2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Canım seni korkutmak gibi olmasın bebeklerimizin saglıgı herşeyden önemli ben geçen sene evlendim evlndgim ay hamile kaldım 8 haftalıktan kahverengine benzer bi akıntı gelmeye başladı 2 saatte peçeteye silince anca belli oluyodu o gün öyle devam etti gecesinde düşük yaptım belim çok agrımaya başlamıştı bi anda oldu herşey o yüzden bi şekilde doktra gitmeni isterim bn

Eşim görevde şuan beklemedeyim devam ederse yarın doktora gideceğim inşaAllah.
Koyu kahve degil ama pembe hafif kahveye çalıyor değişik

Bence de en yakın zamanda doktora görünsen iyi olur benimde başta senin gibi başlamıştı doktora gittik ama yapacak birşey kalmadı nasip değilmiş.
Nasibinde kucağına almak varsa birşey olmaz endişe etme ama yinede tedbirini al bi doktora görün

Slm kızlar...üst dudağımda 2 tane uçuk çıktı çok acıyor ..uçuk kremi sürsem olur mu ki ??benim gibi uçuk çıkaran var mı yaa???

iftarda benim de midem bulandi dun canim. ama normalde yok benim bulantim dun oldu ilk defa. suyu bol ic sahura kadar. eger calisiyorsan oruc tutman zor olacaktir. ama cok da tutamazsan zorlma kendini. kanamalar pek normal degil acikcasi sor bi doktoruna ihmal etme canim ne olur

Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Benim 5+6 haftadayım kese büyümüş ama bebek görünmedi Haftaya göremezsem vajinal ultrosondan bakacağız dedi.

kızlar merhaba... sizlerde de böyle adet olacakmış gibi kasık ağrısı , kasık dolgunluğu oluyor mu??? benim adet gecikmemden beri bu ağrı sürekli olmasada devam ediyor hatta gebeliğimi öğrenmeden önce hep bir an evvel olacaksam adet oliyim de sökülsün diyordum.

Bende de oluyor. Hatta bugün sabah yatakta bir öksürdüm bildiğiniz bıçak saplanır gibi oldu kasığıma. Hala da ara ara hafif hafif sancılar giriyor. Bir de benim sarımsı akıntım oluyor zaman zaman. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu laba gitmişti mantar falan hiç bir şey çıkmamıştı. İnsan tedirgin oluyor cidden. Hepimiz hakkında hayırlısı...

sorma yaaa aynen hapşırırken benimde öyle oluyor arada. endişe ediyorum haliyle Rabbime emanet evlatlarımız. kalp atışını hayırlısıyla bir duysak diyorum.

sorma yaaa aynen hapşırırken benimde öyle oluyor arada. endişe ediyorum haliyle Rabbime emanet evlatlarımız. kalp atışını hayırlısıyla bir duysak diyorum.
İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışlarını da. Ben henüz doktora gitmedim sadece idrar testi ve üstüne de kan testi yaptırdım. Doktora önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum. Çünkü bir önceki gebeliğimde 6. haftada kontrole gittiğimde kesenin şekli bozuk içinde bebek görünmüyor demişlerdi ve kürtaj için bir kaç gün sonra çağırmışlardı. Sonrasında aslında o bozuk gibi görünen kesenin dışında iki tane düzgün kese daha çıktı. O yüzden bu kadar erken gitmek istemedim yine.

Şu kasık ağrılarımız umarım önemli bir şey değildir ve geçer. Martle bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı :)

evet aslında doktora ve cep telefonu uygulamama göre 6 haftalığım ama burada 7 haftalık diyor. sat 26 Nisandı benim senin ne zamandı?

ya kötü bir tecrübe yaşanınca maalesef insan herşeyden korkar oluyor. bizim 3. denememizde oldu hamilelik en basidi ilk 2 ay test yapıp negatifi görmekten bile o kdr sıkılmıştım ki adetin gecikmesinden 7 güne sonraya kdr test yapmamıştım bu sefer. ki seninki çok daha önemli bir konuymuş. ben dayanamadım hemen gittim doktora çok şükür kese sağlıklı dedi. ondan şu an hep kafam kalp atışlarında

Benim SAT 23 Nisan ama regli döngüm uzun yani eğer olsaydı bir sonraki adet tarihim 25'i 26'sı gibi olacaktı. Sanırım senin döngü daha kısa. İnşallah hayırlısıyla duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını. Senin bir sonraki doktor randevun ne zaman? Normalde cep telefonu uygulamaları (ben Pregnancy+ kullanıyorum) biten haftayı gösteriyor (bizlerin 6. haftası bitti). Burdaki imza alanında ise içinde bulunduğumuz haftayı söylüyor altıyı bitirdik, yedinin içindeyiz aradaki fark o yüzden.

hımmmm anladımm ben Sprout uygulamasını kullanıyorum ondada 6 haftalık demek dediğin gibi biten haftayı gösteriyormuş :) benim döngün normalde 30 gündür genel anlamda ama geçen ay da 5 gün gecikince bu ayki gecikmeyi ondan hamileliğe pek yormadım :) benim haftaya canım randevum canım çarşamba falan gideriz diye düşünüyorum. bugün istediği kan testlerini yaptırdım sağlık ocağına gelirken sonuçlarını da getir dedi tsh,insülin direnci,bilirübin gibi değerleri istedi. onun sonucunu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…