- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Doktorum down sendromlu bebeklerde olusan organ hasari yada geriliginitespit edebildiklerini soyledi kesin olmamakla.Detaylıda organlar haricinde downsendromu vs bunlar belli oluyormu yada bu tarz kalıtsal rahatsizliklar, bazılarının yazısını okudum belli oluyor yazmış anlayamadi m bende tam. Bilginiz var mi kizlar
Doktorum down sendromlu bebeklerde olusan organ hasari yada geriliginitespit edebildiklerini soyledi kesin olmamakla.
Günaydın annelerEvet kesin bir şey söyleyemiyorlar detaylıda. Sadece tüm organları düzgün oluşmuş mu? diye inceliyorlar.
Kızlar dün doktordaydık ve 17.haftamda çok güzel bir haber verdi bize.Kızımız olucakmış çok şükür.Öyle mutluyum ki kelimelerle ifade etmem mümkün değil.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım çok saolMaşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eyler inşaAllah
Masallah saglikla kavus kizinaKızlar dün doktordaydık ve 17.haftamda çok güzel bir haber verdi bize.Kızımız olucakmış çok şükür.Öyle mutluyum ki kelimelerle ifade etmem mümkün değil.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
masallah canim ne sanslisin prensesin olacak. ama dikkat et annesi buralarda pasa anneside cok fazla :) saka bi yana canim Allah saglikla da kucagina almayi nasip etsin gozun aydin olsunKızlar dün doktordaydık ve 17.haftamda çok güzel bir haber verdi bize.Kızımız olucakmış çok şükür.Öyle mutluyum ki kelimelerle ifade etmem mümkün değil.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim de bugun basladi ama benim sol kasigima giriyor ,dediğin gibi bi doluluk var sanki bisey orda toplanmis gibi . sonuçtan haberdar eder misin ?umarim onemli bir sey cikmaz .Bu sabah sag kasik agrisi cekiyorum idrar tahlili yaptirdim sonuc yarin.altima bicak saplaniyor gibi oldu birkackez ve doluluk hissi var ay su oglani sag salim dogursamda ehvamdan kurtulsam
canim ayni seyi bende yasadim sag tarafima birsey oturmus gibiydi. ama ben doktora falan gitmedim biraz ayaklarimi yuksege kaldirip yattim gecti cok sukur ama doguruyorum sandim acaip bir agriydiBu sabah sag kasik agrisi cekiyorum idrar tahlili yaptirdim sonuc yarin.altima bicak saplaniyor gibi oldu birkackez ve doluluk hissi var ay su oglani sag salim dogursamda ehvamdan kurtulsam
Benimde gecti 2 gun sonra artti ay gecti derken meger ilerlemis iltihabim.Bende de dün oldu aynı durum sol kasığımda iyice aşağı tarafa doğru doluluk hissi gibi tok bir ağrı girdi sürekli. Bugün geçti çok şükür.
Doktorum kasikta doluluk hissi herzamankinden farkli sanci batma hissedersen birdaha bekleme gel tahlil yapalim dediBenim de bugun basladi ama benim sol kasigima giriyor ,dediğin gibi bi doluluk var sanki bisey orda toplanmis gibi . sonuçtan haberdar eder misin ?umarim onemli bir sey cikmaz .
Amin tatlım.Teşekkür ederimMasallah saglikla kavus kizinaAllah hicbirimizin sevincini yarim birakmasin. Mutlulugun daim olsun canim
Canım benim çok saol.Darısı isteyen herkesemasallah canim ne sanslisin prensesin olacak. ama dikkat et annesi buralarda pasa anneside cok fazla :) saka bi yana canim Allah saglikla da kucagina almayi nasip etsin gozun aydin olsun
amin canim kimseye cok aratmasin evladi Rabbim. bizlerede saglikla kucagimiza almak nasip etsinCanım benim çok saol.Darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?