- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Gozun aydin canim ,fetal ekoyu biz de mi cektircez,yoksa senin ozel durumundan dolayi mi sen cektirdin ?benim boyle bir seyden haberim yok da. En son ayrintili ultrason cektirmistim .haklisin aslinda yoruluyorum diye hissedemiyor olabilirim . Ogretmenim ben, her gun ayaktayim . Sinifta oturmak hic adetim degil . ondandir o zman daha 22+6 gunluk bebegim. Yeri genis ya ondan heralde.
Ben ilk tetenos asimi oldum . 1 ay snr tekrar olacakmisim . Ins sag salim aliriz kucagimiza yavrularimizi .Yok rutin kontroller arasında değil fetal eko. Benim önceki gebeliğim problemli olduğu için ek tedbir olarak istedi doktorum. Aklımızda soru işareti kalmasın, ben her şeyi normal görüyorum ama değişik bir göz de incelesin istiyorum dedi.
Sürekli ayaktaysan hissedememen çok normal, ben de sadece otururken veya uzanırken hissediyorum. Kimi gün çok kuvvetli oluyor, kimi gün hafifçecik. İşte o hafif hissettiğim zamanlar kafam sürekli onda oluyor. Allah'ın izniyle sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallah.
Bu arada tetanoz aşılarınızı oldunuz mu kızlar? Vakit geçiyor...
Kaçıncı haftanda oldun canım? Yan etkisi oldu mu?Ben ilk tetenos asimi oldum . 1 ay snr tekrar olacakmisim . Ins sag salim aliriz kucagimiza yavrularimizi .
20 artilarda oldum heralde tam hatirlamiyorum . Yan etkisi olmadi ,acimadi da. Ama arkadasim da vuruldu onun kolu filan agriyor hep ,gece uyuyamis. Igneyi vuran kisiye gore degisiyor sanirim . Benim hemsirenin eli hafifti baya.Kaçıncı haftanda oldun canım? Yan etkisi oldu mu?
canim giremedim bir iki gundur nasil oldun iyilestimi bakayim bu hamis annecikSinuzitimden dolayi hala tikaliyim ama biraz daha iyilestim gibi Allaha sukur ateslenmedim en cokta ondan korkuyordum.ilacsiz bir atlatsam ohh diycem
cok cicis canim benim.Kizlar bu besik nasilEki Görüntüle 1892883
Ah tesekkur ederim.bol meyve ihlamur toparladim kendimi cok sukur. Dinlenmeden olmuyor su doguma sag salim gitsek bebeklerimizi alsak kucagimiza.canim giremedim bir iki gundur nasil oldun iyilestimi bakayim bu hamis annecik
cok sukur iyilesmene sevindim canim. insallah sagsalim alalim kuzucuklari kucagimiza ama bence is ondan sonra baslayacak daha cok hasta olma riski olacak simdi bebisler bizimle korumak kollamak kolay dogunca insan basindan iki dakika ayrilabilir mi acabaAh tesekkur ederim.bol meyve ihlamur toparladim kendimi cok sukur. Dinlenmeden olmuyor su doguma sag salim gitsek bebeklerimizi alsak kucagimiza.
buyurn burdan gelin kizlar dun seker yuklemesi yaptirmistim sonuc kotuymus simdi daha kapsamli test yapacaklarmis doktor tekrar cagirdi. ancak sali gunu gidecegim test icin bakalim ne olacak. dua edinde bisey cikmasin kizlar zaten riskli gruptayim kardesim ve annemde seker rahatsizligi var bende cikmasa bari hamilelikte
Ay canim ya insallah cikmaz ciksada sadece gebelik surecinde gecici olabilirbuyurn burdan gelin kizlar dun seker yuklemesi yaptirmistim sonuc kotuymus simdi daha kapsamli test yapacaklarmis doktor tekrar cagirdi. ancak sali gunu gidecegim test icin bakalim ne olacak. dua edinde bisey cikmasin kizlar zaten riskli gruptayim kardesim ve annemde seker rahatsizligi var bende cikmasa bari hamilelikte
amin canim insallah. artik sakinlestim ilk an cok paniklemistim bende ciksin uzulmem artik kuzucugum iyi olsun yeter kiAy canim ya insallah cikmaz ciksada sadece gebelik surecinde gecici olabilir
canim normalde gonullerinden gelip takmalari gerek tabiki. ama ben pek sanmiyorum bizimkilerin oyle birsey yapacaklarini dugun takilarimi bile gizli gizli topladiklari icin. esya falanda alamazlar zaten ben yurtdisindayim. bugun esime sordum annen bir iki birsey orsun torununa hatira saklasin diye haberim yok orup ormediginden dedi. orguye bile raziyim anlayacagin hediye olarak :)Kizlar birsey soracagim esinizin ailesi hazirlik yapiyormu? Ve dogum hediyesi takilirmi geline?
