2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Sana da geçmiş olsun arkadaşım. Ben progestan kullanmıyorum. Bu arada bir kaç saattir bel ağrım var. Bel mi böbrek mi anlayamadım ama sağ arka tarafıma belli aralıklarla sancı giriyor. Çok sinir bozucu. Umarım yarına kadar geçer.
İdrar testinde enfeksiyon çıktı bu arada. İdrar kültürü sonucu da bir kaç güne çıkacak ona göre beşli antibiyotik bailayabiliriz defi doktorum. İlk üç ay ilaç kullanmak istemiyorum ama idrar yolları enfeksiyonu da gebelikte tehlikeli anladığım kadarıyla. Ne diyeyim hayırlısı olsun.

amin canim amin. Allah yardimcimiz olsun cumlemizin. ne zaman kendi doktoruna baslayacaksin kismetse canim. bulantilarin nasil oldu? ben hala inanamiyorum hamis olduguma pek bir belirtim yok :)

Canım ağrın olduğunda hemen yat dinlen, ayaklarını uzat. Çok iyi geliyor.Enfeksiyon öncesinde de varsa hamilelikte hassaslaşmadan dolayı oluyormuş zaten, kültürde varsa çıkar.
Benimki de bir görünse artık beklemek sinir bozucu. Sanırım bebek görümcemle babaanneye benzeyecek şimdiden sinir etmeye başladı beni sıpam.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Peki neden oluyormuş canım bu lekeleme doktor ne dedi merak ettim bendede var çünkü hem açık kahve arada pembede geliyor

amin canim amin. Allah yardimcimiz olsun cumlemizin. ne zaman kendi doktoruna baslayacaksin kismetse canim. bulantilarin nasil oldu? ben hala inanamiyorum hamis olduguma pek bir belirtim yok :)

Bulantı devam aynı
Bir acı biber istiyor ki bu aralar canım hic sorma bide su urfa biberi diyorlar ondan
Eşim aldı Allah Razı olsun ondan normalde acı yemeyen ben saldırdım resmen
Tüm belirtileri dibine kadar yaşıyorum nedense ben
Doktorada kısmet olursa 1 kaç haftaya batıya tayinimiz çıktı taşınacağız o zaman iyi bir doktor bulacağım şimdilik evde devam
Kalp sesini duydum doktor sağlıklı şuan dedi
Ama işte açık kahve bide arada pembe akintım var son 3 4 gündür devam
Ama normalde bebek olmasaydı şuan tam adet tarihimdi adet zamanı diyemi böyle anlamadi M.
Bilmiyorum düzgün doktor yok doğuda en azından bulunduğum yerde batıya taşınana kadar sabretmekte devam
Ama senin MaşaAllah hic şikayetin yokmuş Rabbim daim eylesin sıkıntısız minnağini kucağına alırsın inşaAllah

canim kardesim hemsire o da aynisini soyledi ilk bir kac ay adet gunlerinde hafif lekelerin olabilir dedi. seninde oyle demek ki. beni tek rahatsiz eden sey bel agrim biraz ayakta kalirsam veya uzun sure oturursam belim resmen kitleniyor oldugum yerden hareket edemiyorum. sen simdiden arastirmalara basa bence gittigin yerdeki iyi doktorlari canim ancak halledersin

Peki neden oluyormuş canım bu lekeleme doktor ne dedi merak ettim bendede var çünkü hem açık kahve arada pembede geliyor
Bir açıklamada bulunmadı canım. Kırmızı kanamanın düşüğü akla getirdiğini söyledi ve vajinal ultrasonla kontrol etti. Bir kanama görülmediğini söyledi. Benim önceki gebeliğimde de kahverengi lekelenmem olmuştu yine vajinal kontrol etmişlerdi kanama görünüyor mu diye. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
Bu arada mide bulantım fena... Midem ağzımda geziyorum.

Evet hakikaten dinlenince geçti. Benim öncesinde enfeksiyonum yoktu, daha 10 gün önce idrar testi yaptırdım tertemizdi. İnşallah bir an önce sen de görürsün benişinin kalp atışlarını. Vajinal mi baktırdın canım?

Amin canım inşallah. Vajinal baktırmadım daha, lekelemeden dolayı başka bir doktora göründüm. Çarşamba gününe ilk doktoruma randevum var, yine görünmezse vajinal ultrosondan bakacak. Dün kadın istemedi benden.

Evet bu haftalarda en sagliklisi vajinalden baktirmak, cunku daha detayli inceleyebiliyorlar.
Ay bu arada bugun anlamsiz bir üşüme peydah oldu bende. Hava nerdeyse otuz derece ben evin içinde battaniyeyle uzanıyorum.

