- 26 Eylül 2014
- 36
- 16
- 38
- 45
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
En buyuk tesellin iki evladinmis canim Rabbim bizleride evlatlarimiza kavustursun.eminim cok zorlu bir sinav hep dua ediyorum bu duyguyu bize sunduran sensin Allahim nolur sev8ncimizi yarim birakma diye.elbet duamizi kabul eder.her serde bir hayir vardir.Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.
Bugün daha iyiyim çok şükür ilk kez böyle birşey yaşadım 2 hamileliğim oldu ikisinide sorun olmadan kucağıma aldım. Rabbim yavrularıma ve cümlemize hayırlı uzun ömür versin. Birden ne yapıcamı şaşırdım arkadaşlar daha doktor kontrolune gitmedim. eve kapandım arayanlarla bile konuşasım yok daha kimseye söylememiştik bi ablam biliyodu.
Eşime bekleyelim biraz daha söyleriz diyordum neyse bitti işte.
Rabbim hepinizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin yol arkadaşlarım.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın olurmu.
Allaha emanet olun...
En buyuk tesellin iki evladinmis canim Rabbim bizleride evlatlarimiza kavustursun.eminim cok zorlu bir sinav hep dua ediyorum bu duyguyu bize sunduran sensin Allahim nolur sev8ncimizi yarim birakma diye.elbet duamizi kabul eder.her serde bir hayir vardir.
Senin ne hissttiğini çok iyi anlıyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin, iyi haberlerini bekliyorum canım.Merhaba kızlar. Ben de iyi haberlerle gelmedim bugün. Az önce doktordan geldim. Yine bir kan testi istedi ama diğer değerler çok düşük oldugundan sağliksız bir gebelik dedi. Öglen kan tahlilinden sonra karar verecek. Büyük ihtimalle düşük yapacaksiniz ama dış gebelik ihtimali de çok yüksek o yüzden riske atamayız dedi. Bakalim operasyon mu yoksa ilacla mi sonlandiracak bilmiyorum. Çok üzgünüm şu anda ama elden gelen bisey yok...
Senin ne hissttiğini çok iyi anlıyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin, iyi haberlerini bekliyorum canım.
Merhaba kızlar bende hamileyim ikinci gebeliğim
Daha 6 haftalık fakat 3 gün önce doktora keseyi goremedi büyük ihtimal yarın giderim tekrar fazlasıyla sancim oluyor
Amin inşaallahHayırlı olsun canım. Insallah sağlıkla kucağına alırsın...
Benim doktoruma sordum tutabilirsin dedi tutuyorumKızlar oruç tutuyor musunuz ?
Bukadar cabuk belirti olmaz iltihabin olabilir. benim 6.hafta hala yeni yeni basliyor yani sicaklardandir.insallah sende tez vakitte istegine kavusursunarkadaşlar merhaba bi sorum olucak size benim adetim 31 mayısta bitti bittikten 1 gün sonra 2 gün arayla denedik şuan belim felaket ağrıo kahverengi akıntım var ve başım dönüyo bunun sonu hamileliğe çıkıomu acabaaa cvplayın lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?