- 26 Eylül 2014
- 36
- 16
- 38
- 45
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
çok yüksek ihtimalle görebilirsiniz. ben 4+6da gördüm minicik bi kese. şimdi 5.haftamın içindeyim. siz kalp atışlarını bile duyabilirsiniz bi ihtimal:)Kızlar merhaba.. sürpriz bi şekilde dün evde gebelik testi ve ardından kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. SAT 26 Nisan kan değerime göre yaklaşık 6 haftalık gibi duruyor ama doktora bu akşam iş çıkışı gideceğiz. sizce kese görünür mü?
çok yüksek ihtimalle görebilirsiniz. ben 4+6da gördüm minicik bi kese. şimdi 5.haftamın içindeyim. siz kalp atışlarını bile duyabilirsiniz bi ihtimal:)
Biz de daha yarın kesemizi görmeye gidecez inşallah....ve daha hiç kimseye bişey söylememiştik ama yarın kalp atışlarını duymadan söylicez heralde . Annemi kandırıyormuşum gibi geliyor kadın çok istiyor ...bakalım inş güzel şeyler duyarız...çok heyecanlıyım çok ....Kalp atislari icin benim gibi heyecanli olan varmi? Icim icime sigmiyor kizlar Rabbim hayirlarla duymayi nasip etsin.
Canim cok takıyorsun sen kafana ...sen yanlış hatırlamıyorsam sürekli hcg baktiriyorsun ...yapma öyle yipranirsin ,herşeyi oluruna bırak ,bana doktorumun dediği gibi gebeliginin tadını çıkar .ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendim 77 çıktı ve bir daha baktirmadim. Pozitif düşün ,rahatla biraz inan psikoloji çok önemli ....lütfen kendini de bebeğini de yıpratma ...Selam kızlar. Moralim inanılmaz bozuk bugün... dün bhcg ye baktırdım yine. 344,7 çıktı. 29 Mayısta 288 çıkmıştı.... Cumartesi günü kontrolüm var ama hiçbir umudum kalmadı. Bu kadar yavaş ilerlemesi hiç normal değil değil mi?
Canim cok takıyorsun sen kafana ...sen yanlış hatırlamıyorsam sürekli hcg baktiriyorsun ...yapma öyle yipranirsin ,herşeyi oluruna bırak ,bana doktorumun dediği gibi gebeliginin tadını çıkar .ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendim 77 çıktı ve bir daha baktirmadim. Pozitif düşün ,rahatla biraz inan psikoloji çok önemli ....lütfen kendini de bebeğini de yıpratma ...
Allah guzel anilar biriktirtsin bizlere insallah canim :)evet ben de başladım :))
hadi insallah bu defa senle kalir bebegin canim. cok dikkat et kendine canim. Allah yardimcin olsun.Allah razı olsun güzel duaların için.Durumum kan testini tekrarladık ikiye katlamış 1048 olmuş güzel ilerliyor dedi ultrason görüntüsü için bir hafta sonra çağırdı.Pıhtılaşma iğnesine başladık hergün 0.4 mg lık .progestan folikasit coraspin kullanıyorum Allahtan hayırlısını diliyorum yapacak başka birşey
hadi darisi kucagina almaya annesi. cok sukur insallah geriside gelir canim. sirada kalp atisini duymak var. bende heyecanla kalp atisini duymayi bekliyorum hafatay carsambaya randevum var insallah duyarizzeliha75 teşekkürler canım, keseyim gördük ama haftaya bir kontrole gidicem.ikincş kez tahlil yaptırmadı iyi de oldu bence. dediğin gibi doğana kadar içimizde hep bir endişe, merak olacak galiba.
@hilal16042016 metal tat,yumurtlamadan sonra beyaz akıntı, karnımda seğirme benim belirgin belirtilerim de ama yine de belli olmaz hayal kırıklığına uğramanı istemem.
Canim cok takıyorsun sen kafana ...sen yanlış hatırlamıyorsam sürekli hcg baktiriyorsun ...yapma öyle yipranirsin ,herşeyi oluruna bırak ,bana doktorumun dediği gibi gebeliginin tadını çıkar .ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendim 77 çıktı ve bir daha baktirmadim. Pozitif düşün ,rahatla biraz inan psikoloji çok önemli ....lütfen kendini de bebeğini de yıpratma ...
Bebeğin nazlı ve çekingen o zmanCanım benim 2 günde bir baktırıyordum ama en son 5 gün sonra baktırdım. evet belki sabırsız davranıyorum ama o da bi o kadar çekingen... bhcg çok düşük ilerliyor canım benim... napcam bilmiyorum...
Bizde ailemize soyledik dayanamadik.Allahiimmm bu mutlulugu herkese yasatsin. Kalp atislarini duymadinizmi hala? Benimde 13unde cok sabirsizlaniyorum.korkuda var icimde duymazsak diye ne bileyim tuhaf hisler.sizdede varmi boyle karmasik duygular.Biz de daha yarın kesemizi görmeye gidecez inşallah....ve daha hiç kimseye bişey söylememiştik ama yarın kalp atışlarını duymadan söylicez heralde . Annemi kandırıyormuşum gibi geliyor kadın çok istiyor ...bakalım inş güzel şeyler duyarız...çok heyecanlıyım çok ....
çarşamba benim de randevu var inşallah güzel haberlerimizi veririz canım.hadi darisi kucagina almaya annesi. cok sukur insallah geriside gelir canim. sirada kalp atisini duymak var. bende heyecanla kalp atisini duymayi bekliyorum hafatay carsambaya randevum var insallah duyariz
hayırlı olsun. benim de Sat 28 nisan, ben de dün gittim doktora ve küçük bir kese göründü. ama görünmese de panik yapma çünkü kişiden kişiye değişebilirmiş.Kızlar merhaba.. sürpriz bi şekilde dün evde gebelik testi ve ardından kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. SAT 26 Nisan kan değerime göre yaklaşık 6 haftalık gibi duruyor ama doktora bu akşam iş çıkışı gideceğiz. sizce kese görünür mü?
canım öyle düşünme moralini yüksek tut, sakın kendini her şeyden. beta ile kese orantılı sanırım, arkadaşımın 6. haftadan sonra görünmüş demekki onun da betası çok düşüktü ama şimdi maşallah sağlıkla kucağını aldı, moralini bozma sakın.Selam kızlar. Moralim inanılmaz bozuk bugün... dün bhcg ye baktırdım yine. 344,7 çıktı. 29 Mayısta 288 çıkmıştı.... Cumartesi günü kontrolüm var ama hiçbir umudum kalmadı. Bu kadar yavaş ilerlemesi hiç normal değil değil mi?
utlaka haber et sonucunu banada canimçarşamba benim de randevu var inşallah güzel haberlerimizi veririz canım.
hayırlı olsun. benim de Sat 28 nisan, ben de dün gittim doktora ve küçük bir kese göründü. ama görünmese de panik yapma çünkü kişiden kişiye değişebilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?