- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Senin erken alman gerekiyormus gercekten.ben secicem bakalim bu ay sonu geldi zaten bakiniriz.bende odayi boyamak istiyorum en azindan sticker falan gerek yani bebek odasi belli olsun azcik.sevgili esim hiic yanasmiyor boyaya ne gerek varmiscanim bence cok da gec degil sonlara birakma islerini. birde daha odanin yerlesmesi aldigin tum kiyafetlerin yikanip utulenip yerlesmesi var. oda yapacaksan baslamak en iyisi. bende mobilyalara bakiniyorum aslinda kararimi verdim ama simdi de esim turkiyeden lalaim mobilyalari dedi cilek mobilyayi inceledim hosuma gitti. arkadasimin eside orda calisiyor mobilyalarda sorun olmuyor dedi arkadasim ve mallarinin arkasindalar bi pproblem olursa cok rahat halledebiliyorsun dedi. o yuzden yine beklemedeyim bakalim en son neye karar verecegiz. benim bu ara almam lazim cunku mobilyalar burdan alirsak 12 haftada gelecekmis turkiyeden alirsamdan da eger konteynir bulabilirsek yakin zamanda gelen 1 ay surecek gelmesi. e bide odanin boyasi falan var. ay is cok nereden baslasam onu da bilmiyorum :)
Ay masallah buyuyorlar iyice. Hala inanamiyorumcanim bende ayni bu sekilde oluyorum. yemekten sonra sertlesiyor karnim. bu arlar mide agrimda basladi ulser var zaten bende gec bile kaldi yani agrisi. ben 59la basladim suan 67 kiloyum canim. sanirim hizli gidiyorum ben kiloda. sen kac kilo aldin. bu arada bugun ogrendim bebegim 750 gramcikmis teyzeler :)
bende inanamiyorum hala canim yaAy masallah buyuyorlar iyice. Hala inanamiyorum
ah bu sevgili eslerimize kalsa hicbirseye gerek yok canim ya. acele etme olur yapariz diyip duruyor benimkide havalar sogudu boya isi ciksa bari aradan :)Senin erken alman gerekiyormus gercekten.ben secicem bakalim bu ay sonu geldi zaten bakiniriz.bende odayi boyamak istiyorum en azindan sticker falan gerek yani bebek odasi belli olsun azcik.sevgili esim hiic yanasmiyor boyaya ne gerek varmis
Ona kalsa bir besik yetecek yani dekorasyon olarak hersey gereksiz.özençsiz bu konularda ve beni deli ediyorah bu sevgili eslerimize kalsa hicbirseye gerek yok canim ya. acele etme olur yapariz diyip duruyor benimkide havalar sogudu boya isi ciksa bari aradan :)
ayni benim kocamda ona gerek yok buna gerek yok dedi en son bende bebege de gerek yok dedim sustu :) ikinci el bebek arabasi bazen satanlar oluyor aslinda ikinci elde denmez pek birkac kez kullanmis veya bebek bekledikleri cinsiyette olmamis falan degisigini almak icin satiyorlar. bu dedigimi bir kac defa instagramda hamile ve anne sayfalari varya oralarda gordum canim. olmazsa bu kulupte ole baslik acabilirsin belki satan vardir uyguna bulursun. senin istedklerin hangisi canim merak ettim ben en son bugaboo cameleon 3 de karar kildim mimayi cok istemistim ama inceledigimde o paraya degmedigini gordum. sende incele istedigin markalari ona gore karar ver. nette tanitimlari falan cok guzel ama gidip gormek gerek benceOna kalsa bir besik yetecek yani dekorasyon olarak hersey gereksiz.özençsiz bu konularda ve beni deli ediyor. 2. El bebek arabasi almaya ne diyorsunuz? Yani temiz kullanilmissa alinabilirmi tecrube eden tanidiginiz varmi? Cok pahali istedigim markalar gereksiz rakamlar yoksa banami oyle geliyor
Mamas papas benimde hosuma gitti.stokke cok guzel ah ahh neler neler.bakalim arastiracagim temiz kullanilmis bulursam alayim diyorum. Bende malimi temiz kullanirim eminim benim gibi vardir yepyeni satacak olan.Kızlar biz de arabaları bayağı inceledik bugaboo cameleon 3 ve stokke xplory ler çok güzel ben de çok beğeniyorum ama benim için çok ağırlar...
Evim şehir dışında olduğundan her yere arabayla gidiyorum ve bebek arabasının benim için en önemli özelliği tek başıma rahatça kaldırıp bagaja koyabileceğim bir araba olması. Kolay katlanması, hatchback olan arabamızın bagajına rahatlıkla sığması vesaire de çok önemli. Bayağı bir mesai harcadık geçen haftasonu eşimle ve iki araba arasında kaldık. Ya Stokke Scoot ya da Inglesina Trilogy City alıcaz inşallah... İkisi de kullanımı oldukça rahat, hafif ve açıp kapaması kolay arabalar.
Bayağı inceledik arabaları, daha uygun fiyatlı arabalar içinden de mamas and papas armadillo oldukça kullanışlı...
pinkneoneffect, ikinci el satan siteler de var eminim biliyorsundur... Bence denenebilir, zaten beğenmezsen bir çoğunda iade edebiliyorsun. Ben de şimdiden, alacağım arabayı ilerde satmayı düşünüyorum, çok mantıklı bence...
