2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Arkadaşlar D vitamini kullanmak bebeğe zarar verir mi?
Ben 1 haftadır kullanıyordum bugün doktr aradı kullanma bir sorun olabilir dedi.
Ya madem birşey olacaktı niye başlattı anlamadım

Kızlar merhaba.. sürpriz bi şekilde dün evde gebelik testi ve ardından kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. SAT 26 Nisan kan değerime göre yaklaşık 6 haftalık gibi duruyor ama doktora bu akşam iş çıkışı gideceğiz. sizce kese görünür mü?

çok yüksek ihtimalle görebilirsiniz. ben 4+6da gördüm minicik bi kese. şimdi 5.haftamın içindeyim. siz kalp atışlarını bile duyabilirsiniz bi ihtimal:)

Selam kızlar. Moralim inanılmaz bozuk bugün... dün bhcg ye baktırdım yine. 344,7 çıktı. 29 Mayısta 288 çıkmıştı.... Cumartesi günü kontrolüm var ama hiçbir umudum kalmadı. Bu kadar yavaş ilerlemesi hiç normal değil değil mi?

çok yüksek ihtimalle görebilirsiniz. ben 4+6da gördüm minicik bi kese. şimdi 5.haftamın içindeyim. siz kalp atışlarını bile duyabilirsiniz bi ihtimal:)

ayy gerçekten miii hadi inşallah ya hamile kalabilmek ayrı dert kese görmek kalp atışı duymak ayrı dert Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize :)

Kalp atislari icin benim gibi heyecanli olan varmi? Icim icime sigmiyor kizlar Rabbim hayirlarla duymayi nasip etsin.
Biz de daha yarın kesemizi görmeye gidecez inşallah....ve daha hiç kimseye bişey söylememiştik ama yarın kalp atışlarını duymadan söylicez heralde . Annemi kandırıyormuşum gibi geliyor kadın çok istiyor ...bakalım inş güzel şeyler duyarız...çok heyecanlıyım çok ....

Canim cok takıyorsun sen kafana ...sen yanlış hatırlamıyorsam sürekli hcg baktiriyorsun ...yapma öyle yipranirsin ,herşeyi oluruna bırak ,bana doktorumun dediği gibi gebeliginin tadını çıkar .ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendim 77 çıktı ve bir daha baktirmadim. Pozitif düşün ,rahatla biraz inan psikoloji çok önemli ....lütfen kendini de bebeğini de yıpratma ...

Canım benim doğru söylüyorsun ama benim değerler de hiç normal ilerlemiyor ki...

hadi insallah bu defa senle kalir bebegin canim. cok dikkat et kendine canim. Allah yardimcin olsun.

hadi darisi kucagina almaya annesi. cok sukur insallah geriside gelir canim. sirada kalp atisini duymak var. bende heyecanla kalp atisini duymayi bekliyorum hafatay carsambaya randevum var insallah duyariz

Canım benim 2 günde bir baktırıyordum ama en son 5 gün sonra baktırdım. evet belki sabırsız davranıyorum ama o da bi o kadar çekingen... bhcg çok düşük ilerliyor canım benim... napcam bilmiyorum...

Canım benim 2 günde bir baktırıyordum ama en son 5 gün sonra baktırdım. evet belki sabırsız davranıyorum ama o da bi o kadar çekingen... bhcg çok düşük ilerliyor canım benim... napcam bilmiyorum...
Bebeğin nazlı ve çekingen o zman lütfen olumlu olmaya bak ,olumsuzu kişi kendi çağırır . Bak ben de bilmiyorum yarın gidecem ama şimdiden onu seviyorum ,dokunuyorum,seni bekliyoruz iyi ol diyorum vs...olmuyorsa da Rabbim bilir deyip tekrar deneyeceksin ...sabırlı ol ...bir daha da baktirma...

Bizde ailemize soyledik dayanamadik.Allahiimmm bu mutlulugu herkese yasatsin. Kalp atislarini duymadinizmi hala? Benimde 13unde cok sabirsizlaniyorum.korkuda var icimde duymazsak diye ne bileyim tuhaf hisler.sizdede varmi boyle karmasik duygular.

hadi darisi kucagina almaya annesi. cok sukur insallah geriside gelir canim. sirada kalp atisini duymak var. bende heyecanla kalp atisini duymayi bekliyorum hafatay carsambaya randevum var insallah duyariz
çarşamba benim de randevu var inşallah güzel haberlerimizi veririz canım.

hayırlı olsun. benim de Sat 28 nisan, ben de dün gittim doktora ve küçük bir kese göründü. ama görünmese de panik yapma çünkü kişiden kişiye değişebilirmiş.

canım öyle düşünme moralini yüksek tut, sakın kendini her şeyden. beta ile kese orantılı sanırım, arkadaşımın 6. haftadan sonra görünmüş demekki onun da betası çok düşüktü ama şimdi maşallah sağlıkla kucağını aldı, moralini bozma sakın.

m
utlaka haber et sonucunu banada canim

Kızlar dün minnak kesemizi gördük içinde elma çekirdeğimiz duruyor 2 hafta sonra muhtemel kalp atışı için tekrar çağırdı doktor. çok mutluym çookkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…