2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

İdrardan ogrenilen testi arastirdim canim ya,yanlis cikiyormus. Siteden biri almis erkek cikmis testte,sonraki ay dr.dan ogreniyor ki kizi olacak:) yani idrar testi sanki yalan dolab
Bende arastirdim %80 dogruluk payi var ama esim gerek yok dedi bende yapmadim. Senin arastirdigin marka hangisi acaba canim?

Bende arastirdim %80 dogruluk payi var ama esim gerek yok dedi bende yapmadim. Senin arastirdigin marka hangisi acaba canim?
Valla canim marka verebiliyo muyuz bilmiyorum ama boyorgirl muydu neydi onu arastirdim.mavi ve turuncu oluyomus rengi.buradan biri yazmis iste. Valla %20lik yanilma payi ona mi denk geldi bilmiyorum ama acikcasi bende bi sogukluk olusturdu teste karsi

Yok canim benim arastirdigim baska bir marka. Bi de turkiyede mi denemis acaba o arkadas merak ettim. Normalde turkiyede yasakmis diye duydum. Ama bende yapmayacagim vazgectim

Yok canim benim arastirdigim baska bir marka. Bi de turkiyede mi denemis acaba o arkadas merak ettim. Normalde turkiyede yasakmis diye duydum. Ama bende yapmayacagim vazgectim
Tr.de denemis canim o da,netten siparis etmis,sonra bende arastirdim tam alacaktim netten,kizin bu yaziyi eski tarihli yazdigini gordum,bakayim dogru cikmis mi diye baktim sonraki yazilarina yanlis cikmis:) sonra almaktan vazgectim.netten siparis veriliyodu,tr.de de yasak degilmis ama az bulunuyomus.

Ooo burda bir suru marka var ve marketlerde satiliyor o testler inan ama niyeyse istahim kacti zaten benimde yapmayacagim buyuk ihtimalle. Bi diyorum yapayim gercekten dogru sonuc verip vermedigini test etmis olurum ultrasonda ogrenince bi diyorum aman bosver ugrasma esiyolar yani bana

Zaten ne kaldi ki canim ya,biraz daha sabrettik mi ogrenicez insallah.bu arada benim bugun cok koyu sari akintim geldi ilk kez,kan mi degil mi anlamadim.cok tedirginim,insallah yoktur bi sey

Zaten ne kaldi ki canim ya,biraz daha sabrettik mi ogrenicez insallah.bu arada benim bugun cok koyu sari akintim geldi ilk kez,kan mi degil mi anlamadim.cok tedirginim,insallah yoktur bi sey
Benim doktorum sarı akıntı hamilelikte hormonlar nedeniyle çok normal dedi. Kahverengi akıntı da gelip durduğu takdirde çok önemli değil ancak kırmızı akıntı düşüğü gösterebilir dedi. Hemen telaşlanma zaten kötü bir şey olsa ardı arkası kesilmez anlaşılır diyor herkes.

canim sari akintilar bende de arada oluyor, bildigim kadariyla kahverengi sari akintilar normal. acik kirmiziya donmesin rengi o zaman dusuk olma ihtimali var. ferah tut gonlunu Allah korusun bebislerimizi. aslinda ben cinsiyet icin acele ediyorum cunku annem turkiyeden ona gore cicisler alip gonderecek hazir turkiyeye gelip giden arkadaslarda varken onlarla gonderecek ama artik bekleme karari aldik ne yapalim

Canim bugun dinlendim,bol su ictim,bir daha olmadi cok sukur. Doktoru da aradi esim,telaslanmayin normal,kanama olsa bile durdugu surece sikinti yok dedi,agri da yoksa korkmayin dedi. Icim rahatladi,simdi pzt.yi iple cekiyorum,ikili test yaptiricaz, insallah yolundadir her sey, bir de bebek erkekse simdiden anlasiliyormus, anlasilmazsa kizdir heralde derim bende:)

Cok sukur bir kereye mahsus gibi oldu canim benim,duzeldi gibi.bol su icip dinleniyorum. Bu arada 3.ayda da anlasiliyormus erkek olursa,anlasilmazsa da kizdir muhtemelen:)

Cok sukur bir kereye mahsus gibi oldu canim benim,duzeldi gibi.bol su icip dinleniyorum. Bu arada 3.ayda da anlasiliyormus erkek olursa,anlasilmazsa da kizdir muhtemelen:)
bende yarin ikili teste gidecegim esim sordu bana da belli olur mu cinsiyet diye bende dedim sansimizi deneriz sorariz gorurse soyler doktor gormezse beklmeye devam bakalim. ne sabirsiz bir surectir su bebek sureci ya once hamile miyim diye aylarca dusunur test yaparsin ugrasirsin hamile olursun tutundu mu kalp atisini duyacak miyiz onlar olur cinsiyeti ne olacak cinsiyet ogrenince neyi takacaz bakalim kafamiza

Aynen canim ya:) dedigin gibi oluyor:) ama simdi benim kalp atisi ivir zivirdan sonra ikili test stresi basladi,o da bitsin cinsiyete takicam heralde:)) ikili test hakkinda bilgilendirirsin bizi o zaman canim ya,nasil bir seydir yasayandan ogrenelim. Bol sans diliyorum,insallah her sey yolunda gitsin de belki ustune de cinsiyeti ogrenirsin:)

Ben önceki gebeliğimde ikili test yaptırmıştım. Şu şekilde oluyor: Doktor bebeğin ense kalınlığını ölçüyor ve kan testinde beta hcg ve papp-a değerlerini istiyor. Ense kalınlığı ve kanda çıkan bu değerlere göre bir programla grafikler çiziyorlar ve bebeğin trizomi 21 ve trizomi 18 anomalilerine sahip olma riskinin ne olduğunu yazıyorlar bu grafiklerin altına. Eğer yüksek risk grubunda çıkarsanız da amniyosentez öneriyolar diye biliyorum. Benimki normal çıkmıştı.

Insallah bizimki de normal cikar canim. Pzt gidicem doktora,gerci 12 hafta bitmis olacak,gec kalmis olunur mu bilmiyorum ama bayram yuzunden boyle oldu. Sen ne zaman gideceksin canim benim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…