2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Arkadaslar bugun ikili test yaptirdim ama toplamda inanin 1,5-2 dakika surdu surmedi. Normal mi sizce bu sure?
Normal cunku sadece ense kalinligini olcuyorlar. Karindan mi baktilar? Cok sanslisin bu arada bir cok doktor gorse bile soylemiyor cinsiyeti bu kadar erken donemde. Kan da aldirdinn di mi? Hadi hayirli sonuclar ciksin insallah.

Normal cunku sadece ense kalinligini olcuyorlar. Karindan mi baktilar? Cok sanslisin bu arada bir cok doktor gorse bile soylemiyor cinsiyeti bu kadar erken donemde. Kan da aldirdinn di mi? Hadi hayirli sonuclar ciksin insallah.
Valla doktor esimin arkadasiydi canim,ondan soyledi belki de,bilmiyorumki. %95 erkek dedi,cok kesinmis gibi soyledi,ben yine de inanamiyorum ne bileyim:) cok kucuk degil mi daha anlasilmasi icin. İkili icin de ense kalinligina burun kemigine bakti canim,ben bi yerlerde duymustum 10 dk falan surer diye ondan yadirgadim, bir de kan aldi, 1 hafta sonra sonuclar belli olur dedi. Bakalim hayirlisi.

hicbir fikrim yok neden 4 boyutluda bakmadiklarina ama vardir elbet bir bildikleri. ben bu testlere pek inanmiyorum canim cogu kisiye bebegin hasta diyorlar saglikli doguyor kimisine de iyi diyorlar hasta doguyor. hasta ya da saglikli basimla beraber benim evladim ben sirf bebis gormeye gittim yaptirdim testimi :) Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin bir an oncede cinsiyetlerini ogrenelim insallah bebislerimizin

ay canim tebrik ederim darisi bize cinsiyet ogrenmeye. insallah gonlunden de erkek bebis geciyordur gonlune gore vermistir Rabbim
Aslinda gonlumden kiz geciyordu ama valla saglikli olsun da kiz olsun erkek olsun diyorum. Hic farketmez canim benim. Hadi darisi sizin basiniza en kisa zamanda,haberlerinizi bekliyorum

Aslinda gonlumden kiz geciyordu ama valla saglikli olsun da kiz olsun erkek olsun diyorum. Hic farketmez canim benim. Hadi darisi sizin basiniza en kisa zamanda,haberlerinizi bekliyorum
insallah canim benim bir sonraki doktor randevum yaklasik bir ay sonraya bakalim hayirlisi olsun. sanirim en eren de sen ogrendin bebisini tebrik ediyorum tekrardan Allah anali babali buyutsun

insallah canim benim bir sonraki doktor randevum yaklasik bir ay sonraya bakalim hayirlisi olsun. sanirim en eren de sen ogrendin bebisini tebrik ediyorum tekrardan Allah anali babali buyutsun
Sagol canim benim. Ama %95 ihtimal dedi,cok erken oldu ya,bir yandan da yanlis mi gordu diyorum. Acikcasi emin olmadan bende bi sey almiicam daha.bi sonraki ay en garantisi olacak gibi. Ama tabi en azindan bir fikrim oldu,merakim gecti o acidan iyi oldu. İnsallah Allahim hepimize hayirlisini versin

Canım erkektir o, görmese hayatta söylemezdi, çok ketumlar drlar o konuda. Bu arada kıyafetleri son aylara kadar almayı düşünmüyorum ben.

