- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Bazen gerilimden yada yanlis yatinca agri giriyor. Bazende regl agrisi gibi oluyor. Yuruyus onemli ama fazla yurudugumdede belim agriyor ve asagiya sanci giriyorAra ara sancılarım var sizde de öylemi , bizimki erken gelecek sanırım demeye başladım kasigimda karnimda, hergun yürüyüş yapınca iyiyim bu aralar esimin işleri yoğun haftada 2 gün ancak çıkabiliyoruz ondada felçliler gibi geziyorumbacak başlangıç yerlerim ayrılıyor resmen, doktora sordum bebek baskı yapıyordur dedi , dedi ama düzenli yürüyüşte sıkıntim yokki, ara verince ağrıyor böyle olunca doktorun dediğine inanasın gelmiyor, düzenli yürüyünce baskı yapmıyor ara verince yapıyor saçmalık
Bazen gerilimden yada yanlis yatinca agri giriyor. Bazende regl agrisi gibi oluyor. Yuruyus onemli ama fazla yurudugumdede belim agriyor ve asagiya sanci giriyor
Cok gecmis olsun canim nasil oldun biraz toparlandin miBugun daha iyi gibiyim ne pis bir hastalik kafam tutmuyor agzimin tadi yok ara ara ates basiyorillet sey nerden geldin
Çok geçmiş olsun. Bol su + mandalin, portakal ne bulursan artık :)Bogazlarim sistiiiii burnum tikandiii Allahim en korktugum geldi basima kafam kalkmiyor gece hic uyumadim atesim yok simdilik umarim ilerlemez hastalik
Sinuzitimden dolayi hala tikaliyim ama biraz daha iyilestim gibi Allaha sukur ateslenmedim en cokta ondan korkuyordum.ilacsiz bir atlatsam ohh diycemCok gecmis olsun canim nasil oldun biraz toparlandin mi
Arastirmadim bile diyebilirim. Sirt cantasi gibi olsa dahami iyi olur acaba?Kızlar bebek için çanta buldunuz mu ?
Eşyaları koymak için ben hala bebek çantası bulamadım doğru düzgün
Günaydın :)Herkese günaydınlar
Günaydın :)
Ben daha hiç bir şey almadım. Tek faaliyetimiz kocamla bebek arabalarını incelemek ve geçtiğimiz haftasonu da bebek odasına dönüştürmeyi düşündüğümüz odanın içine oturup nereye ne yapalım diye konuşmak oldu. Bir de kağıt üstüne plan çizdik; Yatak şurda olsun, şu duvara sticker alalım vesaire diye. Şöyle 27 hafta gibi alışverişe başlamayı düşünüyorum bakalım.
Bende dunden beri cok net hissetmiyorum.panik olma dinlen tatli biseyler ye bazen birkacgun miskin oluyorlarKizlar slm . 2 gundur bebegimi guclu bir sekilde hissedemiyorum . ..ve cok panigim .dr a mi gitsem bilemedim ,normalde randevum haftaya ama ...iyice taktim kafama ,mutsuzum anlayacaginiz . Bisey yoktur demi yaa???(
Umarim tembelliğinden yapıyordur, başka bisey olmasın da yavrularimiza.aslinda dinlenemiyorum da yoruluyorum bu aralar ondandir ınss. ..Bende dunden beri cok net hissetmiyorum.panik olma dinlen tatli biseyler ye bazen birkacgun miskin oluyorlar
Kizlar slm . 2 gundur bebegimi guclu bir sekilde hissedemiyorum . ..ve cok panigim .dr a mi gitsem bilemedim ,normalde randevum haftaya ama ...iyice taktim kafama ,mutsuzum anlayacaginiz . Bisey yoktur demi yaa???(
Kizlar slm . 2 gundur bebegimi guclu bir sekilde hissedemiyorum . ..ve cok panigim .dr a mi gitsem bilemedim ,normalde randevum haftaya ama ...iyice taktim kafama ,mutsuzum anlayacaginiz . Bisey yoktur demi yaa???(
Gozun aydin canim ,fetal ekoyu biz de mi cektircez,yoksa senin ozel durumundan dolayi mi sen cektirdin ?benim boyle bir seyden haberim yok da. En son ayrintili ultrason cektirmistim .haklisin aslinda yoruluyorum diye hissedemiyor olabilirim . Ogretmenim ben, her gun ayaktayim . Sinifta oturmak hic adetim degil . ondandir o zman daha 22+6 gunluk bebegim. Yeri genis ya ondan heralde.Klübe hoşgeldin :) Ben de bir gün güçlü hissedemesem takıyorum kafayı, suratım düşüyor, elim sürekli karnımda oluyor...Bayağı araştırdım, 28. haftaya kadar bebeklerin hareketleri belirli bir düzende olmuyormuş. 28 den sonra önemliymiş. Şimdilik hala çok yerleri var ve bizim hissedemeyeceğimiz yerlere kaçıyorlar arada sanırım. Bir de biz çok aktif olduğumuzda bebekler aksine hareketsiz oluyor. Yani çok ayakta kalıyorsan, yoruluyorsan falan o yüzden de hissedemiyor olabilirsin.
Ben de bugün fetal eko çektirdim. Yani bebeğin kalbini çok detaylı incelediler. İlk gebeliğim anomalili olduğu için doktorum ek bir test olarak istemişti. Kafamızda soru işareti kalmasın demişti. Çok şükür her şey normal çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?