2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Kızlar bursa ve yakın çevresinde oturanlar haberiniz olsun e bebek ayin 18ine kadar sadece bursaya özel her 150 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor. Dün bir gaz ile bebek arabasını aldık biliyorum çok erken ama bilemedim. 1500 tl olan bebek arabası hediye çekiyle , 1000 tiye gelmiş oldu gibi birsey. 500 tl lik hediye çeki veriyorlar. Yani normalde kampanya yok iken alınsa 1500 tl ye sadece araba alınır fakat kampanya ile hem araba hemde beşiği çıkıyor. Haberiniz olsun. Bu Ayin. 18 i son sadece bursa da var

Cok guzel fiyata almissin hayirli olsun.ben hala bir tulum bile aldirmiyorum.ya birsey olursa korkusuna sanirim dogum yapana kadar bebegimin olacagina inanamayacagim.hayal kirikligimi azaltmak icin kendimi baglamiyorum.cok karmasik duygulardayim korkuyorum.esya alip elimde kalmasindan korkuyorum. Noluyor banaaaaa

Eşimde öyle söyledi acele ediyorsun daha 4.5 aylık Allah korusun ya birsey olursa diye bilmiyorum vallaha indirimi hediye çeki vs çok cazip geldi o kadar güzel eşyalar vardiki görünce eşimde bende duramadik. Kötü düşünme iyi düşün ki Rabbimin izni ile tüm güzellikler iyilikler seni bulsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almamızı nasip eyler inşaAllah

Aynen ama ilk denemelerimiz oldugu icin cokta stresli degildim ama yinede kaptirmistim kendimi sanki hemen korunmayi birakinca hamile kalacakmisim gibi hissetmistim rabbim hayirlisini nasp etsin ne diyim
oyle canim hayirlisi olsun. korunmayi biraktiktan sonra vucudunun biraz kendini toplamasi gerekebilir 6 ayi buabilir hamis kalman sakin endiselenme gonlunu ferah tut canim

Arkadaşlar biz de bebek arabamızı aldık.Tavsiye eden çok oldu çevremizde.Arkadaşımın bebek arabasını denemek amaçlı kullandım ve inanın övdükleri kadar varmış,anladım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar biz de bebek arabamızı aldık.Tavsiye eden çok oldu çevremizde.Arkadaşımın bebek arabasını denemek amaçlı kullandım ve inanın övdükleri kadar varmış,anladım.
Ben de Bugaboo cameleonları çok beğeniyorum fakat oldukça büyük ve ağır bir araba. Bizim araba hatchback küçük bir bagajı var, sığdırması çok zor. Bir de ben çok minyonum tek başıma imkanı yok kaldıramam bugaboo cameleonu. Yoksa deneyip çok beğendiğim bir araba. Güle güle kullanın. Bakalım şimdilik gözlerimi küçük modeli olan Bugaboo Bee'ye diktim.

Reactions: KHN

Hayirli uğurlu olsun inşaAllah canım benim gayet güzel mis araba ilk defa duydum bu markayi

Reactions: KHN
Kızlar bebeğe ve anneye alinacaklar listenizi yaptınızmı?
Yada neler alınmalı ?
Aileden kimseye söylemedim ben daha. İki taraftada ilk torun olacak inşaAllah ... anneanne dede babanne dayı teyze hala amcaları daha kimse bilmiyor eşim ben 2 3 arkadaşım bide sizler :) karnım büyüyünce sürpriz yapar akrabaları birden şaşırtmak planım :)) ama alınması gerekenler hakkında bilgim yok. Park yatağı bebek arabası puset i vs bir kaç tulum biberonu alt açması ağız mendili penye battaniyesi şimdilik bunları aldık İlk bebeğim tecrübe sıfır, sallapatigidiyorum internette bakıyorum bazıları çok abartmış gibi geldi sizin listenizde neler var paylasirsaniz sevinirim.

Son düzenleme:
Canım ben hiç liste falan yapmadım. 7. aya kadar da yapmayı düşünmüyorum. Daha önümüzde 20. hafta detaylı ultrasonumuz var. O da bir sağlıkla geçsin bakalım. Ben sonlara yaklaşmadıkça pek bir şey alma taraftarı değilim...İnşallah sağlıkla gelir bebelerimiz de sonra eksikleri tamamlamak kolay olur.

Amin canım benim inşaAllah sağlıklı sıhhatli gelsinde minnaklarimiz

Çok saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…