- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
purplepinkberry KokunHuzur kizlar ben bel agrisini hamileligimin ilk ayindan beri cekiyorum dorduncu aydan sonra biraz azaldi diye dusundum ama yok ufak tefek yorulmalar direk belimi agritiyor hala. kuyruk sokumum cok agriyor bazen iki buklum kaliveriyorum yataktan kalkip tuvalaete bile gidemiyorum o derece. bu arada sabah kramplarim benim de iki aydir basladi ona cozum olarak magnzyum mu veriyor doktor? bende soyleyeyim olmazsa doktoruma. bu arada canim senin dedigin o kaburga altindaki agriyi biraz daha iyi takip et bakalim dun bende de oldu batma gibi birseydi ve sol tarfatan geliyordu agrim ve solumda bir sertlik vardi elledigimde.arastirdim ve hemsire olan kiz kardesime sordum bunlar yalanci dogum kasilmalariymis. yani dogum baslarken yasayacagimiz agrilarin benzeriymis. hadi gozumuz aydin artik yavas yavas yaklasiyoruz miik yavrularimizi kucagimiza almaya insallah
canim o bahsettigin agri mide agrisi. bebis mideye baski yapiyor ve miden agriyor. bende de aksamlari yemekten sonra oluyor arasiraBenim ağrım. Bel haricinde tam kalbimin arka tarafı yani sırt bölgem acaba büyüdüğü için artik baskimi yapıyor anlamadım ki :))
kuveze girmeyecek kadar buyuyup dogsunlar insallah canim benim. ama korkma onlar rahmin doguma hazirlandigini gosteriyor o agrilar var diye erken doguracaksin diye bisey yok. ama hazirliklari hizlandirmakta fayda ver ben daha hicbirsey hazirlamadim. bu hafta sonu boyaya basliyoruz mobilyalarida turkiyeden aldik hafatya yola cikacak. geri kalan hersey duruyor ay yetisebilecek miyim doguma :)Tahmin ettim kaburgalardaki ve beldeki kasılmaların yalancı şancı oldugunu, 3 4 gün önce bebeğe şampuan vs bezini hazırladım ne olur ne olmaz erken doğum olur korkmaya başladım, ve sen de doğruladın canım, iyice tedirgin oldum neyse gelsin daha önce severim yavrumu sağlıklı olsunda :))
canim o bahsettigin agri mide agrisi. bebis mideye baski yapiyor ve miden agriyor. bende de aksamlari yemekten sonra oluyor arasira
kuveze girmeyecek kadar buyuyup dogsunlar insallah canim benim. ama korkma onlar rahmin doguma hazirlandigini gosteriyor o agrilar var diye erken doguracaksin diye bisey yok. ama hazirliklari hizlandirmakta fayda ver ben daha hicbirsey hazirlamadim. bu hafta sonu boyaya basliyoruz mobilyalarida turkiyeden aldik hafatya yola cikacak. geri kalan hersey duruyor ay yetisebilecek miyim doguma :)
sagol canim. insallah yetisir de iyice agirlasmadan bitirmek niyetim bakalim :)Oyyy MaşaAllah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında - hic korkma canım yetişir Allah in izniyle telaş yapma annesi :)
yok yok canim korkma mide agrisi maalesef oyle yalanci bir agri insan kalbi agriyor saniyor ama aslinda mide. bakalim daha nerelerimiz agriyacak :)Hep soluma yatıncada çok ağrıyor bende çok korktum dedim aha kalp rahatsızlığı başladı kesin bende diye baya bi tedirgindim ne yalan söyleyeyim :))
muza basladim gunde bir tanede soda ictim ama yinede oluyor ara ara sabahlari. biraz daha sabredeyim olmazsa cunku cok olmuyor iki gunde bir falan.Braxton Hicks diyorlar o kasılmalara. Umarım değildir, bu kadar erken başlamasını istemem açıkçası. Evet canım bacak krampları + bel-sırt ağrıları için magnezyum veriyor doktorlar. İstersen önce bol bol muz yiyip günde iki şişe soda içerek geçirmeyi dene, benimki geçmeyince mecbur magnezyuma başladım. Özelllikle gece yatmadan önce yiyin muzu diyorlar, sabah kasılmalarını önlemek için. Ben de bu aralar hem magnezyum içiyorum hem de gece yatmadan önce süt ve muz yiyorum :) bakalım geçti gibi o uykudan uyandıran bacak krampları.
