- 8 Ekim 2015
- 790
- 417
- 103
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
amin canim insallah. hepimiz sagliklica alalim kucagimiza insallah. ben dun aldim ilk goruntumuzu insallah sizde alirsiniz. cok guzel bir duyguymus kizlar yaOyy maşaAllah sağlıkla sihhatle yavrunu kucağına alirsin inşaAllah canım benimm
bir cift beyaz patik onlara herseyi anlatabilir canim :) bizim aileler uzak oldugu icin telefonda paylastik ama eger yakinsaniz elinizde bir cift patik harika olurYarın doktor herşey normall derse ki bence kesemiz bile gozukmeyebilir biz de anlatmaya karar verdik.şimdi de acaba nasıl versek bu güzel haberi diye düşünmeye basladik :)
Yarın doktora gideceğim inşaAllah ultrason görüntüsünü ilk gittiğimizde alabiliyor muyuz
Sizler aldinizmi
Yada daha zamanımı var
bende cok baktimda yine de aklima cok takildi canim. ailemde yakin cevremizde yok ama esimin ablasinin ikizi var. sanirim o da bizi baglamiyo cunku ikiz geni anneden gelirmis sanirim. benim korkum su ben ayda hep iki tane yumurtluyorum bunu asilama denerken kesfettik doktorum soyledi hal boyle olunca doktorum asilama da ikiz gebelik ihtimalin var demisti tabi hic bir asilamamiz tutmadi. simdi kendiligimden hamis oldum. artik ikizse de bizim teksede. biz istedik bir goz Allah verdi iki goz derim olursa :)Birinci test persembe günü olmustu, ikinci test ondan sonraki carsamba günü oldu. Internetten arastirdim da, hcg oranina fazla takilmayacakmisin. Önemli olan kat kat artmasiymis.
Seninki yüksek ama elbette ikiz olacakmis bilmiyorum. Ailende varmi?
canim sanirim senden bir haftaya yakin ilerdeyim ben. bende hic oyle bir sorun olmadi cok sukur ama bende cok asiri istahsizdim.Allah yardimcisi olsun mide bulantisi cekenlerinSabah bulantim çok benim
İyice rahatsız etmeye başladı sabah ilk isim çubuk kraker yemek oluyor
Midem son 1 haftadır Allak bullak
Sizlerde de öylemi
bende cok baktimda yine de aklima cok takildi canim. ailemde yakin cevremizde yok ama esimin ablasinin ikizi var. sanirim o da bizi baglamiyo cunku ikiz geni anneden gelirmis sanirim. benim korkum su ben ayda hep iki tane yumurtluyorum bunu asilama denerken kesfettik doktorum soyledi hal boyle olunca doktorum asilama da ikiz gebelik ihtimalin var demisti tabi hic bir asilamamiz tutmadi. simdi kendiligimden hamis oldum. artik ikizse de bizim teksede. biz istedik bir goz Allah verdi iki goz derim olursa :)
insallah canim. hayirli bir evlat olarak buyutebileceksem ikiz de olsa olur. durumun nasil bakalim bu arada var mi bir belirti yoksa belirtisiz mi geciyor?Aah ne kadar ilgincmis hep iki yumurta birden gitmesi. Fazla korkma canim. Ikiz olsa bile cok iyi bakacagindan, altindan kalkacagina eminim
insallah canim. hayirli bir evlat olarak buyutebileceksem ikiz de olsa olur. durumun nasil bakalim bu arada var mi bir belirti yoksa belirtisiz mi geciyor?
aman canim artik o ani hareketleri yapma. ben de bu hafta basina kadar hep kasik agrisi ve bel agrisi cekmistim ama gecti cok sukur. simdi sadece istahsizim. bir de biraz yuruyunce falan sol kasigim agriyor eger o belirtimde olmasa inanmayacagim hamile olduguma. ne olur hareketlerine dikkat et canim simdi sana tutunmaya calisiyo bebisin ani hareketlerle bebisini kusturme kendine seni terketmesin.Halen belirtisiz. Hatta simdi daha demin koltugunu arkasindaki cami kapatmaya calisirken birden karnim agridi. Simdide kasiliyor. Durmadan korkuyorum bu bebegi kaybedecem diye. Ya sacma bir ani hareketler dolayi kaybedersem?
Senin durumun nasil? Nasil hisediyorsun kendini?
Benim aşırı değil ama bulantı iyidir..Sabah bulantim çok benim
İyice rahatsız etmeye başladı sabah ilk isim çubuk kraker yemek oluyor
Midem son 1 haftadır Allak bullak
Sizlerde de öylemi
Teşekkür ederimhos geldin canim
canim sanirim senden bir haftaya yakin ilerdeyim ben. bende hic oyle bir sorun olmadi cok sukur ama bende cok asiri istahsizdim.Allah yardimcisi olsun mide bulantisi cekenlerin
Nasilsin bakalim. Kac haftaliksiniz annesiBenim aşırı değil ama bulantı iyidir..
Teşekkür ederim
Ay canim inanmiyorum o nasil bir doktormus oyle ya. Herhalde hamilelik onun kesin dogacagi anlamina gelmez bizde biliyoruz doguma kadar bir risk var. Ama kendimizi olumluya alistiriyoruz stres yapmamaya calisiyoruz. Stres zaten bebisleri kaybetmemize sebep olur. Bildigin seni strese sokmus canim bakma sen catlak doktora. Tabiki cok normal bebisi gormemesi daha kucuk o. Hersey olacak bebisini kucagina da alacaksin. Sen iyi bi doktor bul kendine daha da o doktora gideni bile uyarBugün gittim bende doktora acayip bir doktor denk geldi sinirlerimi bozdu
Sanki 10. Çocuğumu doğuruyormuşum gibi herşeyi bilen tecrübe sahibiymiş im muamele yaptı ilgisiz kronik hastalığın varmı dedi yok dedim ilk hamileliğin mi evet dedim hemen ultrason... Ne kan testi nede başka birsey... Yok kılcal damar kanlanması var büyüye bilir kuculede bilir... Sağ yumurtalığın de kistte var dedi....
kesesi oluşmuş dedi ama kendisi hala görünmüyor haftaya gelin kalp sesini duyabiliriz dedi
Yok Allahtan ruhsat çıkarsa yaşar yarinin garantisini veremem dedi dedi dedi dedi...
En sonda herşey normal dedi folik asit yazdı postaladı...
Garip ya soktayim hala....
Canim bende bugun basladim. Iyi yapmissin hemen baslamakla zaten ilk 3 ay icmemiz gerek ne kadar erken baslarsan o kadar iyiArkadaşlar kimse folik asit d vitamini kullanmıyormu?
Hamileliğin başında hemen folik asite başlanıyor.
Benden başka baslayan yok sanırım.
Canim ben 6+1 ken gittim bebisi keseyi gorduk kalp atisina haftaya gel dedi doktorumKızlar kalp atışı için ne zaman gidiyorsunuzaman doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?