2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Karnım çok büyüdü, 5. Aya geliyoruz yavaştan :)dana kocaman oldu.
Ama tekme vs yok daha
benim de karnim cikti esim bebek degil o gobek diyip kizdiriyor beni :) kilomda artmis 2 kilo daha almisim cok kotu oldu iki kilo almam ama ne yapalim artik. bende gecen pazar sabahi bir defa hissettim canim esim sarildi soluma donmus yatiyordum birden sol tarafimda kal atisi gibi pit pit pit bisey hissettim megerse bebismis. simdi dikkat ediyorum bi daha olur mu diye ama tik yok. herhalde 2 haftaya hissederiz bebisleri insallah

Ay inşaAllah hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorummmm.
Ben bekliyorum ya bizimki arada vuruyor gibi oluyor tam elimi götürüyorum hareketi kesiyor şimdiden giciklik yapıyor beyfendi

Ay inşaAllah hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorummmm.
Ben bekliyorum ya bizimki arada vuruyor gibi oluyor tam elimi götürüyorum hareketi kesiyor şimdiden giciklik yapıyor beyfendi
erkeklerin ruhunda var giciklik. ama belkide elin ona guven veriyordur sakinlesiyordur annesi bi de guzel dusun. biz dun yine doktordaydik erkek oldugunu kesinlestirdik bu arada. esim cok mutlu oldu az kalsin ekrana yapisacakti sevincten :)

erkeklerin ruhunda var giciklik. ama belkide elin ona guven veriyordur sakinlesiyordur annesi bi de guzel dusun. biz dun yine doktordaydik erkek oldugunu kesinlestirdik bu arada. esim cok mutlu oldu az kalsin ekrana yapisacakti sevincten :)

Oy maşaAllah, bi irkek da ha geliyor hayırlısı ile canım benim :) sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah hayırlısı ile
Yavaştan mavilere başla annesi :))

Oy maşaAllah, bi irkek da ha geliyor hayırlısı ile canım benim :) sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah hayırlısı ile
Yavaştan mavilere başla annesi :))
sagol canim hep birlikte alalim bebisleri saglikla kucagimiza. alisverise niyeyse hala baslamadim annem ceyiz dizer gibi basladi hersey almaya ama bende bi gariplik hala bekliyorum neyi bekliyosam

sagol canim hep birlikte alalim bebisleri saglikla kucagimiza. alisverise niyeyse hala baslamadim annem ceyiz dizer gibi basladi hersey almaya ama bende bi gariplik hala bekliyorum neyi bekliyosam

Annesiiiii 4.5 ayin kaldııı hattaaa 4 4 göz açıp kapayıncaya kadar biter :)) sonra ay şunu unuttum bunu unuttum oluyor arkadaşlarım hep öyle oldu korkudan en büyüklerden başladım ben
Bebeğe şuan içinden gelmiyorsa sonuçta kışa çata çat soğuğa geliyor bu minnaklar kendine 1 kaç tane pijama vs alabilirsin. Daha mantıklı gibi geldi senin için sankimmm

Hanimlar cok halsizim kolumu kaldircak dermanim yok bugunde yine midem bulaniyor azda olsa.bu halsizlik bayginlik hissi sizde varmi?

canim annem lohusa takimi bornoz bebek hastane cikis seti bebege yorgan yastik almis doldurmus arkadaslar gelirken getirecekler. ben de esimi bekliyorum aslinda alisveris icin o bi kalksa ben dunden raziyim da tek gidilmiyor alisverise hem alisveris merkezleri uzak hemde esimde gormek istiyor. hos hem istiyor hem de hala haffta sonlari evde oturuyor ne olacak sonumuz bakalim :)

Hayırlısı olsun inşaAllah canım benim, sen almasan bile süper anneannemiz var MaşaAllah :))

ay iyiki varlar canim benim ya. onlar olmasa ne yapariz biz. ben de alacam insallah bu bekleyisimin acisini cikaracam sen merak etme. arada da paylasirim aldikca burdan insallah

İnşaAllah canım benim. Bu arada seninkinde hareketlenme var mi tekme vs. Benimki gibi işine gelince mi vuruyor yoksa :)))

İnşaAllah canım benim. Bu arada seninkinde hareketlenme var mi tekme vs. Benimki gibi işine gelince mi vuruyor yoksa :)))
bende bugun cok haber var canim :) sabah kahvaltidan sonra tekmesini hissettim geceleri zaten hep hissediyordum biseyler ama bu kadar net degildi sanirim gececi olacak benim oglan. bugun bi arkadasla bulustuk disarda yemektn sonra benim eve yakin bir bebek magazasina ugradik aman Allahim aradigim hersey orda vardi kaliteli ve guzel. mimanin arabasini inceledim guzel ama beni dusunduren tarafi alti cok genis degil esim pazara bakkala benle gelmez o yuzden kullanisli olmaz bana. baska bir marka onerdi satici fena degildi ama yinede gozum mimada daha guzelini bulana kadar. bebek besiklerine baktim cok guzellerdi. tam istedigim modeller vardi yani bir gunde herseyimi ordan alip cikabilecegim bir yer. sadece sallanan sandalyelerini begenmedim ona baska yerden bakmam gerekecek sanirim. ay ay ay ben cok gaza geldim canim ya esim su evi boyasada odami hazirlayip orda oturup bebegimi beklesem hayallere dalsam

Gerçekten çok güzelmiş Allah gönlüne göre vermiş bak MaşaAllah. Şimdiki yeni pusetli vs olan arabaların altı o kadar geniş değil malesef alt hemen parcalanmaya musait,
Sallanan sandalyeler i bende çok seviyorum ama iyisini alayim desen 1500tl vs den başlıyor bazıları vs vs
Oda boyanacak vs deyince ay ben bile heyecanlandım ne güzel Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah canım benim

bebek arabasina biraz daha bakacagim gibi gorunuyor. ama beisk isini hallettim gibi birde odama turkcesi ne bilmiyorum kucuk hareketli besik begendim onu turkiyeden getirtecegim insallah. bence sallanan sandalye hem anneye hem babaya guzel sen emzirirken cok guzel olur esinde isten gelince hem ayaklarini uzatir kuzusunu koynuna alir sever. ay dusunmek bile insani ne kada rmutlu ediyor yarabbim herkese nasip etsin bu duygulari. odani masmavi mi yapacaksin yoksa sonra da kullanabilecegin bir renk mi olacak canim? ben tum duvarlar beyaz olsun besigi koyacagim taraf duvar beyaz mavi cizgili olsun istiyorum cok asiri cinsiyet islerini sevmiyorum hani hersey mavi yada pembe bogar beni. senin farkli bir fikrin varsa paylasir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…