- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Sen kurtuluyosun o doktordan darisi diger hamilelere. Nasilsin canim kendini masil hissediyosun
Ayy bilmiyorum ki ben hastaneden randevu aldim
hastane de olur tabiki. hangi değerleri istedi sizden doktorunuz?Ayy bilmiyorum ki ben hastaneden randevu aldim
Aç tok fark ediyor muBana ilk hamileliğimde doktor yaptırın diye yazmıştı hastanede yaptılar. Ama sağlık ocakları yapıyor mu onu bilemiyorum açıkçası...
Aç tok fark ediyor mu
Tam kan sayımı ( hemoglabin) , tsh, toksoplazma,anladım canım acaba ne değerleri istiyorlar.. benden tam kan sayımı, tsh, bhcg ve progesteron istemişti doktorum bunun haricinde bişi var mı ki? gerçi ben doktoruma çok güveniyorum bakalım şlerleyen zamanlarda başka testler de olur heralde.
Ama benim doktorum öyle müsvedde gibi bir şeye yazdı verdi .onlar bilir dediYok canım farketmiyor diye biliyorum ben
hımm ben o son yazdıklarını henüz yaptırmadım... anladım canım bakalım.. kalp atışı duyulsun 3 aylık olunca galiba doğum paketi düşüneceğim böyle çok pahalıya denk gelecek yoksa. ama tabi doğum paketlerini de araştırmak lazım galiba :)Tam kan s
Tam kan sayımı ( hemoglabin) , tsh, toksoplazma,
İşte kızamıkçık , rubella filan ...
tabisiiiPaket de olsa olmasa da herşey pahallı bu devirde :) ama yine de herşeye değer onlar
yok canim mide bulantim yok da benim belim cok agriyor malesef. goguslerdeki hassasiyette tam gaz devam :)Bugün maşaAllah herzamankinden daha iyiyim hamd olsun. Sabahları midem çok bulanıyordu daha azdı bugün hamd olsun
Sen ne durumdasın canım benim gibi. Sıkıntılı degilsindir inşaAllah
insallah guzel haberler alirsin doktorundan canim. gerci beta yuksek ciksa bu defa keseyi gormeden emin olamiyor insan. keseyi goruyosun aman kalp atisini duymadan emin olamiyorsun. annleik boyle sanirim hep bi tedirgin hep uzerine titriyor insan yavrusunun :)kızlar merhaba, beni de alın aranıza.
ben de 25 mayıs' ta bat. ımdan bir gün önce ölçtürdüm betamı. 52,25 çıktı ve bir daha baktıramadım. yarın doktora randevum var. umarım her şey yolundadır, dua edin benim için.
ah canim insallah bu defa bebegin sana tutunur canim. iyi dusun iyi olsun. duamdasin canim. hic bir is yapma ne olur. yat dinlen ignelerinide ihmal etme. durumun simdi nasil doktorun ne dedi?Herkese selamlar.Hamileliklerimiz hayırlı olsun Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.Bende bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüğüm anda soluğu doktorda aldım.Doktora gitmek için erken ama benim 3 düşüğüm var ve sonuncusunu 2 ay önce yaşadım doktor hamile olduğunu öğrenince hemen pıhtılaşma iğnelerine başlıycaz demişti.Ultrosonda erken olduğu için görünmedi emin olmak için kan testi yaptırmak 496 çıktı sonuç pazartesi testi tekrarlayıp iğnelere başlıycaz.Her seferinde kalp atışlarını duyuyoruz ama 10. Haftadan sonra duruyo dua edin ltf tekrar kötü şeyler yaşamak istemiyorum.Benim dualarımda sizinle.
ben yaziyorum canim. sen yaziyor musunkızlar bu arada aklıma geldi.. günlük yazanınız var mı aranızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?