- 8 Ekim 2015
- 790
- 417
- 103
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Hadi gozun aydin canim Allah gonlune gore verdi cok sukurYok gerçekten daha önce ne diyorsam 16 Haftayı beklemeliyiz diyordu
Bu sefer ultrason cihazı farklıydı ve ilk defa doktoru bu kadar mutlu gördüm
Oda bana yaradı
Degil mi ya buyudukde anne olacagiz simdi. Annelik daha da buyutecek bizi insallah. Canim gecen haftalarda kasintim cok olmustu kardesime sordum hemsire oldugu icin bebeyagi kullan dustan sonra dedi faydasini gordum. Istersen sende bir dene. Bu arada benim de bi sorum olacak benim ellerim ve ayaklarim ates gibi yaniyor seninde ole oluyor mu canim surekli cok sicak elim ve ayagim. Bebisi hissetmiyorumda artik kasiklarim daha gergin onu hissediyorum birde arada sol kasikta batmalarim artti
evet canim kardesimde killandiriyor badem yagi kullanma dedi. iyi geldi bana bebe yagi kasinmalarim bitti. sanirim biz bol su tuketmiyoruz cildimiz kuruyor ve elimiz ayagimiz yaniyor. dun yabanci sitelerde baya arastirma yaptim vucudun su eksikliginden hamilelerde el ayak sicakligi oluyormus. eger su tuketmiyorsan biraz suyu artir caim hem vucudumuzda birz nemlenir su sayesinde kasinmalarda azalir karnimizda:) doktora gittigimizde soracak cok soru oluyorda bebeisi gorunce hepsini unutuyoruz vallahi :))Aynısı bendede var ellerim ayaklarim, yanıyor sürekli ter döküyorum vücudum yanıyor sürekli klima olmasa bayilacam , hava çok sıcak zannediyordum ilk baktim benden başka terleyen yok evde annem babam kardeşlerim normal bi tek bende sıcaklama ter vs yani sendekilerin aynısı bendede var, bendede arada 2 kasigimda da batma oluyor anlamadimki dün sağ tarafım öldürdü resmen. Acaba adet döneminde miyiz aklıma o geldi hani derlerya adet dönemi geldiğinde adet olacakmış gibi şancı vs. Bir daha doktora gittiğimde soracağım gerçi sordum bu sefer cvp vermedi cinsiyete okadar konsantre olmuştu ki doktor cvp vermedi hic :)
Bebeyagini yeni duydum iyi ise hemen alayim bende
Badem yağını duydum killandiriyor dediler vücut tuyleniyormus. Korkudan almadım
Ben çok su içiyorumevet canim kardesimde killandiriyor badem yagi kullanma dedi. iyi geldi bana bebe yagi kasinmalarim bitti. sanirim biz bol su tuketmiyoruz cildimiz kuruyor ve elimiz ayagimiz yaniyor. dun yabanci sitelerde baya arastirma yaptim vucudun su eksikliginden hamilelerde el ayak sicakligi oluyormus. eger su tuketmiyorsan biraz suyu artir caim hem vucudumuzda birz nemlenir su sayesinde kasinmalarda azalir karnimizda:) doktora gittigimizde soracak cok soru oluyorda bebeisi gorunce hepsini unutuyoruz vallahi :))
buralarda neler meshur acaba bir bakmak lazim. genelde son aylarda kullanmak gerek diyorlar o yuzden cok ustune dusmedim aslindaBen çok su içiyorumhala yanıyor elim ayağım.. Çatlaklar kalıntılar icin bio oil e çok iyi diyorlar bide. Jenovi çatlak kremi nette baktim bugün bunun ikisine çok iyi diyorlar. Sende araştır canım benim biran evvel yırtıklar başlamadan
Bu yazdıklarım yabancı canım , Türkiye ye 4 yıl falan olmuş geleli sanırım bio oil inburalarda neler meshur acaba bir bakmak lazim. genelde son aylarda kullanmak gerek diyorlar o yuzden cok ustune dusmedim aslinda
Decavit kullaniyorum canim. Neden onemlimi?Kızlar size bir sorum var: Hangi marka prenatal vitamini kullanıyorsunuz?
