2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Canım progestrro
progesteron değerine baktırdın mı? Benim de 24 mayısta 116ydı. ProgesterOn yüksek çıkınca değerin iyi demişti. Son reglim 26nisan

Kizlar ben daha hamilelik belirtim yok yani gogus agrisi mide bulantisi sadece arada kasik agrim var o da azaliyor ara ara giriyor.sizde neler var?

Amannnnn bende senin gibi düşünüyordum canım heran regl olacak misim gibi kasıkta ağrı vs
Hic belirtim yok diyordum kiiiiiiiiii
Taki şu son 1 haftaya kadar sabahları mide bulantisindan ölüyorum
Eti çok severim etten tiksindim o derece.. Bi anda oldu hepsi
Sakın belirtim yok yok deme dilini ısır canım Rabbim nazarlardan korusun umarım sıkıntısız bir şekilde hamileliğin geçer

Bence de bu doktorun pisikolojisi bozulmuş :)
Sen sıkma canını
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Amin cümlemizin inşaAllah.
Aynen canım enteresan bir doktor denk geldi illAllah ettim....
Sende inşaAllah hayırlısı ile kucağına alırsın bebegini

Haklisin canim Allah sabrini versin sanada mis kokulu bebeklerimizi alalim kucagimiza sonunda herseye raziyiz.

Valla benim mide bulantısı yok henüz ama gögusleriim felaket.dokunmayı geç yürürken bile ağrıyor arada sırada sol kasik ağrım oluyor resmen hissediyorum orda bir şeyin olduğunu ...bakalım daha neler göreceğiz

Merhaba taze anneler Nasılsınız bugün bakalım? Bugün kimsenin sesi çıkmamış bakıyorum da... Bhcg değerim düşük diye 2 gündür kafayı yiyiyorum ama elde var sıfır. Ne olacaksa olacak sonuçta. Allah nasip ettiyse benimle kalacak yavrum o yüzden bugünden itibaren kafaya takmayıp olumlu düşünmeye karar verdim. (Cumartesi doktor randevum olsa da çarşamba günü bi kan tahlili daha yaptırmayacak da değilim tabe :))) Neyse, nasılsınız bakalım? Mideler nasıl? Biraz vakit geçirelim beraber çünkü beklemekten ve sabretmekten başka çare yok ama böyle de vakit hemen geçmiyor Benim midem biraz sorunlu gibi. Ama sadece aç kaldığımda bulantı oluyor. O da az... Onun haricinde tuvalete gitmekten gına gelecek yakında. Sizlerde neler var neler yok ses verin bakalım anneler

Valla benim midem bulanmıyor henüz ama sinirim bende geç döllenme oldu.perşembe yada cuma gidecem doktora kaç haftalık olduğumu o zaman anlıcam tam olarak .ben de adetim geçtikten 5 gün snr hcg yaptırdım 77 çıktı bi daha yaptırmadım doktora gittim o da yaptırma cuma gel dedi takma kafana tadını çıkar dedi .sen de takma canım randevunu bekle .zırt pırt kan verince moralin bozulabilir.bazen yavaş ileleryebiliyor . Baş ağrım ve göğüs hassasiyeti var bi de .

Vallahi o göğüs hassasiyeti bende de var hem de çok fena :) ben de adetim geçtikten 4 gün sonra yaptırdım bhcg 110 çıktı ama doktor bakcaz artık dedi. Hayırlısı olur inşallah. Bir an önce kucağıma gelsin de minikim başka bir şey istemem

Senin hcg düşük değilki, benimde ilk 107 idi sanîrım 3 gün sonra 263 oldu bence biraz sabır arkadaşım :)
Bende ultrason için doktora gidicem ama biraz daha beklemem gerekiyor.

Yaw vallahi ben bekleyemiuorum delirecek gibi oluyorum bebisim saglikli mi degil mi merak etmekten ama yapacak bisey yok iste... yorumlari okuyorum ama onlar da pek iç açıcı değil.. Allaha havale ettim artik en iyisini o bilir. Verirse de vermezse de hayirlisi...

Mide bulantım coook
Sabah uyandığımda ac karnına bulanıyor. Birşey zaten çıkmıyor çıkanda safra
Çubuk kraker yemekten mahvoldum
Kuru soğan ve etten iğrendim pişerken kokusu olan yemeği yani kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
Doktor 3 4 aya kadar sürer dedi eyvah eyvah

ayy canım geçmiş olsun yaa. daha fenaları varmış benim de devamlı mide bulantım var ama çok nadir çıkarıyorum. bide deli iştahım var . zaten kiloluyum napıcam bilmiyorum hiç

canım göğüs hassasiyetin adetinin gecikmesinden ne kadar sonra başladı?

Sen kurtuluyosun o doktordan darisi diger hamilelere. Nasilsin canim kendini masil hissediyosun

canım göğüs hassasiyetin adetinin gecikmesinden ne kadar sonra başladı?
Yaaaa benim zaten adetten önce başlardı bunda da öyle oldu daha gecikmemistim kesin adet olacam dedim ama yok geçmek bilmiyor ve yavaş yavaş kaşinmalar da başladı .ben günlük tutuyorum bu arada hergün olmasa da öğrendiğim ilk gün ,eşime söylediğim gün vs yaziyorum

Ben de başladım bu zamanları yazmak lazım diye düşündüm ..

Bu arada deli uykum var hep uyumak istiyorum.. Neyse ben folik asitimi alıp yatayım artık iyi uykular kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…