Evet bu haftalarda en sagliklisi vajinalden baktirmak, cunku daha detayli inceleyebiliyorlar.
Ay bu arada bugun anlamsiz bir üşüme peydah oldu bende. Hava nerdeyse otuz derece ben evin içinde battaniyeyle uzanıyorum.
Ben de 2 3 gündür öyle üşüyorum evde , bi de uyku ...sorma gitsin ...ne acayip huylar edindim...

Ben de 2 3 gündür öyle üşüyorum evde , bi de uyku ...sorma gitsin ...ne acayip huylar edindim...
Hahaahha ben de akşamları eşimin suratını göremiyorum nerdeyse. İkimiz de çalışıyoruz. Akşam yemek yiyip tvnin karşısına geçer geçmez uyuklamaya başlıyorum. İki kelam edecek halim olmuyor. Yakında bizimki isyan bayraklarını çeker :)))) bugün çok üşüyünce bir ateşimi ölçeyim dedim, 36 çıktı. Sanırım hormonlardan bu bir üşüyüp bir terleme halleri.

Bende aynı yemek yiyemiyorum
Şuan orucun hala midem ağzımda
Umarım biran evvel geçer bulantımız canım benim

Benimde aklıma öyle geldi canım. Normalde şuan adet dönemim ama bebekten dolayı öyle olduğunu düşündüm
Çünkü çoğu kadında adet dönemlerinde adet olacakmış gibi şancı olabiliyormuş birazda lekelenme vs.
Bel ağrısı bendede var sanki belim ayrılacakmış gibi
Bilmiyorum genelde halk arasında bel ağrısı erkek çocukta , kalça ise kızda ağrır derler bakalım doğruluk payı nedir :)

aaa ben bunu yeni duydum senden canim. bakalim dogru cikacak mi. hayirli evlat olsun gerci onemli degil kiz erkek olmasi hem ilk evladim suan daha. Allah neyi layik gorurse o kabulum. ama bende erkekmis gibi hissediyorum niyeyse ama kiz istiyorum normalde. sen ne hissediyosun caim ilk hamileligin mi bu arada

Aynen ilk hamileliğin ilk bebeğim
Eskiden kız çocuğu çok isterdim ama artik yeni devir çok zor
Ahir zamandayız kız çocuğu erkeğe göre daha çok dikkat istiyor
Artik kararımı degistirdim erkek istiyorum hayırlısı ile inşaAllah canım benim. Dilerimki Rabbim gonlumuzdekileri hayırlısı ile nasip eyler.
İrkekkkk

Selam arkadaslar, benim de bugun kontrolum vardi, 7+4 kalp atislarini bu sefer guclu bir sekilde duyduk her sey yolunda dedi dr, ama kanama alanlarim varmis crinone jel kullaniyorum o yuzden. Bel ve kasik agrilarim oluyor ama hafif duzeyde,doktor agrin kanaman yoksa sikinti yok dedi ama agrinin ne boyutta olmasi gerektigini bilemedigim icin tedirginlik var biraz. Yatip dinlemeyim mi dedim doktora,hayir aksine yuruyus yap bol su ic dedi,surekli yatmak iyi degil dedi. Dusecegi varsa yatak istirahati durumunu degistirmez zaten dedi. Bilmiyorum kanamam yok,iyi hissediyorum ama iceride kanama durmadan icim rahat etmeyecek sanirim

gonlundekini de kenara ne guzel ilistirmissin caim ya cok guldum :) ah arkadasim ahir zamanda erkekte zor kizda
Rabbim evatlarimizi hayirli kul etsin. allah yardimcimiz olsun cumlemizin

Bendede aynısı vardı 5 haftalıkken gittiğimde kanama alanı var coğala dda bilir. Tamamen yokda olabilir dedi.
Hamd olsun 1 hafta sonra gittiğimde yok olmuştu geçmiş dedi doktor.
Ama hafif kahve arada da çok açık pembe akintım geliyor
Oda normalde şuan tam adet zamanım ondan diyorum
Bel ağrısı arada kasık ağrısı bendede var iyi düşün iyi olur inşaAllah .

gonlundekini de kenara ne guzel ilistirmissin caim ya cok guldum :) ah arkadasim ahir zamanda erkekte zor kizda
Rabbim evatlarimizi hayirli kul etsin. allah yardimcimiz olsun cumlemizin

Aminnnnnn canımmmm benim
O yazıyı yazarken bende çok güldüm
Bakalım bekliyoruz tombisleri
Hic beklemediğim bi zamanda geldi
Çok merak ediyorum cinsiyetini banami babaya mi benzeyecek
Hem çok heyecanliyim hemde çok tedirginim.
Bide doğumdan korkuyorum kan vermekten korkan ben bebek doğurmaya kalkiyor
Şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…