2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Sizde de felaket göğüs hassasiyeti var mı ????benim her regli dönemimde de olurdu ama bu başka tabi ki ...ne zaman geçer bu meret ?

Evet kizlar bende hamileyim.4hafta 6 gunluk.su tehlikeli gunleri atlatana kadar stresli gececek sanirim.kasiklarim agriyor.tek belirtimde heran regl olacak gibi olmakti hergun bekledim ama olmadim 23unde regl olmam gerekiyordu 25inde kan verdim betahcg 532 cikti.pazartesi randevum var Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Isteyenede tez vakitte evlat sevgisini tattirsin insallah

Rabbim Hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde cnm bu ara da benimde tek belirtin regl olucakmışım gibi ağrı bu de belim ağrıyo. Bu gün de temizlik yaptım kafamı her kaldırışım da gözlerim karardı kulaklarım tıkandı ses filan duymadım kendime gelene kadar ama bu durum 1 dakika filan sürüyordu reglime 5 gün var hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama bana değilmişim gibi gelmeye başladı

Herkese selamlar.Hamileliklerimiz hayırlı olsun Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.Bende bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüğüm anda soluğu doktorda aldım.Doktora gitmek için erken ama benim 3 düşüğüm var ve sonuncusunu 2 ay önce yaşadım doktor hamile olduğunu öğrenince hemen pıhtılaşma iğnelerine başlıycaz demişti.Ultrosonda erken olduğu için görünmedi emin olmak için kan testi yaptırmak 496 çıktı sonuç pazartesi testi tekrarlayıp iğnelere başlıycaz.Her seferinde kalp atışlarını duyuyoruz ama 10. Haftadan sonra duruyo dua edin ltf tekrar kötü şeyler yaşamak istemiyorum.Benim dualarımda sizinle.

Buraya yazmak nasip olur inşalla demişsiniz ve nasip olmuş ne güzel şükür Allaha Sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah

Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu ay zannetmiyorum ama inşaallah bende haziranda hamile kalanlardan olurum

Gözlemlediğim kadarıyla çok düşünmemek çok takmamak gerekiyor. Bende hep kendimi bu yönde telkin etmeye çalışıyorum . Allah ne zaman vereceğini bilir tabi ama insan hemende olsun istiyor tabi

Amin canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. Ben Folik1 kullandım. Suya katılan bilmiyorum. Küçük birşey zaten yutma zorluğu yok

Bende son gune kadar regl olurum dedim hep umutlanmamak icin cunku agrisi vardi.ama icimde bir his hamilesin diyordu cunku ay ortasi sag kasik batmasi cekilmesi yasadim ve regl agrilarim devam etti ara ara.ilk kez tecrube ettigimden cok farki anlayamadim.sen yinede agir is yapma dikkat et Allahim yuzunu guldursun bende heray husran oluyordum Rabbimin hikmeti bu aymis.seninde tez vakitte yavruna kavusman dilegiyle canim

Bende sonuçlardan hemen sonra başladım ben yarım içiyorum birde D vitamini aldığım için doktor yarım verdi. Ben henüz oltrasona girmedim dediğin gibi 7. haftada ancak gözüküyomuş bekliycez artık :?

Arkadaşlar benim TSH hormonu 5.34 yüksek çıktı. Daha önce tiroit sorunum falan hiç olmadı.
Doktor hamilelikte olabilir bir ay sonra tekrar bakarız bu sürede bebişe birşey olurmu diye korkuyorum inşallah.
Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Kizlar ben daha hamilelik belirtim yok yani gogus agrisi mide bulantisi sadece arada kasik agrim var o da azaliyor ara ara giriyor.sizde neler var?

Kizlar ben daha hamilelik belirtim yok yani gogus agrisi mide bulantisi sadece arada kasik agrim var o da azaliyor ara ara giriyor.sizde neler var?
benimde aynı şekilde canım hatta arasıra da kramp giriyor alt karın bölgeme,korkuyorum bazen ama sanırım bu iyi bişeymiş rahim bebek için büyüyormuş...

benimde aynı şekilde canım hatta arasıra da kramp giriyor alt karın bölgeme,korkuyorum bazen ama sanırım bu iyi bişeymiş rahim bebek için büyüyormuş...
Rahim genisliyor ve agri yapiyor ara ara.bulantilar daha 6 ve 7.haftada basliyormus.umarim cok zorlayici olmaz. gerci Bebeklerimiz buyusunde raziyiz

Selam kızlar. 24 mayısta bhcg 110.9 çıkmıştı. 27 mayısta 201 çıktı. Dün doktor kontrolüne gittim orada da bakıldı 288 çıktı. Doktor hiç net konusmadı. Dış gebelik de olabilir sağlıklı gebelik de olabilir dedi. Açıkçası baya bi canımı sıktı. Önümüzdeki hafta tekrar gelin bi bakalım dedi. Sizce de deger çok mu yavaş ilerliyor?Cumartesiye kadar nasıl bekleyecegim bilmiyorum

Mide bulantısı olan arkadaşlar var mı? Erken değil mi daha yahu.. Göğüs hassasiyeti olan arkadaşlar varmış sanırım. Ben de o yok ama mide bulantısı var hafif... Birde arada kasık sandım var sizde de var mı? Korkuyorum da

Ayy şimdi sorduydum.. Çok rahatladım canım. Bu sancı olayını nerden öğrendin doktor mu dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…