2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Benim ağrım. Bel haricinde tam kalbimin arka tarafı yani sırt bölgem acaba büyüdüğü için artik baskimi yapıyor anlamadım ki :))

Bide sanırım hepimizin bebeği oğlak burcu olacak, tahmini doğum tarihinden 15 gün önce geliyorlarmış. Benim doktorum doğum 21 ocak görünüyor ama ocağın 1i itibariyle bebeg i beklemeye başla dedi şok oldum.eylül u bitti saysak ekim kasım aralik 3 ay :)) 12 13 haftamız kalmis:)))

Braxton Hicks diyorlar o kasılmalara. Umarım değildir, bu kadar erken başlamasını istemem açıkçası. Evet canım bacak krampları + bel-sırt ağrıları için magnezyum veriyor doktorlar. İstersen önce bol bol muz yiyip günde iki şişe soda içerek geçirmeyi dene, benimki geçmeyince mecbur magnezyuma başladım. Özelllikle gece yatmadan önce yiyin muzu diyorlar, sabah kasılmalarını önlemek için. Ben de bu aralar hem magnezyum içiyorum hem de gece yatmadan önce süt ve muz yiyorum :) bakalım geçti gibi o uykudan uyandıran bacak krampları.

Bir de boşaltım sistemimde sorun var kızlar iki gündür doğru düzgün tuvalete çıkamıyorum. Çıktığımda da afedersiniz ama azıcık bir şey yapabiliyorum. Alt taraflarımda sürekli büyük tuvaletim gelmiş gibi bir his var. Hamilelikte yavaşlayan bağırsak hareketlerinin bir belirtisi sanırım... Bebişler inşallah sağlıkla bir gelsin de bunların hepsini unuturuz.

Kizlar benimde 31 ocak dogum, olcumlerde 21 ocak,dahada erken olabilir dedi doktorum eylul bitti az kaldi gercekten. Kasilmada bazen regl agrisi gibi giriyor ve geciyor

kuveze girmeyecek kadar buyuyup dogsunlar insallah canim benim. ama korkma onlar rahmin doguma hazirlandigini gosteriyor o agrilar var diye erken doguracaksin diye bisey yok. ama hazirliklari hizlandirmakta fayda ver ben daha hicbirsey hazirlamadim. bu hafta sonu boyaya basliyoruz mobilyalarida turkiyeden aldik hafatya yola cikacak. geri kalan hersey duruyor ay yetisebilecek miyim doguma :)

canim o bahsettigin agri mide agrisi. bebis mideye baski yapiyor ve miden agriyor. bende de aksamlari yemekten sonra oluyor arasira

Hep soluma yatıncada çok ağrıyor bende çok korktum dedim aha kalp rahatsızlığı başladı kesin bende diye baya bi tedirgindim ne yalan söyleyeyim :))

Oyyy MaşaAllah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında - hic korkma canım yetişir Allah in izniyle telaş yapma annesi :)

Hep soluma yatıncada çok ağrıyor bende çok korktum dedim aha kalp rahatsızlığı başladı kesin bende diye baya bi tedirgindim ne yalan söyleyeyim :))
yok yok canim korkma mide agrisi maalesef oyle yalanci bir agri insan kalbi agriyor saniyor ama aslinda mide. bakalim daha nerelerimiz agriyacak :)

muza basladim gunde bir tanede soda ictim ama yinede oluyor ara ara sabahlari. biraz daha sabredeyim olmazsa cunku cok olmuyor iki gunde bir falan.

Hamilelik böyle bir şey galiba, sürekli vücudunu dinliyor insan.
Bir kaç gündür çok güçlü bir şekilde hissettiğim bebişimi dün akşam ve bu sabah hissedemedim ve başladım endişelenmeye...Elim sürekli karnımda aman bir tekme atarsa kaçırmayayım diye. Şimdi işteyim az önce yumuşak yumuşak tekmeledi kızım, daha öncekilere göre çok daha hafifti sanki böyle derinlerde bir yerlerde bebiş, önceden daha yüzeyden geliyordu tekmeler, ya işte böyle ince hesaplar peşindeyim kızlar :)))

ah canim benim bende arada endiseleniyorum hareket hissetmeyince ama genelde annis yorgun olunca veya biraz ac olunca bebisde az hareket ediyormus. birde donuyorlar simdi yerleri genis o yuzden arada hissetmememiz normal iyice buyusunler hareket edecek yerleri kalmayinca araliksiz hissedecegiz kuzucuklarimizi. yerim ben senin o nazli kizini annesi. simdiden naz yapiyor demek ki senin ilgini cekmek icin :)

Bende dun cok hissetmedim nasil panik oldum hergun ayni degil hareketleri. Oynasin hep annesi sevsin göbüşü

Bogazlarim sistiiiii burnum tikandiii Allahim en korktugum geldi basima kafam kalkmiyor gece hic uyumadim atesim yok simdilik umarim ilerlemez hastalik

Bogazlarim sistiiiii burnum tikandiii Allahim en korktugum geldi basima kafam kalkmiyor gece hic uyumadim atesim yok simdilik umarim ilerlemez hastalik
Canim cok gecmis olsun uzulme. Iyi bak kendine cabuk atlatirsin insallah. Bir yerde okumustum hamilelikte muhakkak bir donem bu meret grip bizi yokluyormus maalesef

Ara ara sancılarım var sizde de öylemi , bizimki erken gelecek sanırım demeye başladım kasigimda karnimda, hergun yürüyüş yapınca iyiyim bu aralar esimin işleri yoğun haftada 2 gün ancak çıkabiliyoruz ondada felçliler gibi geziyorum bacak başlangıç yerlerim ayrılıyor resmen, doktora sordum bebek baskı yapıyordur dedi, dedi ama düzenli yürüyüşte sıkıntim yokki, ara verince ağrıyor böyle olunca doktorun dediğine inanasın gelmiyor, düzenli yürüyünce baskı yapmıyor ara verince yapıyor saçmalık

Canim cok gecmis olsun uzulme. Iyi bak kendine cabuk atlatirsin insallah. Bir yerde okumustum hamilelikte muhakkak bir donem bu meret grip bizi yokluyormus maalesef
Bugun daha iyi gibiyim ne pis bir hastalik kafam tutmuyor agzimin tadi yok ara ara ates basiyor illet sey nerden geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…