- 8 Ekim 2015
- 790
- 417
- 103
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
oh masallah sende basladin demek hissetmelere canim gozun aydin. burda ben de her testi yaptiriyorum ama uzerine dusmuyorum Allahtan doktorumda benim gibi panikci degil. 4 lu testimiz biraz sorunlu cikti ne doktorum ne de ben sorun ettim. Allah biliyor ya hasta da dogsa saglam da olsa benim basimin taci. o yuzden cok ustune dusup herseyi kafayi takmamak en guzeli canim. cinsiyeti garantiledin artik bir daha cinsiyet sormazsin doktora insallah :) bak bana da ha oyle ayrintili kilo boy soylemediler daha henuz. belki bundan sonrai gidislerimde soylerler merak ediyorum minik sipam ne kadar olmus diye. bu arada ne zamandan beridir hissediyorsun canim sen?Oda doğru canım benim bilmiyorum şimdilik araştırmaya devamm :) Dün doktora gitti k renkli ultrason vs ilk defa kendilerini bu kadar net gördüm, cinsiyetten emin olmak için tekrar sordum doktor öyle bi yakaladı ki görüntüyü şok oldum :))) tamam dedim bu irkekkkk :)))
Küçük olduklarından biraz çirkinler :) 19+3 günlük 23 cm 365 gr olmuş kendileri. Değişik bir duygu seyirme gibi atıyor tekmeleri arada 3 4 kere çok sert vurdu anlamadım ne oluyor dedim 4lu test önermedi doktor ikilinin aynısı dedi gerek yok dedi. Ki 4lu testi onerse bile yaptirmazdim, 2li iyiydı sonucu 4lu ile kafa karıştırmaya gerek yok, Rabbim korusun bizleri ve sonuç 4luyu Hic yaptirmadim , ayrıntılı ultrason dedi birtek vs vs Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza Almamızı nasip eyler inşaAllah
Ne guzel doktorun gereksiz seni ugrastirmamis. Ikilimiz temizdi ne gerek var irdelemeye ve kizlar doktorlar zaten anliyormus ilk olcumlerde ense kalinligi ve burundan masallah benim oglumda hersey yolundaydi.
Inaniyorum ben bebeklerimiz saglikla dogacak Allahin izniyle. Cuma gunu ayrintili ultrasona girecegim. Oglumu insallah sag salim sapa saglam gorucez. Butun hamislere dua ediyorum. Allah benim evladimida herkesinkinide bizlere bagislasin. Amiiinnnn
oh masallah sende basladin demek hissetmelere canim gozun aydin. burda ben de her testi yaptiriyorum ama uzerine dusmuyorum Allahtan doktorumda benim gibi panikci degil. 4 lu testimiz biraz sorunlu cikti ne doktorum ne de ben sorun ettim. Allah biliyor ya hasta da dogsa saglam da olsa benim basimin taci. o yuzden cok ustune dusup herseyi kafayi takmamak en guzeli canim. cinsiyeti garantiledin artik bir daha cinsiyet sormazsin doktora insallah :) bak bana da ha oyle ayrintili kilo boy soylemediler daha henuz. belki bundan sonrai gidislerimde soylerler merak ediyorum minik sipam ne kadar olmus diye. bu arada ne zamandan beridir hissediyorsun canim sen?
Hic uzulmedim canim zaten. Olacaksa saglam dogduktan sonrada hasta olur. Sadece kaldiramayacagimiz yuk vermesin Rabbim. Benim bebiste surekli yatista esim doktora diyor kalksin hadi ise gidecez niye hep uyuyor :) dogunca da niye uyumuyor diye yakinmazsak iyidir :)18+3lerden itibaren canım şuan 19+5 oldu yaklaşık 6 7 gündür ve net hissetmeye basladim
Sakin kafana takma canım
Benim ilki iyiyse birsey yoktur Allah in izni ile, ben hic yatırmadım ,belki bendede çıkacaktı o risk kafamı karıştırmamak için hic yatırmadım yaptirmamda
Bir dahaki gittiğinde söylerler canım kilo boy ve benim ki gittiğimde uyuyordu dana :))
Hic uzulmedim canim zaten. Olacaksa saglam dogduktan sonrada hasta olur. Sadece kaldiramayacagimiz yuk vermesin Rabbim. Benim bebiste surekli yatista esim doktora diyor kalksin hadi ise gidecez niye hep uyuyor :) dogunca da niye uyumuyor diye yakinmazsak iyidir :)
canim bugun yine randevum vardi benimki hep uyuyor yuzunu goremiyorum 2 aydir. hareketli ama uyuyor yaramaz. doktor uyandirmaya ugrasti ama keyfini bozmadi pasam.ayrintiliya henuz girmedim galiba canim :) ay burda testler yapiliyor ediyor ama aciklama yapmiyorlar sinir oluyorum. mesela bugunku sonuclari ayin 15inde kendi doktorum paylasacak benimle. bildigim kadariyla ayrintiliyi 20 ile 24 arasinda yapiyorlar degil mi?Aynen canım anne karnında iken uyansın sonrada niye uyumuyorsun deriz bunu muhtemelen bende derim:)) çok doğru söyledin Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermesin bize inşaAllah. Ayrıntiliya girdin mi canım ?