Ben gezmeyi cok severim hele havalar isindimi arabasina bindirip firil firil dolasirim hafif bisey olmali sanirim denemek gerekecek hafifmi acilip kapanmasi kolaymi.bunlar onemli birbirimize arastirip fikir verelim kizlarayni benim kocamda ona gerek yok buna gerek yok dedi en son bende bebege de gerek yok dedim sustu :) ikinci el bebek arabasi bazen satanlar oluyor aslinda ikinci elde denmez pek birkac kez kullanmis veya bebek bekledikleri cinsiyette olmamis falan degisigini almak icin satiyorlar. bu dedigimi bir kac defa instagramda hamile ve anne sayfalari varya oralarda gordum canim. olmazsa bu kulupte ole baslik acabilirsin belki satan vardir uyguna bulursun. senin istedklerin hangisi canim merak ettim ben en son bugaboo cameleon 3 de karar kildim mimayi cok istemistim ama inceledigimde o paraya degmedigini gordum. sende incele istedigin markalari ona gore karar ver. nette tanitimlari falan cok guzel ama gidip gormek gerek bence
buradaki modellere gore baktigim da acik kapatmasi en kolay olan uppababy vista canim. bebegin oturdugu koltugu cikarmana gerek kalmadan kapatabiliyorsun.bircok diger modelde koltugu cikarip kapatman gerekiyor buda elinde iki parca bulunmasina sebep oluyor. sizde ordan baktiginiz modellerden bilgi verin bana lutfenBen gezmeyi cok severim hele havalar isindimi arabasina bindirip firil firil dolasirim hafif bisey olmali sanirim denemek gerekecek hafifmi acilip kapanmasi kolaymi.bunlar onemli birbirimize arastirip fikir verelim kizlar
Inglesina trilogy ve stokke scoot üstünde koltukla kapanabiliyor. Özellikle Inglesina trilogy aşırı kolay açıp kapama konusunda. Tek bir düğmeyle kapanıyor.buradaki modellere gore baktigim da acik kapatmasi en kolay olan uppababy vista canim. bebegin oturdugu koltugu cikarmana gerek kalmadan kapatabiliyorsun.bircok diger modelde koltugu cikarip kapatman gerekiyor buda elinde iki parca bulunmasina sebep oluyor. sizde ordan baktiginiz modellerden bilgi verin bana lutfen
canim nette kullanan yorumlarina bakmistim da koltugunun cok kisa oldugunu yazmislardi kullananlar. aklinda bulunsun. ama digerinde de alt sepeti kullanma isi zor gorunuyor ben arabali bir anne degilim ve market isi falan bende oldugu icin o da cok onemli benim icin. ama bu bebek arabasini kardesime soyleyecegim ona cok uygun gorunuyor. baska fikrin olursa lutfen paylasInglesina trilogy ve stokke scoot üstünde koltukla kapanabiliyor. Özellikle Inglesina trilogy aşırı kolay açıp kapama konusunda. Tek bir düğmeyle kapanıyor.
Ben 3 aydann beri cekiyorum nerdeyse . Ama tam olarak bel degil sanki tam kalcamin ustu kalca kemigi sanirim . Hem de oyle boyle degil biraz is yapiyim aglayacak gibi oluyorum o derece yaniKızlar tekrardan merhaba :)
Sırt ağrısı çeken var mi benim gibi(
Be
Ben 3 aydann beri cekiyorum nerdeyse . Ama tam olarak bel degil sanki tam kalcamin ustu kalca kemigi sanirim . Hem de oyle boyle degil biraz is yapiyim aglayacak gibi oluyorum o derece yani
canim bende bir haftadir elimle hissediyordum ama esim pek farketmiyordu evlilik yil donumumuzun ertesi gunu esimde ilk defa hissetti cok sukurAh kizlaaarrr artik elimle pit pit hissediyorum bu nasil bir mutluluk Allahimmm herkese nasip etsin insallah.
purplepinkberry KokunHuzur kizlar ben bel agrisini hamileligimin ilk ayindan beri cekiyorum dorduncu aydan sonra biraz azaldi diye dusundum ama yok ufak tefek yorulmalar direk belimi agritiyor hala. kuyruk sokumum cok agriyor bazen iki buklum kaliveriyorum yataktan kalkip tuvalaete bile gidemiyorum o derece. bu arada sabah kramplarim benim de iki aydir basladi ona cozum olarak magnzyum mu veriyor doktor? bende soyleyeyim olmazsa doktoruma. bu arada canim senin dedigin o kaburga altindaki agriyi biraz daha iyi takip et bakalim dun bende de oldu batma gibi birseydi ve sol tarfatan geliyordu agrim ve solumda bir sertlik vardi elledigimde.arastirdim ve hemsire olan kiz kardesime sordum bunlar yalanci dogum kasilmalariymis. yani dogum baslarken yasayacagimiz agrilarin benzeriymis. hadi gozumuz aydin artik yavas yavas yaklasiyoruz miik yavrularimizi kucagimiza almaya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?