2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

21. Haftamdayim ama hala cok net hissetmiyorum oglumu gazmi bebismi belli degil.ara ara karnimi salliyorum iyice uykucumu ne bu oglan
anne karninda gunun yuzde 70ini uyuyarak geciriyormus bebisler canim. ama bende daha yeni yeni hissetmeye basladim bebisi net bisekilde. bu haftayi bitirince sende hissedersin insallah net bisekilde

anne karninda gunun yuzde 70ini uyuyarak geciriyormus bebisler canim. ama bende daha yeni yeni hissetmeye basladim bebisi net bisekilde. bu haftayi bitirince sende hissedersin insallah net bisekilde
Insallah hissederim elimde olsa hep ultrasonla bakardim.oyle gazliyimki bagirsaklardan bebegimi anlayamiyorum

21. Haftamdayim ama hala cok net hissetmiyorum oglumu gazmi bebismi belli degil.ara ara karnimi salliyorum iyice uykucumu ne bu oglan

Seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı arkadaşım. Ben iki haftadır hafif hafif de olsa hissediyorum bebişi ama mesela bir gün hissediyorum ardından 3 gün çıt yok. Bu sefer çok telaşlanıyorum neden hissetmiyorum diye. Özellikle çok hareketli olduğum, uzun yürüyüşler yaptığım günler benimkinden çıt çıkmıyor sanıyorum o da yoruluyor :)

Gaz mı bebek mi ayırt etmek için de elimi göbeğimin üstüne koyuyorum bebek vurduğunda elini itermiş gibi bir his oluyor. En çok şekerli soğuk meyve suyu gibi bir şeyler içip sırt üstü dümdüz yattığım zamanlarda hissediyorum. Bir de bunu dene istersen.

Bu arada kimi hamileler 22. hafta civarı başlıyormuş ilk hareketlerini hissetmeye. Yani 21 hafta civarı hissetmemek de normal bir durum.

Kızlar bu arada iki gündür bir göbek deliği ağrısı peydah oldu bende. Yani göbek deliğimin etrafı sancıyor. Özellikle dün gece bir ara bayağı korktum, ayağa kalkamıyordum ağrıdan, oturunca, yatarken ağrı yok fakat yürürken şiddetli bir şekilde ağrıyordu, sonra kendiliğinden geçti. Şimdi de hafiften ağrıyor gibi. İnternetten baktım hamilelerde özellikle 20 hafta civarında çok sık görülür göbek deliği civarında ağrı diyor. Sizin de başınıza geldi mi? Yok gelmediyse de, yarın bir gün gelirse korkmayın diye yazıyorum :)

Son düzenleme:
Bizim ayni zamanlar :) demin hissettim balik gibi suzuldu ama kacgundur tik yoktu korkuyor insan.rahim bolgemde baloncuk patlar gibi oldu agladim hissedince.cok sabirsizim artik guclensinde annesini iteklesin bu minikler

Insallah hissederim elimde olsa hep ultrasonla bakardim.oyle gazliyimki bagirsaklardan bebegimi anlayamiyorum
zaten elimizde olsa o ultrasonun onunden hic ayrilmayiz herhalde canim ya. hareket ettigini hissetsen bile insan merak ediyor icerde neler yapior diye. nasil olacak bebegim kime benzeyecek diye ultrasonla uyurdum herhlde elimde olsa

gecmis olsun canim benim oyle bir agrim olmadi ama bende sag kasikta cok kotu bir agri olmustu yuruyemiyordum. azaldi ama surekli devam etti hemen hemen bir hafta boyunca. bir haftanin sonunda doktorum vardi bana ultrasonda sordu sag kasikta agrin var mi diye evet dedim bebisin ayaklari orda dedi. yaramaz oglum ayaklari dayamis kasiklara keyif yapiomus indan olmus benimde agrim. gobek agrisina gelince duydugum kadariyla bu haftalarda artik rahmimiz gobek deligimize ulasiyormus buyuyerek o yuzden o agriyi yasamis olabilirsin. cok cok gecmis olsun tekrardan

Hoşgeldin. Çok aktif bir başlık değiliz açıkçası :) Nasıl gidiyor hamilelik? Kaçıncı haftandasın?

Hosbulduk canım ben hamile deilim şuan 1 yaşında oğlum var sadece bebekle alakalı konuları çok seviyorum ondan katildim :) sen kaç haftalık hamilesin

Bu sene erkek yili sanirim cogunluk erkek bebek. Bebegimle konusuyorum kizlar biraz once kalp gibi birkac kez gup gup vurdu sanki ay bu nasil bir mutluluk Allahim herkese yasatsin.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Cok duygulandim

Bu sene erkek yili sanirim cogunluk erkek bebek. Bebegimle konusuyorum kizlar biraz once kalp gibi birkac kez gup gup vurdu sanki ay bu nasil bir mutluluk Allahim herkese yasatsin.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Cok duygulandim
evet annesi bak hiisetmissin iste demek ki senin ilgini sevgini istiyomus kendini hissettirmek icin. gozun aydin canim benim. darisi daha net hissetmelere

aman annesi sende ne istedin bir yasindaki oglusundan da hemen camurladin yavrucagizi :)

Valla 1 gün ayni evde yaşasanız anlarsınız :) kanepelerin tepesinde koşturuyor cama çıkıyor evi tutusturdu boğazına bisey kaçırdı ölümden dondu tam bir küçük canavar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…