2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Benim kizim olucak insallah, sitede de iki kiz uc erkek annesi hamis var sanirim su an. Ben zaten erkek yili kiz yili olayina inanmiyorum.
Sağlıkla kucağımıza alalım da kız erkek farketmez zaten. Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Saglikla dogsunlar insallah tek dilegimiz o. Sayili gunler geciyor sabirsizlaniyorum.

Benim de kizim olacak insaallah. Siklikla yazamiyorum ama surekli okuyuyorum . Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz inss

Biz bu ay sonu yatak dolap alicaz nasipse kizlar.alalim yavas yavas oderiz dedik. Biliyorum erken belki ama buara almamiz gerekti.

Ben biraz daha beklemek istiyorum bakalım 27. hafta gibi alırım nasip olursa... Tabi şimdiden modellere bakıyorum. Bu arada yatak falan almayı düşünmüyorum. Sadece park yatak alıcam. Arkadaşımdan görüyorum mobilya diye aldıkları yatak öyle duruyor çocuğu sürekli park yatakta yanlarında yatırıyorlar. Bir de park yatağı, salona, yatak odasına, tatilde gidilen otele vesaire taşımak kolay oluyor. Tabi içine kaliteli bir döşek almak lazım. Biraz büyüyünce de tek kişilik bir yatak alır, yatak odasını ona göre düzenlerim diyorum. Çünkü şimdi bebek odası yapsam en fazla 4 yıl falan kullanabilir, sonra yine değiştirmek gerekecek.

Insallah dahada hissederim cok guzel bir duyguymus. Buarada tetanoz asinizi ne zaman olacaksiniz?
canim ya bilmiyorum ki bruda tetenoz asisi hamilelikte vuruyorlar mi. bana gecen ay grip asisi vurdular sadece bide onumuzdeki ayin 6 sinda seker testine cagirdilar simdilik bildigim bu kadar.

Kızlar size bir sorum var sizin de göbeğiniz taş gibi oluyor mu? Özellikle de yemeklerden sonra rahatsızlık verecek kadar sertleşiyor sanki taş taşıyorum karnımda. Bir de kaç kilo aldınız gebeliğin başından beri?

Bende cok maliyetli bebek yataklarini anlamsiz buluyorum zaten buyuyunce yatamayacak.ikeayi begeniyorum bakalim kaliteli bir dolap alicam tam takim oda yapmayi dusunmuyorum bebek sonucta,buyuyunce oda aliriz nasipse

2 yudum yesem sisiyor 3kilo aldim.cok hazimsizim ve gazdan balon gibiyim.caresi olan varsa soylesin nolur

2 yudum yesem sisiyor 3kilo aldim.cok hazimsizim ve gazdan balon gibiyim.caresi olan varsa soylesin nolur
Benim bir çarem yok valla. Dün bu sertlikten huylanıp doktora gittim, çünkü internette kasılma olabilir vesaire yazıyordu ben de korktum. Karnımın özellikle yemeklerden sonra taş gibi olduğunu, göbek deliğimin etrafında zaman zaman ağrı hissettiğimi bir de her sabah uykumdan bacağıma giren kas kramplarıyla uyandığımı söyledim. Ultrasonla bebişe baktı. Allah'ıma çok şükür her şey yolundaymış. Doktorum magnezyum suda eriyen tablet verdi. Bakalım bugün ilk kez içtim.

Ben soyledim birsey vermedi.gaz olayim siskinligim cok ama karnimda sertlesme olmuyor sisiyor sadece.

Biz bu ay sonu yatak dolap alicaz nasipse kizlar.alalim yavas yavas oderiz dedik. Biliyorum erken belki ama buara almamiz gerekti.
canim bence cok da gec degil sonlara birakma islerini. birde daha odanin yerlesmesi aldigin tum kiyafetlerin yikanip utulenip yerlesmesi var. oda yapacaksan baslamak en iyisi. bende mobilyalara bakiniyorum aslinda kararimi verdim ama simdi de esim turkiyeden lalaim mobilyalari dedi cilek mobilyayi inceledim hosuma gitti. arkadasimin eside orda calisiyor mobilyalarda sorun olmuyor dedi arkadasim ve mallarinin arkasindalar bi pproblem olursa cok rahat halledebiliyorsun dedi. o yuzden yine beklemedeyim bakalim en son neye karar verecegiz. benim bu ara almam lazim cunku mobilyalar burdan alirsak 12 haftada gelecekmis turkiyeden alirsamdan da eger konteynir bulabilirsek yakin zamanda gelen 1 ay surecek gelmesi. e bide odanin boyasi falan var. ay is cok nereden baslasam onu da bilmiyorum :)

canim bende ayni bu sekilde oluyorum. yemekten sonra sertlesiyor karnim. bu arlar mide agrimda basladi ulser var zaten bende gec bile kaldi yani agrisi. ben 59la basladim suan 67 kiloyum canim. sanirim hizli gidiyorum ben kiloda. sen kac kilo aldin. bu arada bugun ogrendim bebegim 750 gramcikmis teyzeler :)

Gaz olup şiştiğinde sert olmuyor mu karnın, dokununca falan yumuşacık mı? Benimki bayağı sert yani. Bugün hele ekstra sertim sanki basket topu taşıyorum önümde :)
Midem sert ama hani asiri rahatsizlik verecek sekilde degil yani ve aniden o dedigin gibi oluyor ama hemen yine normal sislige donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…