- 26 Mayıs 2016
- 31
- 7
- 1
- 40
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
canım öyle düşünme moralini yüksek tut, sakın kendini her şeyden. beta ile kese orantılı sanırım, arkadaşımın 6. haftadan sonra görünmüş demekki onun da betası çok düşüktü ama şimdi maşallah sağlıkla kucağını aldı, moralini bozma sakın.
Arkadaşlar dün doktra gittim kesemiz göründü çok şükür ama gece kanama oldu bugün tekrar gidicem ne yapıcam bilmiyorum
Rabbimden hayırlısını diliyorum
Sakin ol canım. arada kanama olabiliyor diyorlar. Birşeyi yoktur miniğinin inşallah. Dualarım seninle
Sağol canım inşallah dediğin gibidir.
İnan şuan doktora nasıl gidicem diyorum ya kötü birşey derse.
Deme öyle, bence hemen git doktora geciktirme. Kaçta randevun?
İnşaallah seninledir bebeğin Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.Progestan başlarsın büyük ihtimalle güzel haberlerle gel dualarım tüm hamileler içinArkadaşlar dün doktra gittim kesemiz göründü çok şükür ama gece kanama oldu bugün tekrar gidicem ne yapıcam bilmiyorum
Bizde ailemize soyledik dayanamadik.Allahiimmm bu mutlulugu herkese yasatsin. Kalp atislarini duymadinizmi hala? Benimde 13unde cok sabirsizlaniyorum.korkuda var icimde duymazsak diye ne bileyim tuhaf hisler.sizdede varmi boyle karmasik duygular.
ya arkadaşlar ne kadar şanslısınızimrendim şuan size.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı isteyenlerin başına
Arkadaşlar dün doktra gittim kesemiz göründü çok şükür ama gece kanama oldu bugün tekrar gidicem ne yapıcam bilmiyorum
Ayy ne mutlu sana bende ayin 13unu sabirsizlikla bekliyorum Allahim bizede duymayi nasip etsin. Ay dusunurken bile agliyorum saglikla gel bebegimBende öyleydim korkuyordum bugün saat 10da randevum vardı korka korka gittim
Ama MaşaAllah bizimki almış eline ramazan davulunu gümbür gümbür geliyorum diyor sıpa
İnşaAllah hayırlısı ile sende duyarsın miniginin kalp seslerini
Malesef arkadaşlar iyi haberlerle gelemedim bebeğim
gelişi sürpriz olduğu gibi gidişide şok etti beni
Hayırlısı buymuş demrkki nasip değilmiş
Rabbim hepinizin yavrusunu hayirlisiyla kucağina almayi nasip etsin
Maalesef kaybettim kelimesini kullanmak bunu duymak hiç istemediğim birşey .Sıkma canını bekleme tekrar dene pıhtılaşma iğnesi oldunmu hiç kaçıncı gebeliğindi.birdahakine böyle dene inşaallah faydasını görürsün.Rabbim tez vakitte kucağını doldursunMalesef arkadaşlar iyi haberlerle gelemedim bebeğim
Canım 3 ay önce bende düşük yaptım.. Sakın moralİni bozma üzül ağla ama hemen topla kendini. Ben ilk hamileliğimi 5. Ayda olmuştum. Doktorum 2 regl bekle dedi sonra Rabbim hemen verdi yine. Ne yaparsan yap asla neden başıma geldi deme. Sabret dua et, mukafatı çok büyük inan. Çoook geçmiş olsun, öpüyorum gözlerinden...Malesef arkadaşlar iyi haberlerle gelemedim bebeğim
Malesef arkadaşlar iyi haberlerle gelemedim bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?