2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Kızlar ben bişey yiyemez oldum ,hiç bir şeyi ne canım istiyor ne de midem alıyor . Ne olacak böyle bilmiyorum bu yüzden de başım ağrıyor ,halsiz kalıyorum .yeni oldu böyle 3 4 gündür .mide bulantısı yok Allahtan . Sizde durumlar nasıl??

Benim 5.haftadan beri her gittigimde kanama alanlari var,cok ciddi degil diyor ama kanama lafi urkutucu iste.dun gittigimde de kesenin hemen yaninda minimal bir kanama alani var dedi,ama agrin yok vajinal kanaman yok sikinti etme dedi. Bilmiyorum iste o da yoluna girerse daha rahat edecegim, allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah

Ben de öyleyim. Midem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum. Eskiden çok sevdiğim yiyeceklerin düşüncesi bile midemi bulandırmaya yetiyor. Şu an yine bulantım var mesela :/ hayat kalitesini aşırı düşüren bir durum. İki gündür evde yatmaktan aşırı sıkıldım ama dışarı çıkacak halim de yok. Şaşkınım çünkü ilk gebeliğimde ne bulantı ne bir şey, hiç böyle olmamıştı. Gerçi onun sonu hüsranla bitti, inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim de bugünleri gülerek hatırlarım.

İnşaAllah canım benim
Ben imde midem çok kötü
Oruckende bulanıyor oruç değilken de 2 gün tutmadım ama oruç gibi gezdim midem hic birseyi almıyor domates soğan kuşbaşı etten, iğ ren dim

Takma kafana ilk duyduğumda bende öyle oldum kesesin hemen yanındaydı benimde dahada büyüyebilir dedi doktor azalıp bitebilir de dedi
canım çok sıkıldı çok üzüldüm ama hamd olsun geçti
Fazla kafana takma her zaman iyi düşün iyi olsun canım benim

Ben kasik agrisi sebebiyle progestana basladim kizlar.sanki surekli regl olacak gibi korkudan hareket edemez oldum.iki gundur progestandan sanirim az biraz mide bulantisi yapti cok hafif ama rahatsiz edici.bebegim saglikli olsun herseye katlanirim gerci aranizda mide bulantisi yapan varmi baska? Vee yarin Allahin izniyle insallah kalp atislarini duyacagiz kizlar.

Şu progestan çok uyku yapıyor neredeyse günün 20 saati uyuyorum resmen.
Az önce içim geçmiş tatlı gördüm hem de irmik tatlısı gibi ama misafirlere ancak yetiyordu bana kalmıyordu.

Yapmaz mE="pinkneoneffect, post: 46890457, member: 649074"]Ben kasik agrisi sebebiyle progestana basladim kizlar.sanki surekli regl olacak gibi korkudan hareket edemez oldum.iki gundur progestandan sanirim az biraz mide bulantisi yapti cok hafif ama rahatsiz edici.bebegim saglikli olsun herseye katlanirim gerci aranizda mide bulantisi yapan varmi baska? Vee yarin Allahin izniyle insallah kalp atislarini duyacagiz kizlar.[/QUOTE]
Yapmaz mı canım yaptı, ama o adet sancısı gibi sancıları ve kahverengi akıntıları geçirdi. 200 mg sabah ve akşam al dedi bana ama çalışıyorum da nasıl yapacağım bilmiyorum resmen 20 saat uyuyorum
İnşallah duyarsın canım yarın kalp atışlarını. Güzel haberlerini getir yarın bize

Yapmaz mı canım yaptı, ama o adet sancısı gibi sancıları ve kahverengi akıntıları geçirdi. 200 mg sabah ve akşam al dedi bana ama çalışıyorum da nasıl yapacağım bilmiyorum resmen 20 saat uyuyorum
İnşallah duyarsın canım yarın kalp atışlarını. Güzel haberlerini getir yarın bize [/QUOTE] insallah saglikla buyurler.kasiklarim geriliyor ara ara sanci oluyor geciyor hemen gecmese dayanilmaz olur.hepimiz hayirli bir hamilelik gecirelim cok stresli bir surec yok agrisi, gelisiyormu? Kalbi atiyormu? Ahh dogmadan korkuyoruz iyi olmasi icin

Cok tesekkurler.insallah gecsin diye umut ediyorum ama kac haftadir devam ediyor,allahtan buyuk bir alan degil cok minimal kanamalarmis. Ama iste insan endise ediyor yine de. Insallah benimki de gecer canim seninki gibi yakinda. Cok ciddi bir sey olsaydi erkene randevu verirdi sanki, bana artik 1 ay sonra gel dedi direk ikili test icin.

