2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Kizlar su kalp atisini duyana kadar cok stresliyim korkuyorum gelisiyormu endisesi hep icimde yani oyle mutlu oldukki bozulmasidan korkuyorum.Allahim yardim etsin ben ve benim gibi olanlara

Merhaba hamile bayanlar

4 mayısta adet oldum 16 ve 22 mayısta yumurtlama zamanımdı.
son günlerde kendimi çok kötü hissediyorum ağzım çamur gibi sabahları midem hafif bulanıyor gün içinde çalışırken ayakta uyuyorum resmen o kadar yorgunum ki bacaklarımı kollarımı uzatacak yer arıyorum evleneli 1 buçuk ay oldu evlenmeden önce ve sonrasında idrar yolu enfeksiyonundan doktora gittim sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi mi çok istiyorum bebeğim olsun o kadar hissediyorum ki hamile olduğumu adetime 2 gün kaldı korkuyorum

Canım bence hemen bir eczaneden test al bakalım sonuca biz de :) Allah gönlüne göre versin :)

Hoşgeldin aramıza :) Dualarımız seninle her zaman. Doktordan sonra da haberdar et bizi

zeliha75 teşekkürler canım, keseyim gördük ama haftaya bir kontrole gidicem.ikincş kez tahlil yaptırmadı iyi de oldu bence. dediğin gibi doğana kadar içimizde hep bir endişe, merak olacak galiba.
H hilal16042016 metal tat,yumurtlamadan sonra beyaz akıntı, karnımda seğirme benim belirgin belirtilerim de ama yine de belli olmaz hayal kırıklığına uğramanı istemem.

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Benim öyle fazla mide bulantısı şikayetim yoktu aslında. Sadece midemde yanma ve rahatsızlık vardı. Ama folik asit kullanmaya başladığımdan beri bulantılarım başladı. Öyle çok fazla değil ama özellikle akşamları baya bi rahatsız ediyor. Acaba zamanı denk mi geldi yoksa folik asitten sonra böyle bulantısı olanlar da var mı aramızda?

Z zeynepkose canım hoş bulduk. Doktor pek bir şey demedi.ilk etapta devlete gidiyorum ama onlar da pek açıklama yapmıyorlar. Sormak aklıma gelmedi de 4+6 da sizce 4.1 mm kese iyi mi ki? Haftaya bir daha gideceğim gidene kadar neler geçer aklımdan.
Filim asite ben şubatta başladım, hamilelikten önce başladim arada bulantı yapıyor canım.

ah canim insallah bu defa bebegin sana tutunur canim. iyi dusun iyi olsun. duamdasin canim. hic bir is yapma ne olur. yat dinlen ignelerinide ihmal etme. durumun simdi nasil doktorun ne dedi?
Allah razı olsun güzel duaların için.Durumum kan testini tekrarladık ikiye katlamış 1048 olmuş güzel ilerliyor dedi ultrason görüntüsü için bir hafta sonra çağırdı.Pıhtılaşma iğnesine başladık hergün 0.4 mg lık .progestan folikasit coraspin kullanıyorum Allahtan hayırlısını diliyorum yapacak başka birşey

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... Bizim daha kese bile görünmedi... Sabah yine kan verdim bakalım bhcg kaç olmuş. Aslında doktor cumartesiye kadar baktırma dedi ama dayanamadım. Cumartesi en son 288 di. Bakalım bugün kaç çıkacak? Umarım değerler güzel yükselmiştir de önümüzdeki cumartesi miniğimin kesesini olsun görebilirim...

Bende kızıma günlük yazmıştım bu sene okula başladı okumayı öğrenince ona verdim.
Nasıl mutlu oldu anlatamam :)
Şuan bebişe henüz yazmadım ama aynı günlüğe yazmayı düşünüyorum büyünce kardeş kardeş okusunlar :)

Çok güzel bir duygu olsa gerek :) Allah bize de nasip eder inşallah

Kendiniz mi günlük tutmaya başladınız yoksa hazır alınanlardan mı? D&R da çok güzel günceler var ama onlar da cinsiyete göre sanırım...

Hayırlı olsun canım benimde cumartesi 496 idi pazartesi 1048 olmuş kese görünmedi pazartesi gidicem bende tekrar inşaallah iyi bir şekilde ilerler hamileliğimiz

bugün şehir dışından eşimin babaannesi geliyor. sabahtan beri oturmadım hiç yerime, kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyelim dedik ama kurtuluş yok galiba söyleyeceğim. belim çok ağrıdı.
kızlar nelere dikkat etmemiz gerekiyor ağır kaldırmama, bir şeye uzanmama dışında neler yapıyorsunuz?

Ani olan hicbir hareketi yapmiyorum cunku kasik agrisi basliyor.ne cok ayakta kalabiliyorum ne cok oturabiliyorum arada uzanmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…