Canım merak ettim ben de Decavit kullanıyorum ama biraz kabızlık yapıyor. Normalde h problemim olmadığı halde decavit kullandığımda zorlanıyorum...Decavit kullaniyorum canim. Neden onemlimi?
Kizlar ayin 19unda cinsiyet ogrenicez insallah. Erkek olursa Göktuğ kiz olursa Beril Allahim hayirlisiyla saglikla gelsinde hic fark etmez kiz erkek. Cok heyecanliyiimmm
Bana da ablam mama bee diye bir krem almış, çok kullanılıyormuş hamileler arasında ama henüz başlamadım kullanmaya, aynen senin gibi düşünüyorum, kimyasalları ne kadar geç alırsak vücudumuza o kadar iyi.Kizlar unlu bir blogger catlak olusmamasi icin johnson bebe yagi mor sise olanindan suruyormus dustan cikip daha tam kurulanmadan bende aldim bakalim ne derece etkili olacak.yani catlak kremlerini ciddi anlamda olusmaya basladigini fark ettigim gibi kullanicam sonucta kimyasal ve vucut emiyor.bunu deneyip yorumlarim artik
Banada hazimsizlik yapiyor bazen midem patliycak gibi hissediyorum sisiyor resmen. Isim olarak anlamlarini cok begendim beril temizlenmis aklanmis demek, göktuğ hem kökü türk göklerın tuğ sahibi anlaminda yigit savasci erkek manasinada geliyor.buara derin kivanc doruk cinar okadar siradanlastiki yani her erkek her kiz ayni isimde o yuzden farkli olmasini istedik.Allah isimleriyle saglikla huzurla imanla yasamayi nasip etsinCanım merak ettim ben de Decavit kullanıyorum ama biraz kabızlık yapıyor. Normalde h problemim olmadığı halde decavit kullandığımda zorlanıyorum...
Ne güzel isimleri bulmuşsunuz bile :) biz hiç bir isime karar veremiyoruz nedense. Sadece ilerde yurtdışında yaşamayı seçerse çok zorlanmayacağı bir isim olsun diye düşünüyorum çünkü ben 4 yıl yurtdışında yaşadım ve ismimde türkçe karakterler var, kimse ismimi doğru dürüst söyleyemedi. Her seferinde harf harf söylemek falan sinir bozucu olabiliyor.
Bana da ablam mama bee diye bir krem almış, çok kullanılıyormuş hamileler arasında ama henüz başlamadım kullanmaya, aynen senin gibi düşünüyorum, kimyasalları ne kadar geç alırsak vücudumuza o kadar iyi.
bio oili simdi netten arastirdim da nemlendirici krem diyor ozelligine. catlaklarla ilgili birsey yazmiyorBu yazdıklarım yabancı canım , Türkiye ye 4 yıl falan olmuş geleli sanırım bio oil in
Diğer markada alman malı vardır mutlaka oralarda
bio oili simdi netten arastirdim da nemlendirici krem diyor ozelligine. catlaklarla ilgili birsey yazmiyor
buldum canim iki sekilde var birisi sadece nemlendirici digeri hamilelik catlaklari icin. turkiyede fiyati ne kadar sanki biraz pahali gibi geldi burda bana birde baska bir marka daha unluymus burda adi trilastin. sanirim ben bunu alacagim.Allah Allah kutusunun üstünde bile lekeler çatlaklar vvs vs yazıyordu , bilemedim vAllaha
Hava cok sicak ve ben yaniyorum sicaklar arttikca mide bulantimda artiyor tuhaf bir sekilde. Birde kizlar ikiliden sonra 3lu test yaptiracakmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?