Bir de boşaltım sistemimde sorun var kızlar iki gündür doğru düzgün tuvalete çıkamıyorum. Çıktığımda da afedersiniz ama azıcık bir şey yapabiliyorum. Alt taraflarımda sürekli büyük tuvaletim gelmiş gibi bir his var. Hamilelikte yavaşlayan bağırsak hareketlerinin bir belirtisi sanırım... Bebişler inşallah sağlıkla bir gelsin de bunların hepsini unuturuz.
yok yok canim korkma mide agrisi maalesef oyle yalanci bir agri insan kalbi agriyor saniyor ama aslinda mide. bakalim daha nerelerimiz agriyacak :)
hahah korkma bebisi kucagina alinca psikolojimiz duzelecek normal simdi bizde bu haller canimHem çok rahatım hemde stres tavan
Bi geliyor bu gidiyor , psikolojimde alt üst oldu :)))
ah canim benim bende arada endiseleniyorum hareket hissetmeyince ama genelde annis yorgun olunca veya biraz ac olunca bebisde az hareket ediyormus. birde donuyorlar simdi yerleri genis o yuzden arada hissetmememiz normal iyice buyusunler hareket edecek yerleri kalmayinca araliksiz hissedecegiz kuzucuklarimizi. yerim ben senin o nazli kizini annesi. simdiden naz yapiyor demek ki senin ilgini cekmek icin :)Hamilelik böyle bir şey galiba, sürekli vücudunu dinliyor insan.
Bir kaç gündür çok güçlü bir şekilde hissettiğim bebişimi dün akşam ve bu sabah hissedemedim ve başladım endişelenmeye...Elim sürekli karnımda aman bir tekme atarsa kaçırmayayım diye. Şimdi işteyim az önce yumuşak yumuşak tekmeledi kızım, daha öncekilere göre çok daha hafifti sanki böyle derinlerde bir yerlerde bebiş, önceden daha yüzeyden geliyordu tekmeler, ya işte böyle ince hesaplar peşindeyim kızlar :)))
Bende dun cok hissetmedim nasil panik oldum hergun ayni degil hareketleri. Oynasin hep annesi sevsin göbüşüHamilelik böyle bir şey galiba, sürekli vücudunu dinliyor insan.
Bir kaç gündür çok güçlü bir şekilde hissettiğim bebişimi dün akşam ve bu sabah hissedemedim ve başladım endişelenmeye...Elim sürekli karnımda aman bir tekme atarsa kaçırmayayım diye. Şimdi işteyim az önce yumuşak yumuşak tekmeledi kızım, daha öncekilere göre çok daha hafifti sanki böyle derinlerde bir yerlerde bebiş, önceden daha yüzeyden geliyordu tekmeler, ya işte böyle ince hesaplar peşindeyim kızlar :)))
Canim cok gecmis olsun uzulme. Iyi bak kendine cabuk atlatirsin insallah. Bir yerde okumustum hamilelikte muhakkak bir donem bu meret grip bizi yokluyormus maalesefBogazlarim sistiiiii burnum tikandiii Allahim en korktugum geldi basima kafam kalkmiyor gece hic uyumadim atesim yok simdilik umarim ilerlemez hastalik
Bugun daha iyi gibiyim ne pis bir hastalik kafam tutmuyor agzimin tadi yok ara ara ates basiyorCanim cok gecmis olsun uzulme. Iyi bak kendine cabuk atlatirsin insallah. Bir yerde okumustum hamilelikte muhakkak bir donem bu meret grip bizi yokluyormus maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?