2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

ay

ay sorma ne komik haldeyiz su bebisler icin. ama benim o kadar degil sadece pocuk dedigimiz er agriyor ve resmen kramp giriyor oraya. artik cekecez doguma kadar sanirim. doktorun bisey onerdi mi canim bu agrilar icin

Ay aynen benim de bacak baslangıc kısmında baslayıp bacagıma yayılan bir agrım var. Hatta dunden beri sag kasıgımda inceden bir sızı var bacak baslangıc kısmına dogru artıyor ve bacagıma yayılıyor. Cok cok hafıf bır sızı seklinde. Bu arada idrarımda lökosit fazla çıktı. İdrar yolları enfeksiyonu belirtisiymiş . Kültür istedi doktor orda üreyen bakteriye göre antibiyotik başlayacak sanırım. Bu arada vajinal akıntıdan da örnek aldı. O kısımda da enfeksiyon var mı emin olmak istedi. Bakalım sonuçları bekliyoruz...

ay sorma ne komik haldeyiz su bebisler icin. ama benim o kadar degil sadece pocuk dedigimiz er agriyor ve resmen kramp giriyor oraya. artik cekecez doguma kadar sanirim. doktorun bisey onerdi mi canim bu agrilar icin

Şimdilik söylemedim, ortopedi vs uğraşmayayım diye her gittiğim yer 3 4 tüp kan alıyor :)

Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun inşaAllah Hayirli iyi sonuçlar alman dileğiyle canım benim

hadi ya niye o kadar cok kan aliyorlar ki ben oyle olmadim cok sukur. zaten kan vermekde ayri iskence bana damarlarimi bulamiyorlar. bel agrisina cozum bulursan haber et canim bana da ne olur

Şimdilik surekli yatistayim. Ani hareketten kaçınıp hic ağır kaldırmayınca en azından hafifli yor , ama çözüm bulur bulmaz inşaAllah haberdar ederim. Canım ayrıca sende sürekli idrara cikma oluyor mu
Sanırım baskı yapmaya başladı yavaştan sürekli wc ye gidiyorum
Wc ye abone oldum :) )

hahaha daha da abone olacaz canim. bende yaklasik 3 4 hafta once o problem cok olmustu. gecende cok tuvalete ciktim gece ama dikkat ettim yatmadan once karpuz yemistim. artik geceleri cay icmiyorum beni idrara cikaracak seyler tuketmiyorum biraz gitti gibi. gun icinde de arada cok cikiyorum ama genel anlamda abonelik baslamadi bende henuz :)

Havalar çok sıcak suyuda çok tuketiyorum bebek derken gece 3 kere Falan gidiyorum :) ) şimdi 2li test sonucumu almaya ve doktora göstermeye gideceğim
Bakalım inat doktorum cinsiyeti soyleyecekmi, ısrarla 16.haftayı bekle diyor cinnet geciricigimmmmm

Ikili test kan sonucumda cok sukur temiz cikti. Artik cinsiyet gormeyi bekliycem cok heyecanliyim birsuru ciciler begeniyor fakat almiyorum.sanirim erken.ve kendimi hala anne gibi hissetmiyorum yani anneyim ben duygum yok kucagima almadan olmayacak gibi cunku anca kagit ustunde gordugum bir canli var ve beni kusturan yoran sizde annelik hissi olustumu kizlar?

Büllugu gordükkkkk irkekkkkk mis benim tosunum 2lide temiz. Çıktı heyecandan bacak pöcuk ağrısını sormayı unuttum 2 hafta falan sonra tekrar gideceğim inşaAllah o zaman heyecanlanacak birsey yok sorarım Allah in izni ile :)

H
Hayirli olsun arkadasim Sen zaten hep erkek istiyordun Allah gönlüne göre vermiş.

Ay masallah hayirli olsun.artik hazirliklarini ogluna gore yaparsin

ooooo hadi gozun aydin sanirim hepimiz erkek bebek sahibi olacagiz. hani diyorlar ya erkek senesi kiz senesi diye. bu yil erkek senesi demek ki. kardesimde bugun ogrendi oglusu olacak. darisi bana ogrenmeye insallah canim

bak doktoruna inat diyodun ama gorunce soylemis bizler cok aceleciyiz ya :)

ooooo hadi gozun aydin sanirim hepimiz erkek bebek sahibi olacagiz. hani diyorlar ya erkek senesi kiz senesi diye. bu yil erkek senesi demek ki. kardesimde bugun ogrendi oglusu olacak. darisi bana ogrenmeye insallah canim

Sanırım erkek yılı canım bende hep erkek duyuyorum bu yıl vay be buyuduk bide bebeğimiz oluyor hala garipsiyorum :)
Hareketlenmeye başladımı senin minnak, bide karnım çok kaşınıyor ellemiyorum ama arada kaşıntı tutuyor, yırtık olmasın diye dokunmaya korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

Degil mi ya buyudukde anne olacagiz simdi. Annelik daha da buyutecek bizi insallah. Canim gecen haftalarda kasintim cok olmustu kardesime sordum hemsire oldugu icin bebeyagi kullan dustan sonra dedi faydasini gordum. Istersen sende bir dene. Bu arada benim de bi sorum olacak benim ellerim ve ayaklarim ates gibi yaniyor seninde ole oluyor mu canim surekli cok sicak elim ve ayagim. Bebisi hissetmiyorumda artik kasiklarim daha gergin onu hissediyorum birde arada sol kasikta batmalarim artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…