- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
İçe baygınlık gelmesinden kastın ne canım? Eğer iç sıkıntısıysa dibine kadar var bende de :))). Yani örneğin iş yerinde bi anda öyle bir offluyorum ki ancak sonra farkediyorum, bmyle garip bir iç sıkıntısı, depresif haller oluyor. Gerçi bu hafta daha iyiceyim. Geçenlerde gözüm karardı bayılıcak gibi oldum, bu aylarda normalmiş. Neyse ki evdeydim de kendimi yatağa atıverdim. Bir de basur sorunum çıktı hayatımda ilk kez... Bebişler sağlıkla gelsin de bunların hepsi unutulur. Benim bir sonraki doktor randevum bayramdan sonraki pztsi, sizlerin ne zaman? Herhalde o zamana ikili test yaparlar bakalım.Seninle tarihimiz ayni. Saglikla kavusalim insallahiki gundur biraz yiyorum ya ve enerjim biraz geldi o halsizligim gecti sukur.yinede herseyi yiyemiyorum elbet.icime bayginlik geliyor bazen seninde oluyormu? Birde hicbir araca binemiyorum midem allak bullak oluyor hep tabana kuvvet.
Kızlar göğüs hassasiyetleriniz devam mı? Benim ki nedense geçiverdi bugün. İnsan telaşlanıyor belirtileri geçince. Olsa bir dert olmasa ayrı dert. Bu arada basur oldum. Hayatımda hiç olmamıştı ta ki düne kadar... Neyse derdimiz bu olsun.
Hem depresiflik hemde bayginlik hissi midem bayiliyo vucudumdan kanim cekiliyor sanki ay tuhaf bi hal ve surekli derin nefes alma ihtiyacim var. Doktor randevum 21 temmuzda insallah saglikla gorucez yine yavrumu.İçe baygınlık gelmesinden kastın ne canım? Eğer iç sıkıntısıysa dibine kadar var bende de :))). Yani örneğin iş yerinde bi anda öyle bir offluyorum ki ancak sonra farkediyorum, bmyle garip bir iç sıkıntısı, depresif haller oluyor. Gerçi bu hafta daha iyiceyim. Geçenlerde gözüm karardı bayılıcak gibi oldum, bu aylarda normalmiş. Neyse ki evdeydim de kendimi yatağa atıverdim. Bir de basur sorunum çıktı hayatımda ilk kez... Bebişler sağlıkla gelsin de bunların hepsi unutulur. Benim bir sonraki doktor randevum bayramdan sonraki pztsi, sizlerin ne zaman? Herhalde o zamana ikili test yaparlar bakalım.
benim tecrubeli arkadaslar biz unuttuk bile neydi nasildi diyorlar hic aciklama yapmiyorlar sagolsun :) cok sagol anlattigin icin. ben de kardesime sordum o da hemsire ayni aciklamayi yapti olumlu deselerde olumsuz deselerde inanma dedi bazen saglikli diyolar hasta doguyor hasta diyorlar saglikli bir bebek oluyor dedi. bende cok ustune dusmeyecegim hasta deseler bile o benim evladim Allahin izniyleMuhtemelen o zaman yapilacaktir canim. Dun bir yazi okudum,doktorlar bu secenegi anneye sunuyorlarmis,cunku bu ay itibariyle her ay testimiz var, ikili uclu dortlu testler. Bunlardan hepsini yaptirmak zorunda degilmisiz ama bu ikili test down sendromu riskini elemek icin en onemli test diye okudum. Hata payi yuksek yalniz testin,yani yalanci pozitif cikma ihtimali yuzde 3-5 oranindaymis, o yuzden biraz da ciftin istegine birakiyor doktorlar. 11-14.hafta icerisinde yapiliyormus canim. Bebegin ense kalinligina,bas popo olcumune,burun kemigine falan bakip kan testi aliyorlar,ikisinin ortak sonucuna bakip down sendromu ihtimali cikiyor.en azindan benim bildigim bu canim benim. Benim de ilk gebeligim ama tecrubeli arkadaslarim sayesinde ogreniyorum biraz biraz:)
