2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Ayyni heran regl olcak gibiyim kasiklarim dolu sanki 5 aylik gibi sis karnim.sancim yorulunca artiyor

aynen aynen... korkuyordum ama tek ben değilmişim demekki... Allahım sağ salim bize şu ilk 3 ayı atlattır
Kalp atislarinida duysak sag salim. Allahim yarim birakmasin sevincimizi.saglikla kucagimiza alalim ins. Kasik agrisi konusunda pek cok kisi var bende henuz bulanti yok sende varmi?

amin canım aminnn... bende bulantı yemek yerken azıcık oluyor ki, ağır bişiler yiyemiorm zaten yerken azcık midem kalkıyor o zaman biraz bekliyorum 1 dk falan sonra devam ediyorum yemeğe. değişiyor aslında mesela Pazartesi günü sabah öğürerek gittim wcye. değişiyor yani.

Saol canim, Oruç tutuyorum ya heralde ondan , direnç azalınca saldı kendini , çok cirkin bir görüntü , kremi suruyorum bakalim
Canim ben bugun tutamadim. Iftardan sonra dun istifra ettim. Korktum o yuzden cunku yedigim hersey gitti. Vitaminsiz kalacagim. Sen dayanabiliyor musun

Canim ben bugun tutamadim. Iftardan sonra dun istifra ettim. Korktum o yuzden cunku yedigim hersey gitti. Vitaminsiz kalacagim. Sen dayanabiliyor musun
Aynen canım ben de çok halsizlesiyorum bayılacak gibi oluyorum ,iftardan snr da bi değişik bişeyler oluor kalp çarpıntısı ,ateş basması filan oldu dün akşam .bugün tutmadım.nasıl geçecek böyle bilmiyorum...bazen sebepsiz yere üzgün oluyorum.sende de oluyor mu bu ruhsal değişimler?

Herkese gunaydin ben hamile degilim ama hamile bayanlara bise sormak istiyorum kan tahlili yaptirdim gebelik icin 2 gun once reglime 5 gun wardi daha sonuc negatif cikti sizce yanilma payi warmidir istiyorum ve heveslenmistim bu ay negatif cikmasi beni uzdu. acaba diyorum erken mi yaptirdim bir ihtimal war mi hala ?

Çok erken yaptırmışsınız. Adet gecikmesinden bir kaç gün sonra yapılması tavsiye ediliyor. Geç döllenme vesaire de olabilir. En mantıklısı sabredip eğer adetiniz geçikirse 5,6 gün sonra ikinci bir test yaptırmak.

3 gün oruç bugün bi ara vereyim dedim
Ama dikkat ettim orucken midem daha az bulanıyor
Yemek yedikçe midem kalkiyor
Doktora kalsa 3 ay diyor
Annem hep anlatırdı bana hamileyken 7 ay kusmus erkek kardeşimde 5 ay kucuk kizkardesimde tammmmmm 9 ay kusmus
İnşaAllah bende öyle olmam korkuyorum
Pembe lekeyi biraz hafife alıyorum inşaAllah geçer azaldı iyice
Çünkü ilk doktora gittiğimde kanama alanı var gece bilir cogaladabilir dedi 1 hafta sonra gittim kaybolmuş dedi 3 gün sonra pembeler gelmeye başladı
Aklıma o kaybolan kanamanın dışarı çıktığı geliyor bide baya bi araştırdım bebek büyüdüğü için ayrıca adet zamanı geldigindede gebelerde hafif pembe akintı olabiliyor mus
Su an azaldı burada düzgün doktor yok şuan doğudayız Allahtan tayin çıktı kurtuluyorum doktora gitmem bile boş doktorun benimlekonusmasi. Bebeğe ultrasondan bakması maximum 2 dk ultrason cihazını karnıma koyması ile çekmesi bir bebeğin kalp atışını en fazla 5 sn duydum duymadım abartısız bunlar ... devlet hastanesine gitsem eminim daha çok ilgilenirlerdi.

