2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Canım Günaydın. İnşallah dediğin gibi olur. İnternette okuyorum bazen benim gibi olanları. Kucağına alan da var kaybeden de... Bakalım hayırlısı artık. Allah ne derse olur. Bir yarın olsa da doktora gitsem. Muallakta kalmak insanı yıpratıyor...

Arkadaşlar dün doktra gittim kesemiz göründü çok şükür ama gece kanama oldu bugün tekrar gidicem ne yapıcam bilmiyorum
Rabbimden hayırlısını diliyorum

Ben fazla stres yapıp saçmalamaya başladım sanırım.
Rabbim ne nasip ettiyse o olacak
Gidelim bakalım doktor ne diycek

Arkadaşlar dün doktra gittim kesemiz göründü çok şükür ama gece kanama oldu bugün tekrar gidicem ne yapıcam bilmiyorum
Rabbimden hayırlısını diliyorum
İnşaallah seninledir bebeğin Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.Progestan başlarsın büyük ihtimalle güzel haberlerle gel dualarım tüm hamileler için

MaşaAllah sonunda kalp atışını bugün duyduk. Ramazan davulu gibi çalıyordu
Gümbür gümbür geliyorum diyor
Minnak davsanim Rabbim İsteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat evlatlar nasip eylesin inşaAllah

Bizde ailemize soyledik dayanamadik.Allahiimmm bu mutlulugu herkese yasatsin. Kalp atislarini duymadinizmi hala? Benimde 13unde cok sabirsizlaniyorum.korkuda var icimde duymazsak diye ne bileyim tuhaf hisler.sizdede varmi boyle karmasik duygular.

Bende öyleydim korkuyordum bugün saat 10da randevum vardı korka korka gittim
Ama MaşaAllah bizimki almış eline ramazan davulunu gümbür gümbür geliyorum diyor sıpa
İnşaAllah hayırlısı ile sende duyarsın miniginin kalp seslerini

Ayy ne mutlu sana bende ayin 13unu sabirsizlikla bekliyorum Allahim bizede duymayi nasip etsin. Ay dusunurken bile agliyorum saglikla gel bebegim

Malesef arkadaşlar iyi haberlerle gelemedim bebeğim
gelişi sürpriz olduğu gibi gidişide şok etti beni
Hayırlısı buymuş demrkki nasip değilmiş
Rabbim hepinizin yavrusunu hayirlisiyla kucağina almayi nasip etsin

Canımm benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan... sakın bozma moralini Allah bilir herşeyi... İnşallah yakında sağlıklı bebişlerin olur :)

Maalesef kaybettim kelimesini kullanmak bunu duymak hiç istemediğim birşey .Sıkma canını bekleme tekrar dene pıhtılaşma iğnesi oldunmu hiç kaçıncı gebeliğindi.birdahakine böyle dene inşaallah faydasını görürsün.Rabbim tez vakitte kucağını doldursun

Canım 3 ay önce bende düşük yaptım.. Sakın moralİni bozma üzül ağla ama hemen topla kendini. Ben ilk hamileliğimi 5. Ayda olmuştum. Doktorum 2 regl bekle dedi sonra Rabbim hemen verdi yine. Ne yaparsan yap asla neden başıma geldi deme. Sabret dua et, mukafatı çok büyük inan. Çoook geçmiş olsun, öpüyorum gözlerinden...

Geçmiş olsun canım benim Rabbim sabır versin inşaAllah
Vardır bundada bir hayr
Yine olur inşaAllah. Olmaz diye birsey yokki herşey nasip kısmet kul kaderini görür.
Kendini toparla yine verir Rabbim hayırlısı ile evlat evlatlar inşaAllah
Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…