2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Sen kurtuluyosun o doktordan darisi diger hamilelere. Nasilsin canim kendini masil hissediyosun

Bugün maşaAllah herzamankinden daha iyiyim hamd olsun. Sabahları midem çok bulanıyordu daha azdı bugün hamd olsun
Sen ne durumdasın canım benim gibi. Sıkıntılı degilsindir inşaAllah

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum . Bu gebelikte istenen istenen testleri devlette yaptırırken kadinn dogumcuya gidiyorsunuz demi ? Ne diyorsunuz direk bunları yaptırmak istiyorum mu diosunUz?? Yoksa muayene mi olursunuz tekrar. Ya yapmazsa ???

Bana ilk hamileliğimde doktor yaptırın diye yazmıştı hastanede yaptılar. Ama sağlık ocakları yapıyor mu onu bilemiyorum açıkçası...

anladım canım acaba ne değerleri istiyorlar.. benden tam kan sayımı, tsh, bhcg ve progesteron istemişti doktorum bunun haricinde bişi var mı ki? gerçi ben doktoruma çok güveniyorum bakalım şlerleyen zamanlarda başka testler de olur heralde.

Tam kan s
Tam kan sayımı ( hemoglabin) , tsh, toksoplazma,
İşte kızamıkçık , rubella filan ...

Tam kan s

Tam kan sayımı ( hemoglabin) , tsh, toksoplazma,
İşte kızamıkçık , rubella filan ...
hımm ben o son yazdıklarını henüz yaptırmadım... anladım canım bakalım.. kalp atışı duyulsun 3 aylık olunca galiba doğum paketi düşüneceğim böyle çok pahalıya denk gelecek yoksa. ama tabi doğum paketlerini de araştırmak lazım galiba :)

kızlar merhaba, beni de alın aranıza.
ben de 25 mayıs' ta bat. ımdan bir gün önce ölçtürdüm betamı. 52,25 çıktı ve bir daha baktıramadım. yarın doktora randevum var. umarım her şey yolundadır, dua edin benim için.

Bugün maşaAllah herzamankinden daha iyiyim hamd olsun. Sabahları midem çok bulanıyordu daha azdı bugün hamd olsun
Sen ne durumdasın canım benim gibi. Sıkıntılı degilsindir inşaAllah
yok canim mide bulantim yok da benim belim cok agriyor malesef. goguslerdeki hassasiyette tam gaz devam :)

insallah guzel haberler alirsin doktorundan canim. gerci beta yuksek ciksa bu defa keseyi gormeden emin olamiyor insan. keseyi goruyosun aman kalp atisini duymadan emin olamiyorsun. annleik boyle sanirim hep bi tedirgin hep uzerine titriyor insan yavrusunun :)

ah canim insallah bu defa bebegin sana tutunur canim. iyi dusun iyi olsun. duamdasin canim. hic bir is yapma ne olur. yat dinlen ignelerinide ihmal etme. durumun simdi nasil doktorun ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…