- 28 Ocak 2016
- 135
- 53
- 18
- 30
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Doktoruna sordun mu kahverengi akıntı deyip boşverme hemen doktora gitsen iyi olur aslında
Eşim görevde şuan beklemedeyim devam ederse yarın doktora gideceğim inşaAllah.
Koyu kahve degil ama pembe hafif kahveye çalıyor değişik
iftarda benim de midem bulandi dun canim. ama normalde yok benim bulantim dun oldu ilk defa. suyu bol ic sahura kadar. eger calisiyorsan oruc tutman zor olacaktir. ama cok da tutamazsan zorlma kendini. kanamalar pek normal degil acikcasi sor bi doktoruna ihmal etme canim ne olurBulantılarım geçmedi hala aynı ,oruç tutuyorum iftarda bile doğru düzgün birsey yiyemiyorum
Dün gece itibariyle ilk pembe pembe alıntı gelmeye başladı şimdide hafif kahveye dönmeye başladı, yerleşme kanaması desem olamaz sanırım 7 hafta oldu
Neden olduğunu bir türlü çözemedim
Susuzluktan Bobreklerim agriyor her tarafım error vermeye başladı
bende bende cikardim ucuk gecen hafat cuma cikti burnumun icinde benim. sanirim vucutlarimiz direncsiz kaliyor.Slm kızlar...üst dudağımda 2 tane uçuk çıktı çok acıyor ..uçuk kremi sürsem olur mu ki ??benim gibi uçuk çıkaran var mı yaa???
Eczaneye sordum surebilirsin dedi eşim akşam krem getirecek . Çok acıyor yahu ;(bende bende cikardim ucuk gecen hafat cuma cikti burnumun icinde benim. sanirim vucutlarimiz direncsiz kaliyor.
Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine ve ozellikle beslenmene. Benim o kadar acimiyor cok sukurEczaneye sordum surebilirsin dedi eşim akşam krem getirecek . Çok acıyor yahu ;(
Saol canim, Oruç tutuyorum ya heralde ondan , direnç azalınca saldı kendini , çok cirkin bir görüntü , kremi suruyorum bakalimCok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine ve ozellikle beslenmene. Benim o kadar acimiyor cok sukur
Bende de oluyor. Hatta bugün sabah yatakta bir öksürdüm bildiğiniz bıçak saplanır gibi oldu kasığıma. Hala da ara ara hafif hafif sancılar giriyor. Bir de benim sarımsı akıntım oluyor zaman zaman. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu laba gitmişti mantar falan hiç bir şey çıkmamıştı. İnsan tedirgin oluyor cidden. Hepimiz hakkında hayırlısı...kızlar merhaba... sizlerde de böyle adet olacakmış gibi kasık ağrısı , kasık dolgunluğu oluyor mu??? benim adet gecikmemden beri bu ağrı sürekli olmasada devam ediyor hatta gebeliğimi öğrenmeden önce hep bir an evvel olacaksam adet oliyim de sökülsün diyordum.
Bende de oluyor. Hatta bugün sabah yatakta bir öksürdüm bildiğiniz bıçak saplanır gibi oldu kasığıma. Hala da ara ara hafif hafif sancılar giriyor. Bir de benim sarımsı akıntım oluyor zaman zaman. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu laba gitmişti mantar falan hiç bir şey çıkmamıştı. İnsan tedirgin oluyor cidden. Hepimiz hakkında hayırlısı...
İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışlarını da. Ben henüz doktora gitmedim sadece idrar testi ve üstüne de kan testi yaptırdım. Doktora önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum. Çünkü bir önceki gebeliğimde 6. haftada kontrole gittiğimde kesenin şekli bozuk içinde bebek görünmüyor demişlerdi ve kürtaj için bir kaç gün sonra çağırmışlardı. Sonrasında aslında o bozuk gibi görünen kesenin dışında iki tane düzgün kese daha çıktı. O yüzden bu kadar erken gitmek istemedim yine.sorma yaaa aynen hapşırırken benimde öyle oluyor arada. endişe ediyorum haliyle Rabbime emanet evlatlarımız. kalp atışını hayırlısıyla bir duysak diyorum.
Şu kasık ağrılarımız umarım önemli bir şey değildir ve geçer. Martle bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı :)
evet aslında doktora ve cep telefonu uygulamama göre 6 haftalığım ama burada 7 haftalık diyor. sat 26 Nisandı benim senin ne zamandı?
ya kötü bir tecrübe yaşanınca maalesef insan herşeyden korkar oluyor. bizim 3. denememizde oldu hamilelik en basidi ilk 2 ay test yapıp negatifi görmekten bile o kdr sıkılmıştım ki adetin gecikmesinden 7 güne sonraya kdr test yapmamıştım bu sefer. ki seninki çok daha önemli bir konuymuş. ben dayanamadım hemen gittim doktora çok şükür kese sağlıklı dedi. ondan şu an hep kafam kalp atışlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?