Canım erkektir o, görmese hayatta söylemezdi, çok ketumlar drlar o konuda. Bu arada kıyafetleri son aylara kadar almayı düşünmüyorum ben.
Dogru soyluyosun canim,bende 7.aydan sonra alisveris yapicam ufak tefek giysi miysi,zaten baska da bir sey almayi dusunmuyorum. En onemlisi bebislerimiz saglikla gelsin

Bende bugün gittim 2li tarama testine kan sonuçları Perşembe çıkcakmış bayanlar aranızda rahim ağzı operasyonu geçirip hamile kalan varmı leep olan

dogrudur canim emn olmasa doktor o kadar emin konusmaz. ben de 6 ay bitince alisverislere baslayacagim cok alinacak var ve burda mobilyalar iki ayda geliyor. o yuzden cok erken siparis vermem gerekecek. bir arkadasim gecen yil erken dogum yapti bebegi besiksiz kaldi iki ay :) o duruma da dusmemek icin en gec yedinci ayda halledecegim. birde resim cektirecegim yedinci ayda ona da kiyafet lazim cinsiyet belli olsa ona gore bi elbise almak istiyorum aman aman hayaller hedefler cok bakalim neleri yapabilecegim neleri yapamayacagim

Aaa cok sasirdim,neden iki ayda geliyor ki acaba?hazir mobilya yok mu ki? Bu yurt disinda cogu sey zormus yahu.

Kizlar ayin 8 den beri adet olmadim idrar testi yaptim bugun negatif cikti gerci 5dk beklemem gerekiodu baktim tek kirmizi hemen belirdi bende moralim bozuldu attim cope simdi aklima takildi acaba hamile olabilirmiyim sizce ne yapim

Kizlar ayin 8 den beri adet olmadim idrar testi yaptim bugun negatif cikti gerci 5dk beklemem gerekiodu baktim tek kirmizi hemen belirdi bende moralim bozuldu attim cope simdi aklima takildi acaba hamile olabilirmiyim sizce ne yapim
Canim senin yerinde olsam hemen gidip bir kan testi yaptiririm.cunku kanda cikacak kadar cok gecikmis zaten adetin.

10 . Ayda kimyasal gebelik gecirdim ve dudukten sonra adetimsureklj duzensizlesti ama gecikme fegilde surekli 4.5 gun erken oluodum ama bu sefer gecikti ama hamile olsaydim idrarda cikmazmiydiki

10 . Ayda kimyasal gebelik gecirdim ve dudukten sonra adetimsureklj duzensizlesti ama gecikme fegilde surekli 4.5 gun erken oluodum ama bu sefer gecikti ama hamile olsaydim idrarda cikmazmiydiki
Bende tup tedavisi gormustum 7-8 ay once,bir kimyasal gebelik gecirdim,ondan sonra da adetim hic yoluna girmedi. Meger mayista hamile kalmisim farkinda degilim,adetim duzensiz oldugu icin konduramiyodum bende,erken oluyodu gec oluyodu anlamiyodum.kan testinde cikti, o yuzden dedim bi kan testi yaptir diye,adet duzensizliginden dolayi eger gec dollenme olduysa belki idrara gecmemistir daha. Ustelik en net sonucu kan testi veriyor,degilsen bile icin icini yemez en azindan.bu arada gebelik istiyorsan eger allah gonlune gore versin canim insallah.

Aaa cok sasirdim,neden iki ayda geliyor ki acaba?hazir mobilya yok mu ki? Bu yurt disinda cogu sey zormus yahu.
hazirlar var tabi baby r us da falan ama onlar cok kalitesiz. normal bebek mobilyasi satan magazalara siparis veriyorsun 2 ayda geliyormus. yurtdisi konusunda cok yaram var hic kanatma ne hevesle geldim aman kurban olurum Turkiyedeki imkanlara. burda esyaya cok onem yok inanir misin tabak canak neyim varsa Turkiyeden getirdim hatta diyorum bebek mobilyasini da mi Turkiyeden alsam. kiymetini bilin Turkiyede olmanin. gerci baska ulkeler boyle degil sanirim ama amerika cok geri kalmis bu konuda

Evet canim,abd.de bir arkadasim yasiyor,o da cok dert yaniyor cogu konuda. Neyse amaan bosver bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi oyle boyle hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…