2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Bu arada ben crinone jel kullaniyorum canim benim. Fitilde de rahatsizlik olduysa,yan etki falan olduysa onu bir sor doktoruna istersen. Ben memnunum,rahatsizligim yok rahat kullaniyorum

Bu arada ben crinone jel kullaniyorum canim benim. Fitilde de rahatsizlik olduysa,yan etki falan olduysa onu bir sor doktoruna istersen. Ben memnunum,rahatsizligim yok rahat kullaniyorum

MaşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli Bebegimizi kucağımıza almamızı nasip eyler. O hap hem ağız yoluyla hemde vajinal yolla alınıyormuş nasıl bir hap ise progestan ismi. Normal hap yoluyla alıp içince insanın uykusu geliyor.diğer yolla daha kullanmadım hayırlısı olur inşaAllah canım benim

Dediğin çok doğru canım benim yarın sabah arayayım hemen doktoru . çünkü beni hic bilgilendirmedi sallamasyon gidip geliyorum ilk bebeğim benim hic birsey bilmiyorum aileme de söylemedim sonucunun ne olacağı belli değil diye. Hayırlısı olsun inşaAllah
Ama dediklerin çok doğru yarın biran evvel arayıp sormalıyım haftaya 11 e giriyor benim dana hayırlısı ile

Canim ben duydum o hapi,ustten iciliyor da alttan da kullaniliyor. Bana da progestan yaziyordu doktorum. Ustten cok mide bulantisi yaparmis,ustten mide bulantin olursa vajinal kullan dedi,oyle deyince bende daha onceden bir tup gecmisim var onda kullandigim jeli kullansam olur mu dedim,olur olur hic sikinti yok hepsi ayni sey dedi,o yuzden ben crinone jel kullaniyorum,cok rahat benim icin. Ama o jeli arastirirsan bazi kisiler de onu kullanamamis,vajinaya sikiyosun cunku. Onun yerine progestan icmeyi tercih ederim diyen var,amaben cok rahatim,sana da tavsiyem bence ya progestani alttan kullan yada crinone jel al,cunku mide bulantisindan daha iyidir.

Aynen canim yarin sabah mutlaka ara, senin ilgili oldugunu gorunce daha cok bilgilendirmeye baslar hem doktorun da. Olmadi zaten baska birine daha gidip karsilastirirsin. Bu konulardan cok canim yandigi icin anca 2-3 doktora sorunca emin oluyorum artik.

Hap olarak daha iyi sanki alttan kullanamadım ben geri çıkıyor Allahim cildiracagim
Doktora gittiğimde jeli söyleyeyim yoksa fitil olarak olmuyor tiksindim yeminle

Çok doğru söylüyorsun canım o kadar ilgisiz doktora denk geldim ki inanasın gelmiyor. Hayırlısı ile bir yarın olsunda inşaAllah kesin bilgi almaya çalışacağım özellikle 2li test hakkinda

Tamam canim,bosver canini sikma,en kotu gitmeyiverirsin o doktora haberdar et beni de.

Aradim hastaneyi şimdi. Canimmm, normalde benim bebek 9 +3çıkması lazımdı 10 + 2dedi doktor bu hafta, yemek yiyemiyorum kus Allah kus bu son zamanlarda çok yemek yiyorum onunla mi alakalı çözemedim büyüdü sanırım dana birden yemek yüklemesi olunca
Bu hafta sözde 10 haftalık olan bebeğim için 2 hafta sonra gelin demişti protestan i kullandıktan sonra aradim 2li tarama testi ne zaman yapılıyor 10 haftalık hamileyim 2 hafta sonra gelmemi istedi doktor oluyor mu diye doktora sordu direk bayan oluyormuş . hamd olsun geçti falan derdi olmayacak hayırlısı ile
Rabbim hayırlısı ile yawrularimizi kucağımıza almamizi nasip eyler

Yok canim gecti derdi olmaz zaten,1 ay suresi var sonucta insallah hayirlisiyla yaptiralim da bebislerimizin guzel haberlerini alalim canim,merak icindeyim zaten,gunler gecmek bilmiyor.

