2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Arkadaşlar kimse folik asit d vitamini kullanmıyormu?
Hamileliğin başında hemen folik asite başlanıyor.
Benden başka baslayan yok sanırım.
bende basladim folok asite bide kan yapici hap aliyorum ac karnina

Arkadaşlar kimse folik asit d vitamini kullanmıyormu?
Hamileliğin başında hemen folik asite başlanıyor.
Benden başka baslayan yok sanırım.
Bende folik asit aliyorum biede kan yapici hap ac karnina aliyorum onuda

merhaba guzel anne adayları :) bizde mayıs 11 de çalışmalara başladık ama sanırım bu aydan güzel haber veremeyeceğim reglime 2 3 gün var olacak gibiyim ... sizlerin ilk denemelerimi acaba :)

Bence de bu doktorun pisikolojisi bozulmuş :)
Sen sıkma canını
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Folik asite ben hamileliğimden 1 ay önce başladım. Hala kullanıyorum. Sanırım 3 ay toplam kullanacağım. Keseyi görmedik henüz. Çok erken gitmiştim doktora. Daha reglim gelmeden test yapıp pozitif görünce atladık gittik. Onun için keseyi görmek için ayrı gitmedik kontrole daha. 7. Haftada gideceğim inşallah sabredersem. Günler geçmiyo sizin de öyle mi ?

Aynen benim de öyle. Kanda hcg 77.17 gördüm dayanamadım gittim doktora 3 gün snr .Dr o kadar rahat ki (30 yillik ) daha göremeyiz hiç birşey ama gel alttan bakalım dedi ve gerçekten hiç bir şey göremedik. 1 hafta snr gel rahatlıkla görürüz ,git tadini cikar gebeliginin dedi. Erken gittiğimi biliyordum ama duramadım işte .1 hafta nasil geçer hiç bilmiyorum...gebelikte yapilan testleri yaptır dedi o arada. Sağlık ocağı yapior mu o testleri acaba yoksa illa kadın doğum mu olacak ,bilen var mı ???

Gebelikte yapılan testler ne ki :) ben ; TSH, TAM KAN SAYIMI, BHCG ve PROGESTERON testleri istedi onları yaptırdım. Sağlık Ocakları da yapar bence ama bilmiyorum canım

Merhaba herkes bebegini saglikla kucagina alsin insallah
bugün 7 haftalık oldük biz. Geçen hafta kontrole gittim Keseyi ve yolk kesesini gördük pazarteside kalp atışlarını görürüz duymamız biraz daha zaman alır dedi ☺

Arkadaşlar bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim :)
Bizde 3 yıllık evliyiz ve bu ay bebek çalışmalarına başladık fakat tutturamadık sanırım regl ağrılarım kendini göstermeye başladı gibi bişey 2 3 gün reglime her neyse herşeyin hayırlısı..

Sorum ; folik asit kullanmak şart mı ? Ben hamile kaldıgımı öğrendiğim ay kullanmaya başlasam olur mu? Çünkü ne zaman tutacak onuda bilemiyoruz atıyorum 3 4 ay sonra hamile kalacaksam o kadar süre folik asit içmek tuhaf geliyor bana ki ben hap içemiyorum dogum kontrol hapı bile içememiştim ilk zamanlar.

Açıkcası pekte bilgim yok fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Niye bu topiğe yazıyorsun derseniz acaba hamile kaldım mı bu ay diye düşünürken sizin sayfanıza denk geldim dün :)
Sıcak geldi bana burası

Aynen canım daha gitmem o kadına son haftaya kontrolüm var kontrol için gidildiğinde tekrar ücrette alınmıyor haftaya kalp sesini duyabiliriz dedi doktor o zati muhterem...
Dedim zaten gidiyorum başka doktora tekrar ücret vermektense son kez burda kalp atışlarını duyarım biter gider..
Allah tan tayinimiz çıktı daha burada değiliz o doktora giden diğer hamilelerin Allah yardımcısı olsun.

Merhaba canım, benim doktorum folik asitin hamilelik öncesinde alınması gerektiğini söyler hep. Bilmiyorum ama al istErsen. Hatta kendi bile kullanıyor, vücuttaki eksik vitaminlerin yerine..

Sağol canım cevabın için :) Ne güzel 5 haftalık hamilesin maşallah rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin :)
İnofolic diye bişey duydum burdan geçenlerde onun hakkında bi fikrin var mı tozmuş galiba suya katılıp içiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…