2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

bende dun gittim yine kontrole canim yaramaz ayaklarini onune buktu gostermedi kendini. ama el salladi agzini acti yumdu o bile mutlu etti. Allah ne verirse hayirlisini versin. bizim dogdumuz zamanlarda ailelerimize gore kotu zamandi. devir gittikce kotuye gisiyor. cok sukur onlar bizi guzel buyuttu bizde buyuturuz evlatlarimizi kizda olsa erkekte olsa insallah. uzulme cinsiyet icin sakin :*

Doğru aslında bizler büyüdük ,bebeğimiz olacak hayırlısı ile inşaAllah
Oyyyyy maşallah demek eller kollar benimki gibi kıpır kıpır MaşaAllah Rabbimin izni ile sağlıklı sıhhatli alırız inşaAllah yavrularımızı kucagimiza Canimm benim

Kızlar , aranızda pelvik yani çatı kemiği ağrısı olan varmı ?
Yeni yeni o ağrı başladı bende. Resmen açılıyor gibi değişik bir ağrı var

kasiklarim agriyor ara ara batiyor ve cekiliyor gibi his oluyor. Sanirim benimki rahim genislemesi. Insallah cok agrin olmaz canim hic tecrube ettigim birsey degil daha neler yasayacagiz.

kasiklarim agriyor ara ara batiyor ve cekiliyor gibi his oluyor. Sanirim benimki rahim genislemesi. Insallah cok agrin olmaz canim hic tecrube ettigim birsey degil daha neler yasayacagiz.

İnşaAllah canım benim ,fazla yürüyünce ciddi ağrı olmaya başladı oda çatı kemiğinin genislemesiymis ama daha 3.5 4 aylık şimdi böyle ise ileri için korkmaya başladım
Rabbim yardımcımız olur inşaAllah canım benim

Bendede kanama alani gorundu o yuzden yatiyorum dinleniyorum hep kanamam yok ama korkusu yetti.senin gibi ayakta kalincada kasiklarim agriyor zaten cok ayakta kalmamak lazimmis varis olusmamasi icin.veee catlak kremi kullansakmi diye dusunuyorum baslasakmi acaba?

Bendede vardı kanama alanı
1hafta sonra geçti dedi doktor.
Ev taşıma vs kanama alanı falan tam geçti derken wc ye gittim hertaraf kan oldu adet kanaması gibi şiddetli Allah tan sadece kan geldi pıhtı vs yoktu protestan vermişti doktor günde 2 kere fitil olarak kullandım sürekli dinlenmeyle atlattım hamd olsun son 2 haftadır sorunlarım bitti simdilik, en son gittiğimde MaşaAllah cok iyiydi kendileri :) sende iyi olursun inşaAllah canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşaAllah.
Aslında bende yavaş yavaş karnimda
Kaşınma başladı elimden geldiği kadarı ile dokunmuyorum ama var kaşıntım, korkuyorum çatlayacak diye
Badem yağıda iyi değil vücutta kıllanma yapıyor diyorlar bilmiyorum karar veremedim bende, ama bir en evvel karar verip kullanmaya başlasak iyi olacak gibi

Pinkneoneffect çok geçmiş olsun. Bıl dinlenmeyle bir an önce geçer gider kanama alanı umarım.
Benim kalça kemiği değil de sabahları uyandığımda aşırı derecede sol taraftan belim ağrıyor. Bel mi böbrek mi emin değilim aslında çünkü kaburgaların bitiminden başlayıp belin aşağısına kadar inen bir ağrı. Bildiğiniz tutulmuş gibi oluyorum. Kalkıp hareket edeince yarım saat içinde geçiyor, gün içinde de hiç tekrar etmiyor ama her uzun süre yattığımda özellikle de uyuduğumda kalkınca yaşıyorum bu ağrıyı :/. İkili test sonucunu almaya gittiğimde sorucam doktoruma bakalım.

İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim
O bel ağrısı bende de var bir ara sürekli çekiyordum geçti tekrar başladı
1 Kaç güne bende gideceğim inşaAllah Bende sorarım sürekli unutuyorum çünkü sormayı minnagi görünce herşeyi unutuyorum aklımdaki tüm sorular onu görünce uçup gidiyor :)

Aynen göbeğim büyüdü kasigim dolu dolu arada kipirdadigini hissediyorum bombişimin kasik ağrısı var ve sanırım baskıdan dolayı sürekli wc ye gidiyorum. 7. 8. ayı düşünemiyorum wc den çıkamayacağım sanırım

Benim de kasık ağrılarım arada da alt kısma bıçak saplanması gibi sancılarım oluyor. Doktor normal dedi. Hepimiz için hayırlısı...

Bugun doktora sabah olan bel agrilarimdan bahsettim. Idrar tahlili istedi. En son bir ay once yaptirmistim, tekrarlayalim dedi. Bakalim insallah temiz cikar. Bu arada bugun kasik agrim bayagi var.

amin canim saglikla alalim kucaklarimiza buralara girecek vaktimiz olmasin onlarla ugrasmaktan :)

canim bende cook ayakta duramiyorum veya uzun sure oturamiyorum direk belim agriyor hatta resmen tutululyorum hareket edemiyorum. belim derken nasil anlatayim bilmiyorum bizde pocuk derler boyle omuriligin orasi yumurtaliklarin arkasi mi desem iste orda acaip bir cekilme oluyor tutululp kaliyorum doktroum bazi kisiler cekiyor hamilelik boyunca bu agriyi dedi. neden oluyor anlamadim

Aynısı bendede var hem pocuk .hem bel hem sağ kalçam ,ayrıca nasıl söyleyeyim bacak baslagicim in oralar kasigimin oradaki kemikler onada pelvik çatı kemiği deniliyormus biraz yürüyünce topal çekirgeye dönüyorum, hem guluyorum kendime hem acı çekiyorum karışık duygular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…