Ah seni yaramaz anne niye agir is yaparsin bak bebegin de boyle seni uyarir hemen. Fitil seklinde kullanmak daha iyi canim ilac seklinde kullananlarda mide bulantisi vs cok etkileri oluyor. Aman dikkat annesi bebise artik ole eski hareketli hallerini unut annesi az nazli ol kendine dikkat et bolca uzan dinlen kilo sorun degil. Gecen bir yazi okumustum soyle yaziyordu kilo aldikca mutlu olmaktir hamilelik. Cunku bebisinde buyuyor o kilolarla birlikte. Su kritik donemi atlat yuruyusler yaparsin dengelersin hem zaten istahsizsin sen midecikde bulaniyo kilo falan almazsin

Yok canim gecti derdi olmaz zaten,1 ay suresi var sonucta insallah hayirlisiyla yaptiralim da bebislerimizin guzel haberlerini alalim canim,merak icindeyim zaten,gunler gecmek bilmiyor.
Canim ikili tarama testi demissiniz de ben bilemedim bu nedir ilk hamileligim cahillik diz boyu bugun bebegimi gorduk 2 hafta sonra yani 12inci haftada tekrar cagirdilar ilk 3 ayi bitirmis oluyosun bebegi gormemiz lazim dediler acaba o zaman mi yapacaklar bu ikili test dediginizi?

Haklisin canimmm artik kendime bakıyorum annemle re geldim ye iç yat 2 kg aldım sanırım kalabalıkta yemedigim tiksindiğim domatesi yer oldum
Rabbim sağlıklı bir şekilde Bebegimizi kucagimiza almamızı nasip eylesin inşaAllah

Aynen benimde ilk bende bilmiyorum hic Y Yummy33 Sagolsun onun sayesinde bilgilendim banada doktor 2 hafta sonra gel dedi ama kanama vardı kontrol için hic 2li test ve demedi 2li test downsendromu varmı yokmu ense kalınlığı burun kemiği annenin yaşı hcg değeri ense kalınlığı bebeğin alınıp bi hesaplama yapılıyor yanlış bilmiyorsam ona göre bebekteki. Beyinsel rahatsızlık olup olmadığı belli oluyor inşaAllah yanlış degildir yazdiklarim

Muhtemelen o zaman yapilacaktir canim. Dun bir yazi okudum,doktorlar bu secenegi anneye sunuyorlarmis,cunku bu ay itibariyle her ay testimiz var, ikili uclu dortlu testler. Bunlardan hepsini yaptirmak zorunda degilmisiz ama bu ikili test down sendromu riskini elemek icin en onemli test diye okudum. Hata payi yuksek yalniz testin,yani yalanci pozitif cikma ihtimali yuzde 3-5 oranindaymis, o yuzden biraz da ciftin istegine birakiyor doktorlar. 11-14.hafta icerisinde yapiliyormus canim. Bebegin ense kalinligina,bas popo olcumune,burun kemigine falan bakip kan testi aliyorlar,ikisinin ortak sonucuna bakip down sendromu ihtimali cikiyor.en azindan benim bildigim bu canim benim. Benim de ilk gebeligim ama tecrubeli arkadaslarim sayesinde ogreniyorum biraz biraz:)

Hic halim yok kolumu kaldiramiyorum.mide bulantim ara ara vuruyor. Sicaklarda iyice bunaltti.Allahim sag salim evlatlarimizi kucagimiza alalimda herseye katlanirim. Birde ne yiyecegimi sasirdim herseyden tiksinti geliyor bana. Ne yiyecegim beeeennnn acim kizlar ac

Bugun biraz hafifledi bulantim sabah cok halsizdim ama iki lokma yiyince kendime geldim. Ac kalmak ne zormus en beteride ne yiyecegini bilmemek. Mide bulantisini agir yasayan hamilelere Allahtan sabir diliyorum.zorlu bir surec

Kızlar göğüs hassasiyetleriniz devam mı? Benim ki nedense geçiverdi bugün. İnsan telaşlanıyor belirtileri geçince. Olsa bir dert olmasa ayrı dert. Bu arada basur oldum. Hayatımda hiç olmamıştı ta ki düne kadar... Neyse derdimiz bu olsun.

Bugun biraz hafifledi bulantim sabah cok halsizdim ama iki lokma yiyince kendime geldim. Ac kalmak ne zormus en beteride ne yiyecegini bilmemek. Mide bulantisini agir yasayan hamilelere Allahtan sabir diliyorum.zorlu bir surec
Evet aynı durum bende de var. Acıkıyorum ama ne yiyeceğimi bilemiyorum. Çünkü her şey ya midemi bulandırıyor ya da midem almıyor. Kurt gibi aç hissediyorum masaya oturuyorum iki kaşık bir şey yiyince daha yiyemez oluyorum. Bir garip haller...

Seninle tarihimiz ayni. Saglikla kavusalim insallah iki gundur biraz yiyorum ya ve enerjim biraz geldi o halsizligim gecti sukur.yinede herseyi yiyemiyorum elbet.icime bayginlik geliyor bazen seninde oluyormu? Birde hicbir araca binemiyorum midem allak bullak oluyor hep tabana kuvvet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…