- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Evet inşallah güzel sonuçlar alırız. 12 hafta bitimi geç değil. 11-14 haftalar arası yapılıyor zaten. Benim doktorum nedense 11+1 de çağırdı ikili test için. Bana biraz erken geldi ama bakalım mecbur lafını dinlicez artık :)Insallah bizimki de normal cikar canim. Pzt gidicem doktora,gerci 12 hafta bitmis olacak,gec kalmis olunur mu bilmiyorum ama bayram yuzunden boyle oldu. Sen ne zaman gideceksin canim benim?
Canim bana da 11 bittigi gibi geleceksin demisti,ama araya bayram girdi aradik sorun olur mu diye,bi sey olmaz dedi ama biraz da mirin kirin etti. Bir de burada bi arkadastan duymustum 12.hafta bitince gitmis ikili icin gec kalmissin demis doktoru. Sanirim bebeklerin gelisimi bir olmuyor,ondan 11 bitiminde garantiye almak istiyorlar sanirim,erkense zaten ileriye atar ama tam vakti de olabilir.Evet inşallah güzel sonuçlar alırız. 12 hafta bitimi geç değil. 11-14 haftalar arası yapılıyor zaten. Benim doktorum nedense 11+1 de çağırdı ikili test için. Bana biraz erken geldi ama bakalım mecbur lafını dinlicez artık :)
Canim bugun dinlendim,bol su ictim,bir daha olmadi cok sukur. Doktoru da aradi esim,telaslanmayin normal,kanama olsa bile durdugu surece sikinti yok dedi,agri da yoksa korkmayin dedi. Icim rahatladi,simdi pzt.yi iple cekiyorum,ikili test yaptiricaz, insallah yolundadir her sey, bir de bebek erkekse simdiden anlasiliyormus, anlasilmazsa kizdir heralde derim bende:)
Erkekse ve gorurlerse soyluyorlarmis,tabi her zaman degil canim. Sans bakalim bize de denk gelir belki:) tabi oncelikle saglikli olsunlar da insallah.12. 13. Haftada belli oluyormuymus maşaAllah
Salı günüde ben gideceğim 2li test cinsiyet vs heyecanlandım şimdi gercekten
Erkekse ve gorurlerse soyluyorlarmis,tabi her zaman degil canim. Sans bakalim bize de denk gelir belki:) tabi oncelikle saglikli olsunlar da insallah.
Evet orasi oyle canimOyyyy inşaAllah sağ-salim kucagimiza alırız minnak davşanlarimizi.
Bi belli olsaydı ona göre dizerdik minik minik çeyizlerini canım benim :)
cinsiyet ogrenemedik canim ama baya uzun izledim bebeisi onlar olcumlerini yaparken :) surekli birseyler olctu ekranda sonra bebis iyimis oyle dedi bir de kan testi verdim ultrasondan sonra o kadar. diger geldiginde cinsiyet ogrenirsin dedi. bu arada diger gidisimde eylul 2 de dusun o zamana kadar catlarim ben meraktan :) o arada agustosta kendi doktoruma randevum var umut ediyorum o cinsiyet soyler o soylemezse 4 boyutlu ultrasona gidip ogrenecegim kisacassi taktim kafaya :)Aynen canim ya:) dedigin gibi oluyor:) ama simdi benim kalp atisi ivir zivirdan sonra ikili test stresi basladi,o da bitsin cinsiyete takicam heralde:)) ikili test hakkinda bilgilendirirsin bizi o zaman canim ya,nasil bir seydir yasayandan ogrenelim. Bol sans diliyorum,insallah her sey yolunda gitsin de belki ustune de cinsiyeti ogrenirsin:)
Evet orasi oyle canimSabrin sonu selamet, neyse bakalim artik az daha bekleyelim,belki de ogreniriz erkenden ne malum:)
Benim anlamadigim neden ikili testi 4 boyutlu ultrasonla yapmiyolarki, o zaman belli olurdu bence. Benim dr.da 4 boyutlu var ama onunla bakmiyor hic. Neyse canim en azindan bebisin iyiymis,onemli olan ocinsiyet ogrenemedik canim ama baya uzun izledim bebeisi onlar olcumlerini yaparken :) surekli birseyler olctu ekranda sonra bebis iyimis oyle dedi bir de kan testi verdim ultrasondan sonra o kadar. diger geldiginde cinsiyet ogrenirsin dedi. bu arada diger gidisimde eylul 2 de dusun o zamana kadar catlarim ben meraktan :) o arada agustosta kendi doktoruma randevum var umut ediyorum o cinsiyet soyler o soylemezse 4 boyutlu ultrasona gidip ogrenecegim kisacassi taktim kafaya :)
Canim normaldir bence,bazen oluyor bana da.ozellikle gece ama yine de enfeksiyon falan var mi diye baktirmakta fayda var.Ya kızlar biraz önce banyodan çıktım resmen tirtir titredim, bir üşüme aldı beni. Hemen çarşafın altına girdim de ancak öyle ısınabildim. Dışarda hava 30 derece nedir bu üşüme anlamadım. Bir hafta önce de yine duştan çıkınca aynı şey olmuştu. Kısa sürüyor neyseki 5-6 dakikada geçiyor, çok garip. Bu arada kansızlığım falan da yok. Kan değerlerimin iyi olduğunu söyledi drum.
Bu donemde sadece folik asit kullandim canim,asi falan yok sadece tarama testlerimi yaptirmistim kontrol amacli,o kadarGünaydın 7+2 hamileyim bubzamanlar yapilan birsey var mi ası vs.gibi ne ilaclar kullaniyorsunuz folikasit disinda?
Amin amin insallah canım sagolBu donemde sadece folik asit kullandim canim,asi falan yok sadece tarama testlerimi yaptirmistim kontrol amacli,o kadarhayirli ugurlu olsun bu ardada bebisin. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.
Multivitamin bana vermedi canim, butun degerlerim normaldi benim,sadece folik kullaniyorum, bir de yeni omegaya baslatti cunku agzima balik suremiyorumKızlar slm 11+4 deyim ben de . Dr multiviTmin elevit pronatal verdi bir de yanında Folik asit içiyorum. Siz de içiyor musunuz bunları?
Bende bugun gidiyorum aksam uzeri ikili testi icin. Haberdar ederim canim,benim de tiksintim devam ediyor,bulanti olmadi zaten bende ama tiksindigim seyleri yersem olacakmis gibi geliyor. Insallah istahim eskiye doner bir an onceBende carsamba doktora gidiyorum.tiksinmem devam bulantida. Ikili test fiyatlari nedir kizlar yaptiran varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?