- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Ayyni heran regl olcak gibiyim kasiklarim dolu sanki 5 aylik gibi sis karnim.sancim yorulunca artiyorkızlar merhaba... sizlerde de böyle adet olacakmış gibi kasık ağrısı , kasık dolgunluğu oluyor mu??? benim adet gecikmemden beri bu ağrı sürekli olmasada devam ediyor hatta gebeliğimi öğrenmeden önce hep bir an evvel olacaksam adet oliyim de sökülsün diyordum.
Ayyni heran regl olcak gibiyim kasiklarim dolu sanki 5 aylik gibi sis karnim.sancim yorulunca artiyor
Kalp atislarinida duysak sag salim. Allahim yarim birakmasin sevincimizi.saglikla kucagimiza alalim ins. Kasik agrisi konusunda pek cok kisi var bende henuz bulanti yok sende varmi?aynen aynen... korkuyordum ama tek ben değilmişim demekki... Allahım sağ salim bize şu ilk 3 ayı atlattır
Canim ben bugun tutamadim. Iftardan sonra dun istifra ettim. Korktum o yuzden cunku yedigim hersey gitti. Vitaminsiz kalacagim. Sen dayanabiliyor musunSaol canim, Oruç tutuyorum ya heralde ondan , direnç azalınca saldı kendini , çok cirkin bir görüntü , kremi suruyorum bakalim
6+2 de çok zor görüldü, en sağlıklısı 7 ve 8. haftalar aslında.Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Benim 5+6 haftadayım kese büyümüş ama bebek görünmediHaftaya göremezsem vajinal ultrosondan bakacağız dedi.
Doktorum da kesenin büyümesi iyi dedi, olumsuz konuşmadı zaten ama evhamlanıyor insan yine de. Önümüzdeki haftayı bekleyeceğim inşallah görülür6+2 de çok zor görüldü, en sağlıklısı 7 ve 8. haftalar aslında.
Aynen canım ben de çok halsizlesiyorum bayılacak gibi oluyorum ,iftardan snr da bi değişik bişeyler oluor kalp çarpıntısı ,ateş basması filan oldu dün akşam .bugün tutmadım.nasıl geçecek böyle bilmiyorum...bazen sebepsiz yere üzgün oluyorum.sende de oluyor mu bu ruhsal değişimler?Canim ben bugun tutamadim. Iftardan sonra dun istifra ettim. Korktum o yuzden cunku yedigim hersey gitti. Vitaminsiz kalacagim. Sen dayanabiliyor musun
Çok erken yaptırmışsınız. Adet gecikmesinden bir kaç gün sonra yapılması tavsiye ediliyor. Geç döllenme vesaire de olabilir. En mantıklısı sabredip eğer adetiniz geçikirse 5,6 gün sonra ikinci bir test yaptırmak.Herkese gunaydin ben hamile degilim ama hamile bayanlara bise sormak istiyorum kan tahlili yaptirdim gebelik icin 2 gun once reglime 5 gun wardi daha sonuc negatif cikti sizce yanilma payi warmidir istiyorum ve heveslenmistim bu ay negatif cikmasi beni uzdu. acaba diyorum erken mi yaptirdim bir ihtimal war mi hala ?
Ay yok cok sukur ruhsal degisimler olmuyor. Olsa esim pek duygusal bi insan degil kesin beni cildirtir bana guler :) kardesimde hamile benim. O benden 3 hafta onde gidiyor. Onun da oldu duygu degisimleri. Cok agliyordu herseye ama simdi gecti canimAynen canım ben de çok halsizlesiyorum bayılacak gibi oluyorum ,iftardan snr da bi değişik bişeyler oluor kalp çarpıntısı ,ateş basması filan oldu dün akşam .bugün tutmadım.nasıl geçecek böyle bilmiyorum...bazen sebepsiz yere üzgün oluyorum.sende de oluyor mu bu ruhsal değişimler?