hemen heen dedigin gibi biseylermis canim artik gorecez neymis haftaya :)Aynen benimde ilk bende bilmiyorum hic Y Yummy33 Sagolsun onun sayesinde bilgilendim banada doktor 2 hafta sonra gel dedi ama kanama vardı kontrol için hic 2li test ve demedi2li test downsendromu varmı yokmu ense kalınlığı burun kemiği annenin yaşı hcg değeri ense kalınlığı bebeğin alınıp bi hesaplama yapılıyor yanlış bilmiyorsam ona göre bebekteki. Beyinsel rahatsızlık olup olmadığı belli oluyor inşaAllah yanlış degildir yazdiklarim
nasil oldun canim kanamalar durdu mu aklimdasin iki gundur de giremedim siteyeHaklisin canimmm artik kendime bakıyorum annemle re geldim ye iç yat 2 kg aldım sanırım kalabalıkta yemedigim tiksindiğim domatesi yer oldum
Rabbim sağlıklı bir şekilde Bebegimizi kucagimiza almamızı nasip eylesin inşaAllah
nasil oldun canim kanamalar durdu mu aklimdasin iki gundur de giremedim siteye
ay bu beklemeler meraklar doguma kadar devam edecek canim ya. aslida burda 10 hafta olunca idrar testinden cinsiyet ogreniliyormus ama ben az daha bekleyip ultrasonda ogrenmek istiyorum. bi gaz veren olursa gidip testi alacam simdilik o kadar gaza gelmedim cinsiyet icin :) ruyamda iki defa kucagimda erkek bebegi gordum arkadasimda ole gormus bakalim ne olacak supriz yumurtalarimizŞuan daha az hafif pembeye döndü binde bir geliyor bitti sayılır çok şükür.
Şimdiden cinsiyet telasina düştüm acaba ne olacak diye2 3 haftaya belli olur inşaAllah diye umid ediyorum
Kizlar bulantilarim oldukca azaldi yani arada bir vuruyor sadece.birde ben kilo vermisim 3 kilocuk ee yemeyince.birde gobisim cok sis millet anliyor hamile oldugumu bebek degilde sislik var sizde simdiden sislik varmi?
ay bu beklemeler meraklar doguma kadar devam edecek canim ya. aslida burda 10 hafta olunca idrar testinden cinsiyet ogreniliyormus ama ben az daha bekleyip ultrasonda ogrenmek istiyorum. bi gaz veren olursa gidip testi alacam simdilik o kadar gaza gelmedim cinsiyet icin :) ruyamda iki defa kucagimda erkek bebegi gordum arkadasimda ole gormus bakalim ne olacak supriz yumurtalarimiz
Yani kiloda verdim bu ne gobek ne ara buyudu utaniyorum daha 2 bucuk aylik demeye diyecekler kizim bu göbüs neAynen canım bendede var kocaman oldu kimseye söylemedim sözde
Ama herkes soruyor çevrede göbek kocaman olmuş hayırdır diye kabak gibi belli söylemesem de anlaşılıyor :)
suan gidip testi alasim var acikcasi. buyuk ihtimalle yapacagim duramayacagim bende :)Rüyan hayrolsun inşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre nasip eylesin inşaAllah canım benimm.
Ama İyi sabr var sende vallaha canım ben 50kere yapmıştım testisabredemiyorum ben merak merak catlayacagim
suan gidip testi alasim var acikcasi. buyuk ihtimalle yapacagim duramayacagim bende :)
Bende cok rahat geciriyorum canimKızlar benim çok mide bulantım yok .herkes çok iyi bir hamilelik geçirdiğimi söylüyor . Böyle bi deneyim yaşayan yada şu anda hamileligini rahat geçiren var mı ??
İdrardan ogrenilen testi arastirdim canim ya,yanlis cikiyormus. Siteden biri almis erkek cikmis testte,sonraki ay dr.dan ogreniyor ki kizi olacak:) yani idrar testi sanki yalan dolabay bu beklemeler meraklar doguma kadar devam edecek canim ya. aslida burda 10 hafta olunca idrar testinden cinsiyet ogreniliyormus ama ben az daha bekleyip ultrasonda ogrenmek istiyorum. bi gaz veren olursa gidip testi alacam simdilik o kadar gaza gelmedim cinsiyet icin :) ruyamda iki defa kucagimda erkek bebegi gordum arkadasimda ole gormus bakalim ne olacak supriz yumurtalarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?