- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Benim 5.haftadan beri her gittigimde kanama alanlari var,cok ciddi degil diyor ama kanama lafi urkutucu iste.dun gittigimde de kesenin hemen yaninda minimal bir kanama alani var dedi,ama agrin yok vajinal kanaman yok sikinti etme dedi. Bilmiyorum iste o da yoluna girerse daha rahat edecegim, allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallahBendede aynısı vardı 5 haftalıkken gittiğimde kanama alanı var coğala dda bilir. Tamamen yokda olabilir dedi.
Hamd olsun 1 hafta sonra gittiğimde yok olmuştu geçmiş dedi doktor.
Ama hafif kahve arada da çok açık pembe akintım geliyor
Oda normalde şuan tam adet zamanım ondan diyorum
Bel ağrısı arada kasık ağrısı bendede var iyi düşün iyi olur inşaAllah .
Ben de öyleyim. Midem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum. Eskiden çok sevdiğim yiyeceklerin düşüncesi bile midemi bulandırmaya yetiyor. Şu an yine bulantım var mesela :/ hayat kalitesini aşırı düşüren bir durum. İki gündür evde yatmaktan aşırı sıkıldım ama dışarı çıkacak halim de yok. Şaşkınım çünkü ilk gebeliğimde ne bulantı ne bir şey, hiç böyle olmamıştı. Gerçi onun sonu hüsranla bitti, inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim de bugünleri gülerek hatırlarım.Kızlar ben bişey yiyemez oldum ,hiç bir şeyi ne canım istiyor ne de midem alıyor . Ne olacak böyle bilmiyorum bu yüzden de başım ağrıyor ,halsiz kalıyorum .yeni oldu böyle 3 4 gündür .mide bulantısı yok Allahtan . Sizde durumlar nasıl??
Ben de öyleyim. Midem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum. Eskiden çok sevdiğim yiyeceklerin düşüncesi bile midemi bulandırmaya yetiyor. Şu an yine bulantım var mesela :/ hayat kalitesini aşırı düşüren bir durum. İki gündür evde yatmaktan aşırı sıkıldım ama dışarı çıkacak halim de yok. Şaşkınım çünkü ilk gebeliğimde ne bulantı ne bir şey, hiç böyle olmamıştı. Gerçi onun sonu hüsranla bitti, inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim de bugünleri gülerek hatırlarım.
Benim 5.haftadan beri her gittigimde kanama alanlari var,cok ciddi degil diyor ama kanama lafi urkutucu iste.dun gittigimde de kesenin hemen yaninda minimal bir kanama alani var dedi,ama agrin yok vajinal kanaman yok sikinti etme dedi. Bilmiyorum iste o da yoluna girerse daha rahat edecegim, allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah
Cok tesekkurler.insallah gecsin diye umut ediyorum ama kac haftadir devam ediyor,allahtan buyuk bir alan degil cok minimal kanamalarmis. Ama iste insan endise ediyor yine de. Insallah benimki de gecer canim seninki gibi yakinda. Cok ciddi bir sey olsaydi erkene randevu verirdi sanki, bana artik 1 ay sonra gel dedi direk ikili test icin.Takma kafana ilk duyduğumda bende öyle oldum kesesin hemen yanındaydı benimde dahada büyüyebilir dedi doktor azalıp bitebilir de dedi
canım çok sıkıldı çok üzüldüm ama hamd olsun geçti
Fazla kafana takma her zaman iyi düşün iyi olsun canım benim
ay bugun o korkuyu bende yasadim inanir misin. nasil doguracagim dedim kendi kendime. sonra soyle dusundum vucudun buna hazir Allah seni buna uygun yaratti korkma elbet dogacak o bebis. heyecan merak bende de hat safhada. kime benzeyecek huyu suyu nasil olacak. kiz mi erkek mi olacak kafamda deli sorularAminnnnnn canımmmm benim
O yazıyı yazarken bende çok güldüm
Bakalım bekliyoruz tombisleri
Hic beklemediğim bi zamanda geldi
Çok merak ediyorum cinsiyetini banami babaya mi benzeyecek
Hem çok heyecanliyim hemde çok tedirginim.
Bide doğumdan korkuyorum kan vermekten korkan ben bebek doğurmaya kalkiyor
Şaka gibi
insallah canim saglikla kucagina alirsin insallahBen de öyleyim. Midem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum. Eskiden çok sevdiğim yiyeceklerin düşüncesi bile midemi bulandırmaya yetiyor. Şu an yine bulantım var mesela :/ hayat kalitesini aşırı düşüren bir durum. İki gündür evde yatmaktan aşırı sıkıldım ama dışarı çıkacak halim de yok. Şaşkınım çünkü ilk gebeliğimde ne bulantı ne bir şey, hiç böyle olmamıştı. Gerçi onun sonu hüsranla bitti, inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim de bugünleri gülerek hatırlarım.
tebrikler arkadasim Allahim kucagina almayida nasip etsinMerhaba Sevgili Arkadaşlar,
Siteye üye olmamın tek amacı,benim gibi Endometrioze hastalarına umut olabilmek.Bu zor ve ağrılı süreçte bir nebzede olsa dertlerinize ortak olabilmek.
Arkadaşlar bugün hayatımın en güzel ve en anlamlı haberini aldım.4 hafta 2günlük hamileyimRabbime sonsuz şükürler olsun.Mutluluğumun tarifini etmem mümkün değil.Zorlu ve sancılı bir sürecin ardından Cenabı Allahım eşimlebeni bebişimizle ödüllendirdi.Yatıp kalkıpşükrediyorum Rabbime.
Sevgili Dostlar,4 yıllık endo hastası olup,2 ameliyat ve hormon tedavisi görerek normal yolla hamile kaldım.Benim yaşadıklarımın bu zorlu süreçte umudunu yitirmeyen arkadaşlara umut olmasını diliyorum.Yüce Rabbim evlat isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.Kucaklarımız ve gönüllerimiz boş kalmasın.
Sürecimi,yaşadıklarımı merak edipöğrenmek isteyen tümarkadaşlar,sorularınızı seve sevecevaplayacağımdan şüpheniz olmasın.
Amin tatlım benim.Güzel dileğin için çok teşekkür ediyorum.Darısı isteyen herkese inşallah kardeşim.tebrikler arkadasim Allahim kucagina almayida nasip etsin
ay bugun o korkuyu bende yasadim inanir misin. nasil doguracagim dedim kendi kendime. sonra soyle dusundum vucudun buna hazir Allah seni buna uygun yaratti korkma elbet dogacak o bebis. heyecan merak bende de hat safhada. kime benzeyecek huyu suyu nasil olacak. kiz mi erkek mi olacak kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?