gozun aydin canimKızlar bende 16. Haftamdayız ve bebeğimin ilk hareketini geçen hafta hissettim
ya benim bebegim hep uyku halinde hic kipirdadigini gormuyoruz ultrasonda cildiracagim ya. Allahim evladina saglik versin annesi gozun aydinHanimlar merhaba cuma gununuz mubarek olsun. Ben bugun detayli ultrasona girdim Allaha sukur gelisiminde hic sikinti yok hersey cok normal dendi.icim rahatladi yavrumu gordum kipir kipir. Allahim herkesede yasatsin bu duygulari. Cook sukur
canim bugun yine randevum vardi benimki hep uyuyor yuzunu goremiyorum 2 aydir. hareketli ama uyuyor yaramaz. doktor uyandirmaya ugrasti ama keyfini bozmadi pasam.ayrintiliya henuz girmedim galiba canim :) ay burda testler yapiliyor ediyor ama aciklama yapmiyorlar sinir oluyorum. mesela bugunku sonuclari ayin 15inde kendi doktorum paylasacak benimle. bildigim kadariyla ayrintiliyi 20 ile 24 arasinda yapiyorlar degil mi?
Saol canım :)gozun aydin canim
Off hemde nasil hemde davul oluyor ve kusasim geliyor.sanki dunyayi yedim gibi hazimsizimSizdede şişkinlik var mi ne yesem midem şişiyor kaya gibi çatlayacak gibi oluyor nedenini tespit edemedim bir turlu, soda icince iyi geliyor başka türlü yok olmuyor
Ben bir kasik pekmez yedim 1 saat once tatli yiyince hareketleniyorya benim bebegim hep uyku halinde hic kipirdadigini gormuyoruz ultrasonda cildiracagim ya. Allahim evladina saglik versin annesi gozun aydin
canim benimkide hareket ediyor da elini yuzune kapatip uyuyor surekli yaramaz once cinsiyete gittigimizde ayaklarini bagdas kurup gostermemisti simdi yuzunu goreyim diyorum ellerini kapatiyor yuzune :) cekecegim var bu oglandanBen bir kasik pekmez yedim 1 saat once tatli yiyince hareketleniyor
masallah canim siz yuzunu gormussunuz darisibana. biz 20+1 olduk bu cumartesi doktora gittigim gun 20ydik yani. neyse bakalim hayirlisi olsun artik goruruz elbet yaramaz oglani. kardesim demisti ayrintili test bir 20 dakika kadar suruyormus bebegin organ gelisimine falan bakiliyormus. benimde bildigim bu kadarcikHic bir fikrim yok ayrıntılı hakkında canım benim bende merak ediyorum nedir ne değildir. Bizimki de uyuyordu ilk kez yüzünü gördüm 19+4 tu sanırım yada +3 şuan çok küçük oldukları için biraz çirkinler eşim diyo bu bize hic benzemiyor diye doktor gül gül öldü kadın:))) anam küçücük MaşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almamızı nasip eyler inşaAllah
Annesi utaniyordur. Detayli ultrasonda yuzleri cokta belli olmuyor iskelet gibiydi yuz hatti cok yoktu yani bende cok gordum diyemem.ama erkek oldugu tescillendi iyicecanim benimkide hareket ediyor da elini yuzune kapatip uyuyor surekli yaramaz once cinsiyete gittigimizde ayaklarini bagdas kurup gostermemisti simdi yuzunu goreyim diyorum ellerini kapatiyor yuzune :) cekecegim var bu oglandan
bizimde cinsiyet tescillendi. yok ben teshisi koydum benim oglan bana giciklik yapacak dogana kadar ama dogsun ben yiyecem o bal oglani gosterecem bana giiklik neymis :)Annesi utaniyordur. Detayli ultrasonda yuzleri cokta belli olmuyor iskelet gibiydi yuz hatti cok yoktu yani bende cok gordum diyemem.ama erkek oldugu tescillendi iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?