2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Kizlar bazi gunler daha az bazi gunler daha cok bulantim oluyor ve tiksinmek cok zormus ya herseyden biranda tiksiniyorum en sevdigim seyden nefret ediyorum gecen markete girdim ani bir kokuyla sesli bir sekilde ögürdüm kusmaktan korktum.ve bu surekli oluyor malum hava sicak copler kokuyor ve ben tutamiyor ögürüyorum cok utaniyorum

Tiksinti cok beter bi sey ya.benim bulantim yoktu ama tiksintim anormal,gittikce de artiyor her seye.tiksintim arttikca yeni yeni bulanti hissi de gelmeye basladi,en son esimin sakallarinin kokusundan bile tiksindim,simdi her opmeye yanastiginda midem bulaniyor halim zor,cok iyiydim ben,nazar degdirdim kendime.gittikce kotulesiyor

Evet canim,abd.de bir arkadasim yasiyor,o da cok dert yaniyor cogu konuda. Neyse amaan bosver bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi oyle boyle hallolur
insallah canim dun biraz gezindim baby r us da Allahim o ne tatli seyler var bi belli olsun cinsiyeti neler almak gerek neler. babamiz mizmizlanmaya basladi ne pahali hersey diye :)

Tiksinti bulantiyi getiriyor ne yiyecegimi sasirdim artik.dun yedigim seyden bugun tiksiniyorum.seninki zormus ya :):) bir arkadasim esinin kokusundan tiksiniyordu cok zor birsey ya tarifsiz.buara rexona dus ferahligi deodorantindan tiksindim icimi bayiyor ki bayilirdim.

Benim tedirginligim boyle surecek mi acaba?cunku baslarda hicbir sey yoktu,sonradan olmaya basladi bu tiksinmeler. 3.ayi da gectik,giderek artinca tedirgin oldum,insallah 9.aya kadar da boyle devam etmez

MaşaAllah uzun süredir yorum yazamıyordum bi turlu Nasip olmadı 2li testler kanamalar haplar ilaçlar bayram vs derken MaşaAllah cinsiyet öğrenen arkadaşlar var Rabbim inşaAllah gönlüne göre vermiştir:) ama ben hala öğrenemedim Doktor geçen hafta bebek daha 12 haftalık ve elimdeki ultrason cihazı çok iyi değil 16 Haftada kesin cinsiyet söylerim dedi.o kadar ısrar etti m yok uğraşamam cihaz iyi değil boşuna zaman kaybı dedi haftaya 14e giriyor 2li test sonuçları belli olacak şansımı bide o zaman denerim artik

bende seni merak etmistim canim ne yaptin tasindin mi? nasilsin kanamalar durdu mu? hersey yolunda mi

Arkadaslar ikili testimin sonucu geldi,genel sonuc dusuk riskli grupta.bir sikinti yok ama serbest beta hcg sonucum normal degerlerin ustunde cikmis,benzer durum yasayan var mi?

bende seni merak etmistim canim ne yaptin tasindin mi? nasilsin kanamalar durdu mu? hersey yolunda mi

Hamd olsun kanama durdu. Ev taşınalı 1 ay oldu şükürler olsun. Şimdilik yolunda herşey fakat cinsiyetini öğrenemedim. Sağ yanağımda 2 tane güneş lekesi gibi leke çıktı . acaba kızmı deyip stres yapma ya başladım bilmiyorum artik :)

Arkadaslar ikili testimin sonucu geldi,genel sonuc dusuk riskli grupta.bir sikinti yok ama serbest beta hcg sonucum normal degerlerin ustunde cikmis,benzer durum yasayan var mi?
Kaç çıkmış canım hcg senin. Benimki hatırladığım kadarı ile 45.5 ti sanırım.yanlışta soylemeyeyim 45 kusurluydü

Kaç çıkmış canım hcg senin. Benimki hatırladığım kadarı ile 45.5 ti sanırım.yanlışta soylemeyeyim 45 kusurluydü
110 cikmis benim ama onun disindaki her sey normal,hatta testin sonucu da normal cikti. Dusuk risk grubundayim,dr bir problem yok dedi ama beta hcg nin sadece yuksek olmasi bir sikinti midir onu kimse aciklamiyor,internetten de pek bir sey bulamadim,en sonunda esim bir kadin dogumcu arkadasini aradi gorustu,o da sadece onun yuksek cikmasi cok anlamli degil demis. Insallah oyle olsun, simdi tabi gerildim biraz,ucluyu bekliyorum bakalim

Bende yazdığını görünce hcg yüksek diye araştırdım haftaya göre hcg değişiyor olabilir senin dediğin gibi canım. Benimkide 45 kusurlu çok mu düşük dedim
Hatta 2li testin hcg oranına göre cinsiyet tahmini yapanlar var seninki tutmadı bende korkmaya basladimmmm.
Hcg 50 ve altı olanlar erkek
50 üstü kız demişler, stres oldum
Senin minnak erkekti Rabbimin izni ile vee
Teoriyii çürütmüş oldu :) bende korkar oldum gönlümdeki erkek inşaAllah Rabbim hayırlı evlat verir amma işte kalbim ve beynim savaşıyor

Hcg degerimizin zaten artik normal sartlarda dusuyor olmasi lazim canim benim.benimki de insallah dusuyordur her ne kadar sonuc korkutsa da. Uclu testte netlesir bakalim insallah. Valla erkek kiz olayina inanma dogru degil,zaten ne alaka. Ayrica saglikli olsun da erkek kiza hic takilma,dunden sonra benim gozum hic cinsiyet falan gormedi,tek derdim bebegim saglikli mi acaba oldu. İnsallah hamileliklerimizi sorunsuz bitirir bebislerimize saglikla kavusuruz bir an once

Kızlar ikili test yapıldıktan sonra 3'lüyü önermiyor doktorlar aklınızda bulunsun. Çünkü ikili testin güvenilirliği 3 lüye göre daha yüksek. Benim önceki gebeliğimde de doktorum ikiliden sonra 3'lüyü önermemişti. İkili test mi? Üçlü test mi? diye google da aratıp internetten de ilgili makaleler, yazılar okuyabilirsiniz. 3'lünün yanlış pozitif verme olasılığı daha yüksek olduğundan ancak ve ancak ikili test zamanını kaçıran hamilelere öneriyorlar.

Son düzenleme:
Bana onerdi canim. Sanirim beta hcg min yuksekliginden oturu.
Anladım canım tabii ki doktorumuz ne önerirse onu yapıcaz. Hepimiz için hayırlısı. Beta hCG yüksekliğine de kafayı takma, sonuçta düşük risk grubunda çıkmışsın kaldı ki yüksek risk çıksaydı bile bu testlerin her zaman yanılma payı var.

Bu arada 110 çıkan ne ben tam anlamadım serum free beta hcg mi? Birimi ne? IU/I mı? Eğer öyleyse MoM cinsinden olan değeri yazabilir misin?
Neleri karşılaştırdığımızı bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…