Ay yok cok sukur ruhsal degisimler olmuyor. Olsa esim pek duygusal bi insan degil kesin beni cildirtir bana guler :) kardesimde hamile benim. O benden 3 hafta onde gidiyor. Onun da oldu duygu degisimleri. Cok agliyordu herseye ama simdi gecti canim

Canim bende orucken zorlanmiyorum. Normalde mide bulantim yok ama iftarda midem bulaniyor ve istifra ediyorum. O yuzden biraktim orucu maalesef. Cok zorlamanin alrmi yok yoksa midem kotu olacak. Bende ulser var zaten bi de bebis olunca zorladi bu sene oruc. Yoksa hep tutardim.bebegini goremem konusuna gelince bende hala goremedim. Bir defa gorduk 5 hafta 6 gunluktuk. Dun devlet hastanesinde randevum vardi gittim. Beni 8 hafta olana kadar randevu vermiyoruz diye bekleten hastane 5 saat orda durdum ve dosya doldurmaktan baska bisey yapmayip sonrada elime ultrasona ve doktor gormeye bir ay sonraya gun verip postaladilar. Ben 8 hafta olmasini ozellikle bekletiyorlar diye dusundum bebegimin kalp atisini duyacam diye hevesle gittim. Bi dokunup kontrol bile tmediler hicbir yerimi. Cok sinirliyim o yuzden. Suan ozel doktor bakiyorum kendime

Cok yorgunum kizlar hep uyuyasim geliyor esimle oturamiyorum bile.minicik ama annesini yoruyor.Allahim sagsalim kavustur bizleri yavrumuza
Dün akşam arkadaşlarımız bizdeydi güya yemek yiyip film izleyecektik. Yemeği yedik yemesine de sonra filmin başladığını hatırlıyorum sadece, uyuyakalmışım :)))

Bugün de midem sabahtan beri bulanıyor ama kusamıyorum. Kussam rahatlayacak gibiyim, midem ağzımda sanki... Ara ara da kasık ağrılarım oluyor... Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım da bunlara tabi ki razıyım...

Cok yorgunum kizlar hep uyuyasim geliyor esimle oturamiyorum bile.minicik ama annesini yoruyor.Allahim sagsalim kavustur bizleri yavrumuza
Sanki beni anlattın biliyor musun?aynen ben de öyleyim,habire uyku uyuyasım var 2 çift laf edemiyoruz eşimle zaten cinsel iştahsızlık da oldu ben de.hiç canım istemiyor yorgun hissediyorum kendimi ...bu kadar küçükken nasıl bu kadar etkileniyoruz anlamıyorum.

Allah yardımcımız yardımcın olsun canım benim inşaAllah...
Bende özelde yaşadım bukadar sorunu
Burdanda kurtuldum sonunda düzgün bi kan idrar tahlili yaparlar da ne var ne yok çıkar
Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucagimiza almamızı nasip eyler

Kızlar dün akşam kahverengi lekelenmem oldu bayağı telaşlandım. Sabah ilk iş doktora gittim. Aslında ilk randevuya 8. haftada gitmeyi planlıyodum ama lekelenme olunca hemen gittim. Vajinal ultrasonla bakıldı. Kalp atışını duydum çok şükür Allah'ıma. 6 hafta 6 günlükmüş. Bu lekelenmeler, kasık sancıları çok tedirgin ediyor insanı. Hepimiz hakkında hayırlısını diliyorum...

purplepinkberry bende de kahverengi akıntı var birkaç gündür. Doktordan geliyorum Progestan verdi. Ama bizim ufaklık görünmedi yine.
Geçen hafta eşimin akrabaları gelmişti, gelecekler diye hem evde hem de gezdireyim derken dışarıda yordum kendimi. Şu 3 ay bir daha yapmam öyle bir şey.
Bu arada ultroson kağıdında 5 hafta 1 günlük görünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…