Haklisin uzuluyor insan ister istemez nekadar bende cok umutlanmasamda icimdende bekliyorum.evladim saglikli olsun en huyuk hediye elbet o ayri, birde ilk dogum ilk torun ozel olmasini bekliyorum yalan yokcanim normalde gonullerinden gelip takmalari gerek tabiki. ama ben pek sanmiyorum bizimkilerin oyle birsey yapacaklarini dugun takilarimi bile gizli gizli topladiklari icin. esya falanda alamazlar zaten ben yurtdisindayim. bugun esime sordum annen bir iki birsey orsun torununa hatira saklasin diye haberim yok orup ormediginden dedi. orguye bile raziyim anlayacagin hediye olarak :)
canim kesinlikle eminim ac gozlulugunden veya kibrinden ben layigim yapsinlar fikrinden beklemiyorsun insan gruru oksansin istiyor ama nerdeee. benim annem ceyiz dizer gibi alip alip duruyor hamileligimin ilk zamanlarindan beri ve kiz kardesimde hamile dusun anneme iki masraf. daha kaynanamlardan bir bez duymadim aldiklarini. arkadasalrimdan duyuyorum iste mesela kardesler birlesip yigenlerine bir bilezik aliyor falan. ben hic ummuyorum oyle seyler yapacaklarini. keske beni yaniltsalar ama zor. bizimde esim evin tek erkek cocugu ve oglundan ilk torunu olacak kayinvalidemin. bak mesela bayramdan onceydi bir ara aradim konusmak icin ya insan bir gelinim dikkat et kendine torunum nasil falan diye sormaz mi hic torun konusuna dahi girip bisey sormadi sen dusun. ama o sormadi diye cocugumun bi tarafi eksik olacak degil Allaha sukur. benim yavrum saglikli dogsun varsin onlar sevinmeesin varsin deger vermesin. sende sakin uzulme eger bebisin icin birseyler yapmazsa sagligina bak canim benimHaklisin uzuluyor insan ister istemez nekadar bende cok umutlanmasamda icimdende bekliyorum.evladim saglikli olsun en huyuk hediye elbet o ayri, birde ilk dogum ilk torun ozel olmasini bekliyorum yalan yok
amin canim insallah cikmaz. benim doktorum bu hafta yaptirdi. sizlerde bu ara yaptirirsiniz aklinizda bulunsun kizlar testten 3 gun once baslayin perhiz yapmaya yani tatli falan yememeye. ben sadece bir inceki gun dikkat etmistim ama son 3 gunun etkisi oluyormus. bakalim diger testimi yaptirinca onu gorecegim nasil olacak. ama artik uzulmuyorum canim ilk duydugumdaki kadar. bende ciksin atlatirim atlatamasamda katlanirim. ama yavrumda biseycikler olmasin onemli olan o. bu yuzden de takmiyorum kafama artikÇıkmaz inşaAllah canım benim iyi düşün Rabbimin izni ile iyi olur inşaAllah
Daha ben yaptırmadım
Sanirim hormonlar boyle kafayi takiyorum. Her ailede mutlaka var boyle seyler.aynen benimde annem habire aliyorki durumuda yok yani kadinin.demek kardesinde hamile ayyy cifte mutluluk keske benim kardesimde bebis beklese daha niyetleri yok ama bana ne oluyorsa onunda olsun istiyorumcanim kesinlikle eminim ac gozlulugunden veya kibrinden ben layigim yapsinlar fikrinden beklemiyorsun insan gruru oksansin istiyor ama nerdeee. benim annem ceyiz dizer gibi alip alip duruyor hamileligimin ilk zamanlarindan beri ve kiz kardesimde hamile dusun anneme iki masraf. daha kaynanamlardan bir bez duymadim aldiklarini. arkadasalrimdan duyuyorum iste mesela kardesler birlesip yigenlerine bir bilezik aliyor falan. ben hic ummuyorum oyle seyler yapacaklarini. keske beni yaniltsalar ama zor. bizimde esim evin tek erkek cocugu ve oglundan ilk torunu olacak kayinvalidemin. bak mesela bayramdan onceydi bir ara aradim konusmak icin ya insan bir gelinim dikkat et kendine torunum nasil falan diye sormaz mi hic torun konusuna dahi girip bisey sormadi sen dusun. ama o sormadi diye cocugumun bi tarafi eksik olacak degil Allaha sukur. benim yavrum saglikli dogsun varsin onlar sevinmeesin varsin deger vermesin. sende sakin uzulme eger bebisin icin birseyler yapmazsa sagligina bak canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?