2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Amin tatlım benim.Güzel dileğin için çok teşekkür ediyorum.Darısı isteyen herkese inşallah kardeşim.
amin kardesim amin. bizlere saglikla kucagimiza almayi isteyenlerede o harika haberle cosmayi nasip etsin Rabbim. nasil gidiyor bu arada hamileligin canim?

Merhaba, Benim de yeşile dönük açık sarı akıntım oluyor. Kokusuz ve kaşıntı yapmıyor. Gerçi ben kendimi bildim bileli var bu akıntı defalarca kültüre gitti içinde hiç bir bakteri üremesi vesaire çıkmıyor. Son kontrolümde de söyledim doktora örnek alacaktı ama spekulum (smear alırken taktıkları bir alet) takılmasını tolere edemediğim için zorlamak istemedi kanamam olmasın diye. Sen de doktoruna bir danış istersen.

amin kardesim amin. bizlere saglikla kucagimiza almayi isteyenlerede o harika haberle cosmayi nasip etsin Rabbim. nasil gidiyor bu arada hamileligin canim?
Amin tatlım amin.Çok şükür şuanlık herşey yolunda.Bugün kan vericem hormon değerlerine bakılcak inş.Senin nasıl geçiyor canım?

Amin tatlım amin.Çok şükür şuanlık herşey yolunda.Bugün kan vericem hormon değerlerine bakılcak inş.Senin nasıl geçiyor canım?
iyi canim benimde kotu bisey yok. Bebegimi gormeyi bekliyorum bende haftaya persembeye insallah. 5 hafta 6 gumlukken gormustum en son daha gidemedim doktora.

Yani benim de hep vardı hala var yeşile yakında geliyo bende çoğu kez batırdım ama temiz çıktı En son 1 ay öncede temiz çıktı ama yaşayan var mı merak ettim ilk gebelik tedirginlik var acemilik iste

iyi canim benimde kotu bisey yok. Bebegimi gormeyi bekliyorum bende haftaya persembeye insallah. 5 hafta 6 gumlukken gormustum en son daha gidemedim doktora.
Günaydın canım.Bugün 4.hafta 5.günüm.Dün doktorumda randevum vardı alttan muayene oldum.Henüz bişey görmek için çok erken biraz daha beklemeliyiz dedi sevgili doktorumuz.Rahimdeki bebeğin oluşacağı yer yani endometrium duvarı normal bayanda 0,5 - 1 mm arası olurmuş,hamile bir bayanda ise bu oran artarmış.Yani rahim duvarı kendini bebeğe hazırlarmış.Benim değerim 18 mm çıktı.Doktorum bu çok pozitif birşey dedi.Kan testi ve idrar testide yaptı.Dün akşam aldık sonuçları.Çok şükür bütün değerler şimdilik güzel ilerliyor.Ayın 27 sinde randevumuz var.Rabbim kısmet ederse o gün bebişimizi görücez inşallah.

zeliha75 canım sen daha görmedin mi bebeğini ,kalp atışları vs falan
yok canim ya maalesef. 5 hafta 6 gunluktu keseyi ve bebegi gorduk ozele gittimde gordum onuda inanir misin 250 dolar verdim. 8 hafta olmadan doktorlar randevu vermiyor. ben de sigorta ilserim vardi hallettim bu hafta sigortam aktif olacak doktorada haftaya randevu verdiler. yani 10 haftalik olacak ben bebegimi gordugumde yurtdisinda cok zor bu doktor isleri ya

ay imreniyorum boyle hemen hamileligin ilk basindan duzenli bi sekilde doktora gidebilenlere. ben suan 8 hafta 6 gun oldum ama bebebgimin kalp atisini duyamadim. daha dogrusu doktora gidemedim hersey guzel olur insallah canim harika rahat bi dogumla kucagina alirsin insallah bebegini

Tatlım neden doktora gidemedin ki?Ben Almanya'da yaşıyorum ve doktor bakımından hiç sıkıntı çekmedim

Hanımlar merhaba..
Yıllardır şu siteyi takip ediyorum da, bir gün gebelikle ilgili yazacağım hiç aklıma gelmezdi. (Aşırı kilo, tiroid, 3 yıllık bebeksizlik, canımı sıkan doktorlar..)
Ben de Mayıs'ta hamile olduğunu öğrenenlerdenim.. Normal yollarla, bizi de şaşırtan bir gebelik oldu.

Şu an SAT'ye göre 9+5'iz. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah yavrularımızı.
Hamile kalmak isteyip de kalamayan arkadaşlara da dua ediyorum bol bol.

Hiiiiii sen Türkiye de değilsin şimdi anladım. Rabbim yardımcın olsun canım benimm kötüymüş 8 haftadan önce randevu verilmemesi sağlıklı sıhhatli olsunda minnak davşanin İnşaAllah canım benim gerisini boşver para mal mülk gelir de sağlık gelmez

amin canim Allah bebislerimize saglik versin. eslerimizede guc kuvvet versin. imreniyorum iste sizler duzenli doktora gittikce ama insallah gelecek haftadan sonra benimde duzenli bi doktorum olacak. dua edelim birbirimize bol bol olur mu

Tatlım neden doktora gidemedin ki?Ben Almanya'da yaşıyorum ve doktor bakımından hiç sıkıntı çekmedim
canim ben Amerikadayim ve burda ogrenci statusundeyim vatandas degilim esimin evraklari tam olmadigindan. o yuzden islemler farkli ilerliyor. vatandas olmadigim icin sagik guvencem de yoktu. ama Allahtan hamile olunca devlet bedava saglik sigortasi yapiyormus cocuk dogduktan sonra 6 ay daha gecerliymis anneye. O sigortaya basvurduk o bu hafta cikiyor haftaya da doktora gidecegiz artik insallah. ozele bir kere gittim ama surekli gitmek insani sarsiyor maddi olarak canim burda.

Canım bnm yurtdışında yaşamanın zorluğunu iyi bilirim.Allah yardımcımız olsun tatlım

tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…