2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

selam kizlar bizde cinsiyet ogrendik bizimde erkekmis. bu yil erkek senesi galiba. baska ogrenen varsa paylassin bu senenin cinsiyetlerini gorelim :)
Vayyyyyyy hayırlı olsunnn. İrkekk demek bendensin canım benimmm hayırlı uğurlu. Olsun tekrardan Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eyler inşaAllah

buldum canim iki sekilde var birisi sadece nemlendirici digeri hamilelik catlaklari icin. turkiyede fiyati ne kadar sanki biraz pahali gibi geldi burda bana birde baska bir marka daha unluymus burda adi trilastin. sanirim ben bunu alacagim.

Aldım ben bio oil i 125 ml olanı 41 tl , diğer 60 ml olanı 24.90 tl di. 125 ml i aldım çok güzel kokuyor başladık bakalım kullanmaya. Sonuçlar iyi olur diye düşünüyorum . iyi düşüneyim iyi olsun hesabı :)

Vayyyyyyy hayırlı olsunnn. İrkekk demek bendensin canım benimmm hayırlı uğurlu. Olsun tekrardan Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eyler inşaAllah
sagol canim benim hepimiz saglikla sihhatle alalim kucagimiza insallah. bu arada krdesim bana bir karisim onerdi kayisi yagi badem yagi susam yagi ve kakao yagi hepsini ayni olcude koyup karistirip sisede saklayip dustan sonra kullaniyormussun. yapanlar hep cok memnun kalmis bende onu yapacagim sanirim. kremlerde ister istemez karisimlar var bunlar dogal en azindan

Bebek arabalarına baktinizmi hiç, yavaştan bakmaya başladım doğru düzgün birsey yok. Chicco trio love travel sistem 4lu set vardı çok beğendiğim kalite sıfır, daha sıfır ürün 2 yerde baktim lingir lingir sallanıyor bayana sordum normal dedi. Baston bebek arabaları hep böyle dedi. 3bin tl lik arabalar bile baston diye sallanıyor iyice kafam karıştı, sizin bildiğiniz başka model var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

ben henuz bire bir incelemedim ama almayi dusundugum marka mima xari bir digerde orbit ama model adini unuttum suan. turkiyede orbit var mi bilemiyorum. mimaninda kendisi guzel ama bi gormek lazim kullanisli mi,dedigin gibi sarsan bir araba mi?

canim insallah oyledir. adet gununse test yap cikar

ben henuz bire bir incelemedim ama almayi dusundugum marka mima xari bir digerde orbit ama model adini unuttum suan. turkiyede orbit var mi bilemiyorum. mimaninda kendisi guzel ama bi gormek lazim kullanisli mi,dedigin gibi sarsan bir araba mi?

Aman canım teshirini görmeden sakin alma. Chicco trio love 4 lu set e ilk gördüğümde. Çok güzelmiş kesinlikle bunu istiyorum dedim bide 3100 den 2600 e düşmüş sözde arabayı bi gördüm , görmez olaydım görevli bayan diyo bunlar hep böyle baston olanlar ve o nun için kesinlikle chicco nun o modelini almam. Yeni ni araç buldum dün. Kraft italyan mali sizin ordada belki vardır yine aklında bulun sun canım
Model olarak belki bi fikir oluşur. Ben çok beğendim teşhiri nide Gördüm sağlam bir arac

Selam kızlar ben de araba konusunda uzun araştırmalar yaptım ve bugaboo ile stokke arasındayım.

En yakın arkadaşım Bugaboo Cameleon 3 kullanıyor ve cok memnun, ben de onun arabasını denedim ve çok kaliteli gerçekten. Stokke Xplory de aynı şekilde oldukça kaliteli bir bebek arabası. Mima Xari'nin de şekli şemalini beğeniyorum ama büyük ihtimalle bugaboo ya da stokke alacağım inşallah.

Yalnız bizim arabamız hatchback dolayısıyla bugaboo cameleon 3 ve Stokke xplory nin bagaja sığması problem olabilir. Bu yüzden daha küçük modelleri olan Bugaboo Bee ve Stokke Scoot da var aklımda. 2,5 civarı küçüklerin fiyatları. Bir de bu ara yavaştan Inglesina Trilogy de giriyor aklıma kapayıp açmasının kolaylığından dolayı :)

Bebişler arabaya binmemeye başlayınca da ikinci el online satış sitelerinden satıveririz arabalarımızı :) Yani en azından ben öyle yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
bugaboo yu burda da birkac arkadasim kullanmis memnun kalmisti canim. ama ben disi kumas oldugu icin almak istemiyorum buralar hep yagmurlu yerler. mimanin disi su gecirmez gorunuyor cunku koltuk yeri plastik gibi bisey ust golge korumasi da deri. su gecirmemesi benim icin bir arti yani. ama bugaboolari da inceleyecegim. henuz hicbirini incelemedim netten arastirdigim kadariyla bilgim var benimde

g
guzel bir urunmus ama kapanmasinda iki el kullanmak zor olabilir canim cunlu yeri gelecek bebisini kucagina alip onu kapatmakla ugrasacaksin. burda yok bu bebek arabasi ama fiyati nedir bir arastirma yaptin mi kardesime onerebilirim bunu

g

guzel bir urunmus ama kapanmasinda iki el kullanmak zor olabilir canim cunlu yeri gelecek bebisini kucagina alip onu kapatmakla ugrasacaksin. burda yok bu bebek arabasi ama fiyati nedir bir arastirma yaptin mi kardesime onerebilirim bunu
1670 tl canım fiyatı modelide twist xx kraft

gecmis olsun canim uzulme ve tek tavsiyem biraz aklindan cikar bebek isini. ne zaman denemeyi birakir kafani oraya vermezsen bebisin seni bulacak. cogu kisinin ve buna bende dahil hep oyle oluyor.
Aynen ama ilk denemelerimiz oldugu icin cokta stresli degildim ama yinede kaptirmistim kendimi sanki hemen korunmayi birakinca hamile kalacakmisim gibi hissetmistim rabbim hayirlisini nasp etsin ne diyim

Bebek arabalari fiyatlarini duyunca acikcasi sasiriyorum bu ne ya 2.500 ler 3binler 4 binler noluyor alt tarafi bebek arabasi yani sacmalik benim okadar cope atacak param yok cocugumun en muhtesem egitimi almasi icin birikim yapip buna onem vericem yok super ergonomikmis ay dalgami geciliyor bizler siradan arabalarla buyuduk sacma sapan para tuzagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…