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Siteye üye olmamın tek amacı,benim gibi Endometrioze hastalarına umut olabilmek.Bu zor ve ağrılı süreçte bir nebzede olsa dertlerinize ortak olabilmek.
Arkadaşlar bugün hayatımın en güzel ve en anlamlı haberini aldım.4 hafta 2günlük hamileyim Rabbime sonsuz şükürler olsun.Mutluluğumun tarifini etmem mümkün değil.Zorlu ve sancılı bir sürecin ardından Cenabı Allahım eşimlebeni bebişimizle ödüllendirdi.Yatıp kalkıpşükrediyorum Rabbime.
Sevgili Dostlar,4 yıllık endo hastası olup,2 ameliyat ve hormon tedavisi görerek normal yolla hamile kaldım.Benim yaşadıklarımın bu zorlu süreçte umudunu yitirmeyen arkadaşlara umut olmasını diliyorum.Yüce Rabbim evlat isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.Kucaklarımız ve gönüllerimiz boş kalmasın.
Sürecimi,yaşadıklarımı merak edipöğrenmek isteyen tümarkadaşlar,sorularınızı seve sevecevaplayacağımdan şüpheniz olmasın.

Kızlar hepiniz idrar kültürlerinizi yaptırdınız mı? Ben sonucunu bugün aldım ne yazık ki bakteri üremesi olmuş. İdrar yolları enfeksiyonum var yani. Doktor büyük ihtimalle antibiyotik verecek. İlk üç ay hiç ilaç kullanmak istemiyorum ama mecbur kalacağım galiba

ay bugun o korkuyu bende yasadim inanir misin. nasil doguracagim dedim kendi kendime. sonra soyle dusundum vucudun buna hazir Allah seni buna uygun yaratti korkma elbet dogacak o bebis. heyecan merak bende de hat safhada. kime benzeyecek huyu suyu nasil olacak. kiz mi erkek mi olacak kafamda deli sorular

insallah canim saglikla kucagina alirsin insallah

tebrikler arkadasim Allahim kucagina almayida nasip etsin

Hala stresteyim midem allak bullak
Acı biber aseren ben o kadar çok yedimki ondanda tiksindim çok enteresan bi 9 ay geçireceğim sanirim

iyi akşamlar arkadaşlar. bende mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenlerdenim. kısmetse benim 2.çocuğum olacak. benim baştan beri ters giden bir şeyler vardı. beta hcg düşüktü geç döllenme dediler. 1 hafta sonra yükseldi. çok sık kasık ağrılarım ve akıntım fazlaydı. ama kanamam olmadığı için ve ilk hamileliğimde rahat geçtiği için pek önemsememiştim aslında. fakat geçen çarşamba kırmızı kan geldi. hemen doktorumu aradım ve gittim. tam zamanında gelmişsin ucunda yakaladık dedi.kalp atışlarını da duyduk çok şükür. hemen düşük iğnesi yaptı ve progestan verdi. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hemen kahveye çevirdi. Kahverengiye dönmesi kanamanın durmasına işaretmiş. Çarşamba günü kontrolüm var. Kısmette varsa bizimle kalır meleğimiz. Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Herkese merhabalar kizlar hamdolsun kalbini duyduk cok sukur.Allahim saglikla buyutmemizi vesile kilsin bize guc kuvvet ve sabir versin saglikla kucagimizda gormeyi nasip etsin.bize bu duyguyu yasatan Rabbime sukurler olsun.evlat diye yananlarinda yuregini bu sevincle doldursun.amiiiinnnnn aksam aksam dua geldi icimden

Kızlar Merhaba bende 4 mayısta anne olduğumu öğrendim allah hepimize kucağıma almayi nasip etsin isteyen herkese versin inşallah bi sorum olcak ben biraz yürü yaptığımda köyü sarı akintim oluyo sizinde sarı akıntı niz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…