- 8 Ekim 2015
- 790
- 417
- 103
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
insallah canim. bebislerimiz kocaman olunca iki damla goz yasi ve icimizde ki ufacik keyifle okuaylim o sayfalari insallahBende gunluk yaziyorum kizlar ilerde bu gunleri hatirlamak guzel olur diye dusunuyorum.insallah guzel anilar biriktirelim.
Merhaba hamile bayanlar
4 mayısta adet oldum 16 ve 22 mayısta yumurtlama zamanımdı.
son günlerde kendimi çok kötü hissediyorum ağzım çamur gibi sabahları midem hafif bulanıyor gün içinde çalışırken ayakta uyuyorum resmen o kadar yorgunum ki bacaklarımı kollarımı uzatacak yer arıyorum evleneli 1 buçuk ay oldu evlenmeden önce ve sonrasında idrar yolu enfeksiyonundan doktora gittim sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi mi çok istiyorum bebeğim olsun o kadar hissediyorum ki hamile olduğumu adetime 2 gün kaldı korkuyorum
kızlar merhaba, beni de alın aranıza.
ben de 25 mayıs' ta bat. ımdan bir gün önce ölçtürdüm betamı. 52,25 çıktı ve bir daha baktıramadım. yarın doktora randevum var. umarım her şey yolundadır, dua edin benim için.
inşallah olur ya 2 gün var biraz daha beklemek istiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorumCanım bence hemen bir eczaneden test al bakalım sonuca biz de :) Allah gönlüne göre versin :)
Allah razı olsun güzel duaların için.Durumum kan testini tekrarladık ikiye katlamış 1048 olmuş güzel ilerliyor dedi ultrason görüntüsü için bir hafta sonra çağırdı.Pıhtılaşma iğnesine başladık hergün 0.4 mg lık .progestan folikasit coraspin kullanıyorum Allahtan hayırlısını diliyorum yapacak başka birşeyah canim insallah bu defa bebegin sana tutunur canim. iyi dusun iyi olsun. duamdasin canim. hic bir is yapma ne olur. yat dinlen ignelerinide ihmal etme. durumun simdi nasil doktorun ne dedi?
kızlar bu arada aklıma geldi.. günlük yazanınız var mı aranızda :)
Bende gunluk yaziyorum kizlar ilerde bu gunleri hatirlamak guzel olur diye dusunuyorum.insallah guzel anilar biriktirelim.
Bende kızıma günlük yazmıştım bu sene okula başladı okumayı öğrenince ona verdim.
Nasıl mutlu oldu anlatamam :)
Şuan bebişe henüz yazmadım ama aynı günlüğe yazmayı düşünüyorum büyünce kardeş kardeş okusunlar :)
evet ben de başladım :))ben yaziyorum canim. sen yaziyor musun
Hayırlı olsun canım benimde cumartesi 496 idi pazartesi 1048 olmuş kese görünmedi pazartesi gidicem bende tekrar inşaallah iyi bir şekilde ilerler hamileliğimizAllah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... Bizim daha kese bile görünmedi... Sabah yine kan verdim bakalım bhcg kaç olmuş. Aslında doktor cumartesiye kadar baktırma dedi ama dayanamadım. Cumartesi en son 288 di. Bakalım bugün kaç çıkacak? Umarım değerler güzel yükselmiştir de önümüzdeki cumartesi miniğimin kesesini olsun görebilirim...
Çok güzel bir duygu olsa gerek :) Allah bize de nasip eder inşallah
Ani olan hicbir hareketi yapmiyorum cunku kasik agrisi basliyor.ne cok ayakta kalabiliyorum ne cok oturabiliyorum arada uzanmam lazim.bugün şehir dışından eşimin babaannesi geliyor. sabahtan beri oturmadım hiç yerime, kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyelim dedik ama kurtuluş yok galiba söyleyeceğim. belim çok ağrıdı.
kızlar nelere dikkat etmemiz gerekiyor ağır kaldırmama, bir şeye uzanmama dışında neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?