- 5 Şubat 2016
- 490
- 399
- 23
- 38
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
progesteron değerine baktırdın mı? Benim de 24 mayısta 116ydı. ProgesterOn yüksek çıkınca değerin iyi demişti. Son reglim 26nisanSelam kızlar. 24 mayısta bhcg 110.9 çıkmıştı. 27 mayısta 201 çıktı. Dün doktor kontrolüne gittim orada da bakıldı 288 çıktı. Doktor hiç net konusmadı. Dış gebelik de olabilir sağlıklı gebelik de olabilir dedi. Açıkçası baya bi canımı sıktı. Önümüzdeki hafta tekrar gelin bi bakalım dedi. Sizce de deger çok mu yavaş ilerliyor?Cumartesiye kadar nasıl bekleyecegim bilmiyorum
Kizlar ben daha hamilelik belirtim yok yani gogus agrisi mide bulantisi sadece arada kasik agrim var o da azaliyor ara ara giriyor.sizde neler var?
Bence de bu doktorun pisikolojisi bozulmuş :)
Sen sıkma canını
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Haklisin canim Allah sabrini versin sanada mis kokulu bebeklerimizi alalim kucagimiza sonunda herseye raziyiz.Amannnnn bende senin gibi düşünüyordum canım heran regl olacak misim gibi kasıkta ağrı vs
Hic belirtim yok diyordum kiiiiiiiiii
Taki şu son 1 haftaya kadar sabahları mide bulantisindan ölüyorum
Eti çok severim etten tiksindim o derece.. Bi anda oldu hepsi
Sakın belirtim yok yok deme dilini ısır canım Rabbim nazarlardan korusun umarım sıkıntısız bir şekilde hamileliğin geçer
Valla benim mide bulantısı yok henüz ama gögusleriim felaket.dokunmayı geç yürürken bile ağrıyor arada sırada sol kasik ağrım oluyor resmen hissediyorum orda bir şeyin olduğunu ...bakalım daha neler göreceğizMide bulantısı olan arkadaşlar var mı? Erken değil mi daha yahu.. Göğüs hassasiyeti olan arkadaşlar varmış sanırım. Ben de o yok ama mide bulantısı var hafif... Birde arada kasık sandım var sizde de var mı? Korkuyorum da
Valla benim midem bulanmıyor henüz ama sinirim bende geç döllenme oldu.perşembe yada cuma gidecem doktora kaç haftalık olduğumu o zaman anlıcam tam olarak .ben de adetim geçtikten 5 gün snr hcg yaptırdım 77 çıktı bi daha yaptırmadım doktora gittim o da yaptırma cuma gel dedi takma kafana tadını çıkar dedi .sen de takma canım randevunu bekle .zırt pırt kan verince moralin bozulabilir.bazen yavaş ileleryebiliyor . Baş ağrım ve göğüs hassasiyeti var bi de .Merhaba taze annelerNasılsınız bugün bakalım? Bugün kimsenin sesi çıkmamış bakıyorum da... Bhcg değerim düşük diye 2 gündür kafayı yiyiyorum ama elde var sıfır. Ne olacaksa olacak sonuçta. Allah nasip ettiyse benimle kalacak yavrum o yüzden bugünden itibaren kafaya takmayıp olumlu düşünmeye karar verdim. (Cumartesi doktor randevum olsa da çarşamba günü bi kan tahlili daha yaptırmayacak da değilim tabe :))) Neyse, nasılsınız bakalım? Mideler nasıl? Biraz vakit geçirelim beraber çünkü beklemekten ve sabretmekten başka çare yok ama böyle de vakit hemen geçmiyor Benim midem biraz sorunlu gibi. Ama sadece aç kaldığımda bulantı oluyor. O da az... Onun haricinde tuvalete gitmekten gına gelecek yakında. Sizlerde neler var neler yok ses verin bakalım anneler
Valla benim midem bulanmıyor henüz ama sinirim bende geç döllenme oldu.perşembe yada cuma gidecem doktora kaç haftalık olduğumu o zaman anlıcam tam olarak .ben de adetim geçtikten 5 gün snr hcg yaptırdım 77 çıktı bi daha yaptırmadım doktora gittim o da yaptırma cuma gel dedi takma kafana tadını çıkar dedi .sen de takma canım randevunu bekle .zırt pırt kan verince moralin bozulabilir.bazen yavaş ileleryebiliyor . Baş ağrım ve göğüs hassasiyeti var bi de .
Vallahi o göğüs hassasiyeti bende de var hem de çok fena :) ben de adetim geçtikten 4 gün sonra yaptırdım bhcg 110 çıktı ama doktor bakcaz artık dedi. Hayırlısı olur inşallah. Bir an önce kucağıma gelsin de minikim başka bir şey istemem
ayy canım geçmiş olsun yaa. daha fenaları varmış benim de devamlı mide bulantım var ama çok nadir çıkarıyorum. bide deli iştahım var . zaten kiloluyum napıcam bilmiyorum hiçMide bulantım coook
Sabah uyandığımda ac karnına bulanıyor. Birşey zaten çıkmıyor çıkanda safra
Çubuk kraker yemekten mahvoldum
Kuru soğan ve etten iğrendim pişerken kokusu olan yemeği yani kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
Doktor 3 4 aya kadar sürer dedi eyvah eyvah
canım göğüs hassasiyetin adetinin gecikmesinden ne kadar sonra başladı?Valla benim mide bulantısı yok henüz ama gögusleriim felaket.dokunmayı geç yürürken bile ağrıyor arada sırada sol kasik ağrım oluyor resmen hissediyorum orda bir şeyin olduğunu ...bakalım daha neler göreceğiz
Sen kurtuluyosun o doktordan darisi diger hamilelere. Nasilsin canim kendini masil hissediyosunAynen canım daha gitmem o kadına son haftaya kontrolüm var kontrol için gidildiğinde tekrar ücrette alınmıyor haftaya kalp sesini duyabiliriz dedi doktor o zati muhterem...
Dedim zaten gidiyorum başka doktora tekrar ücret vermektense son kez burda kalp atışlarını duyarım biter gider..
Allah tan tayinimiz çıktı daha burada değiliz o doktora giden diğer hamilelerin Allah yardımcısı olsun.
Yaaaa benim zaten adetten önce başlardı bunda da öyle oldu daha gecikmemistim kesin adet olacam dedim ama yok geçmek bilmiyor ve yavaş yavaş kaşinmalar da başladı .ben günlük tutuyorum bu arada hergün olmasa da öğrendiğim ilk gün ,eşime söylediğim gün vs yaziyorumcanım göğüs hassasiyetin adetinin gecikmesinden ne kadar sonra başladı?
Ben de başladım bu zamanları yazmak lazım diye düşündüm ..Yaaaa benim zaten adetten önce başlardı bunda da öyle oldu daha gecikmemistim kesin adet olacam dedim ama yok geçmek bilmiyor ve yavaş yavaş kaşinmalar da başladı .ben günlük tutuyorum bu arada hergün olmasa da öğrendiğim ilk gün ,eşime söylediğim gün vs yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?