- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Ben de ogretmenim ,tam gun bi de.tereddüt etmiştim ama Dr öyle deyince denedim şu an iyiyimBuarada susuzlugumdan oturu oruc tutmuyorum gebelikte en onemli sey su ve calisiyorum surekli ogrencilerimle konusuyorum bu sebeple dayanabilecegime inanmiyorum.evde olsam tutabilirdim
saol cnm cvbın içinBukadar cabuk belirti olmaz iltihabin olabilir. benim 6.hafta hala yeni yeni basliyor yani sicaklardandir.insallah sende tez vakitte istegine kavusursun
iltihap yokmuş canım geçen hafta gittim doktora bi sorun olmadığını söylediBukadar cabuk belirti olmaz iltihabin olabilir. benim 6.hafta hala yeni yeni basliyor yani sicaklardandir.insallah sende tez vakitte istegine kavusursun
Akintin regl duzeniyle alakali sikintida olabilir.yani doktor degiliz gerci bilemeyiz ama bukadar kisacik zamanda gebelik olusupta hemen belirti veremez once yumurta dollenecek sonra rahme inip yerlesecek akinti yapacak yani cok zor. Insallah yakin zamanda sende bu guzel duyguyu yasarsin bizde saglikla kavusuruz yawrumuza.ahh daha yolumuz uzuniltihap yokmuş canım geçen hafta gittim doktora bi sorun olmadığını söyledi
inşş ya allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAkintin regl duzeniyle alakali sikintida olabilir.yani doktor degiliz gerci bilemeyiz ama bukadar kisacik zamanda gebelik olusupta hemen belirti veremez once yumurta dollenecek sonra rahme inip yerlesecek akinti yapacak yani cok zor. Insallah yakin zamanda sende bu guzel duyguyu yasarsin bizde saglikla kavusuruz yawrumuza.ahh daha yolumuz uzun
Mutlaka bir doktora gorun.hem reglin yeni bitmis bazen geriye kalan artiklar sokulebiliyor birkacgun sonra bile benim oluyor yanidimiibende oyüzden merak edip sordum daha ne olmuş ilişki 4 gün önceydi hemen nası belirti vericek diorum
peki teşekkür ederimMutlaka bir doktora gorun.hem reglin yeni bitmis bazen geriye kalan artiklar sokulebiliyor birkacgun sonra bile benim oluyor yani
Bende daha doktora gitmedim ama testte cift cizgiyi 2 kere gordum Merak ediyorum doktora giden arkadaslar orucla ilgili ne bilgi aldiniz oruc tutuyor musunuz
Tesekkur ederim canim bende yarin gidecegim ama sen simdiden icimi rahatlattinDoktorum orucun hicbir kötü etkisi yok bebeğe, bebegi annenin açlığı asla etkilemez dedi, zaten bebek her türlü anneden besleniyor açlık tokluğun etkisi yok dedi canim
Canım bu dönem böle geçecek 3 ay sabretcez. İyi düşün iyi olsun dua et bol bol. Ramazan.. Rabbim kabul eder inşallahYa kizlar ben hic hamile gibi hissetmiyorum kasigim arada agrimasa fark etmiycem cok korkuyorum gelismiyormu diye. Tamam cok sukur sikintim yok ama korkuyorum onca sevincimiz yarim kalacak diye.duygusal olarak karmasigim sevinemiyorum dusunmekten
cok gecmis olsun canim uzulme saglik olsun yine denersiniz. bende dusuk yasadim iki ay sonra tekrar hamileyim. insallah sende oyle olursunMalesef arkadaşlar iyi haberlerle gelemedim bebeğim
gelişi sürpriz olduğu gibi gidişide şok etti beni
Hayırlısı buymuş demrkki nasip değilmiş
Rabbim hepinizin yavrusunu hayirlisiyla kucağina almayi nasip etsin
doktorun cok guzel aciklamis canim. ben yurtdisindayim sorsam bile bana doktorlar tutma diyecek cildirdin mi diyecek. bende Turkiyeden doktora sormus birine bakiniyordum. peki doktorun tutabilirsin derken sana bazi testler falan yapti mi hani hersey normal tutabilirsin mi dedi.yokssa genel anlamda mi dedi oruc tutabilirsin zarari olmaz diye. benim arastirmama gore bizler daha cok yeni hamile oldugumuz icin bebislerin cok besine ihtiyaci yokmus. bizim vucudumuzda olanlar bile onlara yetiyormus. seninde doktorun ayni seyi soylemis sanirimDoktorum orucun hicbir kötü etkisi yok bebeğe, bebegi annenin açlığı asla etkilemez dedi, zaten bebek her türlü anneden besleniyor açlık tokluğun etkisi yok dedi canim
doktorun cok guzel aciklamis canim. ben yurtdisindayim sorsam bile bana doktorlar tutma diyecek cildirdin mi diyecek. bende Turkiyeden doktora sormus birine bakiniyordum. peki doktorun tutabilirsin derken sana bazi testler falan yapti mi hani hersey normal tutabilirsin mi dedi.yokssa genel anlamda mi dedi oruc tutabilirsin zarari olmaz diye. benim arastirmama gore bizler daha cok yeni hamile oldugumuz icin bebislerin cok besine ihtiyaci yokmus. bizim vucudumuzda olanlar bile onlara yetiyormus. seninde doktorun ayni seyi soylemis sanirim
anladim canim. ben bugun niyetliydim icim rahat degildi. artik cok rahat kafam Allahin izniyle. ooruclarimizda Allah kolaylik versin insallah canim. peki bu arada bulantilarin gecti mi bayadir bulantilardan muzdariptin senHic bir test yapmadan söyledi
İlk gittiğimde bulantılardan dolayı birsey yemediğimi söyleyince
2sini bir acikladi hem oruç hemde normal açlığı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?