama Rabbim büyük hepinizinkini korusun ins
En onemlisi kabız olmamaya calıs canım sabahları kalvaltıdan once kuru ya da yas erik veya kayısı tuket ılık su içKızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?
Canım bu jel arada kahverengi hatta kırmızıya yakin bile gelebiliyor bende de oluyor. Jel tahriş ediyormuş orayı hatta benim jelden dolayı enfeksiyon oluştu çok iğrenç bir ilaç tiksiniyorum ama mecbur kullanıcaz napalımBenim de gece akıntım kahvemsi bir renkti ama çok az böyle geldi daha doğrusu crionne jel koyduktan sonra 3_4 saat sonra onun fazlası geliyor ya o kısım öyleydi biraz tedirgin oldum merkezi aradım sabah jelin fazlasını vücut bu şekilde atıyor çok normal dedi.transfr sonrası verilen kâğıtta da öyle yazıyor ama insan duymayinca olmuyor sanirim
Canimm cok saoll ewet bnde baska bir topicte okudum dediginz gibi yaziodu.bu arada sizin adinizi bir topicte gordum yasadiklarinizi hissettiklerinizi okudum sizin o hayalet ikinci cizginizi ben de hemn gormustum saglikla kucaginiza alin insallahCanım bu jel arada kahverengi hatta kırmızıya yakin bile gelebiliyor bende de oluyor. Jel tahriş ediyormuş orayı hatta benim jelden dolayı enfeksiyon oluştu çok iğrenç bir ilaç tiksiniyorum ama mecbur kullanıcaz napalım
ben buz yapıyorum akşamları.ayrıca iğneyi vurulduğumda iyice bastırıyorum hemen kalkmadan.bide iğneden sonra biraz yürüyüş.dağılmasını kolaylaştırıyor.Kızlar Progestan iğneden dolayı oturmakta zorlanıyorum.bunun için önerimiz varmı ne yapmalıyım?
İnsallah bebegin seninle olsunKızlar yarın kısmet olursa transferim var.dualarinizi eksik etmeyin.allah razı olsun hepinizden.
canımm onlar seni hiç bırakmasın inşallah.sende geri sayıma başladın artık.Allah hepimizin yüzünü güldürür inş.Kızlar bebislerle beraberim:)
tatlım ben ilk tedavimde 7 gün hep yattım.hiç iş yapmadım.ondan sonra da yormadan iğneye yürüyerek gittim.bu tedavimde 3.günden sonra çok ağır işler olmamak kaydıyla normale dönmeyi düşünüyoru.m.Kızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?
Canim ikinmakk hic iyi deilmis hemsireler ozellikle bunu dedi bna.ilac veriolae bunun icinYa bide kabizligin ne gibi sorunu oluyor bende bu problem var malesef![]()
Tek problemim oldum olasi bu;(Canim ikinmakk hic iyi deilmis hemsireler ozellikle bunu dedi bna.ilac veriolae bunun icin
Canımmm maşallah bebişine. Çok sevindim senin adına. Bugünlere zar zor geldik Rabbim hep yüzümüzü güldürsün inşallah.İyiyim canm bende 11+4 um cok sukur bugun kontrolum vardii bebis bayaa buyumuss :)) ili defa boyle gorevildim cok netti cok guzel bir hiss allahim herkese yasatsin bu hissi kucagimiza almayi nasip etsin :)) kismetsee oglusum olacakmis yuzde seksen erkek dedi doktorum :))
Amin canım Insallah. Aslında hepimiz kaderdaşız hikayelerimiz farklı olsa da birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Bu yolda en çok yapmamız gereken şey sabır ve dua. Allahım kimseye çok bekletmeden bebeğini ona versin inşallah, hepimiz anne olmayı fazlasıyla hakediyoruz :)Canimm cok saoll ewet bnde baska bir topicte okudum dediginz gibi yaziodu.bu arada sizin adinizi bir topicte gordum yasadiklarinizi hissettiklerinizi okudum sizin o hayalet ikinci cizginizi ben de hemn gormustum saglikla kucaginiza alin insallah![]()
Amin canim insallahAmin canım Insallah. Aslında hepimiz kaderdaşız hikayelerimiz farklı olsa da birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Bu yolda en çok yapmamız gereken şey sabır ve dua. Allahım kimseye çok bekletmeden bebeğini ona versin inşallah, hepimiz anne olmayı fazlasıyla hakediyoruz :)
Yaptinizzz mi testiiii yoksaaa merakk ettimBu saatlerde gebelik testi yapilir mi