Canim bende orucken zorlanmiyorum. Normalde mide bulantim yok ama iftarda midem bulaniyor ve istifra ediyorum. O yuzden biraktim orucu maalesef. Cok zorlamanin alrmi yok yoksa midem kotu olacak. Bende ulser var zaten bi de bebis olunca zorladi bu sene oruc. Yoksa hep tutardim.bebegini goremem konusuna gelince bende hala goremedim. Bir defa gorduk 5 hafta 6 gunluktuk. Dun devlet hastanesinde randevum vardi gittim. Beni 8 hafta olana kadar randevu vermiyoruz diye bekleten hastane 5 saat orda durdum ve dosya doldurmaktan baska bisey yapmayip sonrada elime ultrasona ve doktor gormeye bir ay sonraya gun verip postaladilar. Ben 8 hafta olmasini ozellikle bekletiyorlar diye dusundum bebegimin kalp atisini duyacam diye hevesle gittim. Bi dokunup kontrol bile tmediler hicbir yerimi. Cok sinirliyim o yuzden. Suan ozel doktor bakiyorum kendime3 gün oruç bugün bi ara vereyim dedim
Ama dikkat ettim orucken midem daha az bulanıyor
Yemek yedikçe midem kalkiyor
Doktora kalsa 3 ay diyor
Annem hep anlatırdı bana hamileyken 7 ay kusmus erkek kardeşimde 5 ay kucuk kizkardesimde tammmmmm 9 ay kusmus
İnşaAllah bende öyle olmam korkuyorum
Pembe lekeyi biraz hafife alıyorum inşaAllah geçer azaldı iyice
Çünkü ilk doktora gittiğimde kanama alanı var gece bilir cogaladabilir dedi 1 hafta sonra gittim kaybolmuş dedi 3 gün sonra pembeler gelmeye başladı
Aklıma o kaybolan kanamanın dışarı çıktığı geliyor bide baya bi araştırdım bebek büyüdüğü için ayrıca adet zamanı geldigindede gebelerde hafif pembe akintı olabiliyor mus
Su an azaldı burada düzgün doktor yok şuan doğudayız Allahtan tayin çıktı kurtuluyorum doktora gitmem bile boş doktorun benimlekonusmasi. Bebeğe ultrasondan bakması maximum 2 dk ultrason cihazını karnıma koyması ile çekmesi bir bebeğin kalp atışını en fazla 5 sn duydum duymadım abartısız bunlar ... devlet hastanesine gitsem eminim daha çok ilgilenirlerdi.
Dün akşam arkadaşlarımız bizdeydi güya yemek yiyip film izleyecektik. Yemeği yedik yemesine de sonra filmin başladığını hatırlıyorum sadece, uyuyakalmışım :)))Cok yorgunum kizlar hep uyuyasim geliyor esimle oturamiyorum bile.minicik ama annesini yoruyor.Allahim sagsalim kavustur bizleri yavrumuza
Sanki beni anlattın biliyor musun?aynen ben de öyleyim,habire uyku uyuyasım var 2 çift laf edemiyoruz eşimle zaten cinsel iştahsızlık da oldu ben de.hiç canım istemiyor yorgun hissediyorum kendimi ...bu kadar küçükken nasıl bu kadar etkileniyoruz anlamıyorum.Cok yorgunum kizlar hep uyuyasim geliyor esimle oturamiyorum bile.minicik ama annesini yoruyor.Allahim sagsalim kavustur bizleri yavrumuza
Canim bende orucken zorlanmiyorum. Normalde mide bulantim yok ama iftarda midem bulaniyor ve istifra ediyorum. O yuzden biraktim orucu maalesef. Cok zorlamanin alrmi yok yoksa midem kotu olacak. Bende ulser var zaten bi de bebis olunca zorladi bu sene oruc. Yoksa hep tutardim.bebegini goremem konusuna gelince bende hala goremedim. Bir defa gorduk 5 hafta 6 gunluktuk. Dun devlet hastanesinde randevum vardi gittim. Beni 8 hafta olana kadar randevu vermiyoruz diye bekleten hastane 5 saat orda durdum ve dosya doldurmaktan baska bisey yapmayip sonrada elime ultrasona ve doktor gormeye bir ay sonraya gun verip postaladilar. Ben 8 hafta olmasini ozellikle bekletiyorlar diye dusundum bebegimin kalp atisini duyacam diye hevesle gittim. Bi dokunup kontrol bile tmediler hicbir yerimi. Cok sinirliyim o yuzden. Suan ozel doktor bakiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?