- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Gozun aydin canim bende olcam insallah. Rabbim sag salim alalim kucaklarimiza insallah evlat kokusu herseyin ustunde olacak herseyi unutturacak bizlere. Buarada basinsagolsun canim evlat kaybini kimse yasamasin Allah yarim birakmasin sevincimizi.Kızlar ben de az önce tetanoz aşımı oldum. Olayım mı, olmayayım mı diye çok gelgitler içerisindeydim. Bu yüzden de biraz geciktim. Oldum rahatladım :) Bakalım umarım bir yan etkisini görmem. Sağlık ocağına gitmişken kan sayımı, idrar testi alıp, kilomu, tansiyonumu da ölçtüler. Tam bir taramadan geçmiş oldum böylece.
Bu arada benim kayınvalidem sağolsun arar, sorar nasıl olduğumu, dualar eder her şey yolunda gitsin diye. İlk gebeliğimde kendi durumu hiç olmadığı halde para biriktirip vermişti bize bebek için, sonra kaybettik oğlumuzu ne yazık ki. Bu gebeliğimde öyle bir şey yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bebek kıyafeti falan da almıyor ama benim annem de almıyor hatta ben de almıyorum :))) Hepimiz biraz ihtiyatlı yaklaşıyoruz bu sefer. Sizlerin de dediği gibi bebişlerimiz iyi olsun da gerisi hiç önemli değil.
Bende 5 kilo aldim ayni gobegim sis benimde ilk zamanlar hic yiyemedim simdi duzeldim ve yiyorum umarim cok sismem. Seninde göbüşüne yaramistirSlm kizlar . 24.haftamdayim . 11 kilo almis gorunuyorum . Ama goren sen hic kilo almamissin diolar ki ben kilo alonca direk yuzume yansir .oyle bir sey hic yok,yuzum gozum hep ayni . Nereye gitti bu 11 kilo anlamadim.zaten cok fazla almisim ,11 kilo ne yaaaSizler kac kilo aldiniz ??
Slm kizlar . 24.haftamdayim . 11 kilo almis gorunuyorum . Ama goren sen hic kilo almamissin diolar ki ben kilo alonca direk yuzume yansir .oyle bir sey hic yok,yuzum gozum hep ayni . Nereye gitti bu 11 kilo anlamadim.zaten cok fazla almisim ,11 kilo ne yaaaSizler kac kilo aldiniz ??
Amin arkadaşım. İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza.Gozun aydin canim bende olcam insallah. Rabbim sag salim alalim kucaklarimiza insallah evlat kokusu herseyin ustunde olacak herseyi unutturacak bizlere. Buarada basinsagolsun canim evlat kaybini kimse yasamasin Allah yarim birakmasin sevincimizi.
Amin arkadaşım. İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza.
hilal0308, Bu arada ben de 5 kilo aldım toplamda. Göbüşüm, göğüslerim bir de yüzüm aldı...
KokunHuzur, bende uyuşma yok da ara ara ağrı oluyor. Muhtemelen bebek sinirlerine baskı yapıyordur. Mesela geçen gün sağ kasık bölgeme doğru bir ağrım oldu bacaklarıma kadar vurdu ve çok eminim ki bebiş sağ alt kısımda çöreklenmişti :))) Orda hissediyordum çünkü.
canim bizim durum cok komik. kardesim yeni evli aslinda. dugunden once hep iki sene yapmayacam diyordu dugunden bi ay sonra ogrendiki hamile. bende 2 yildir ugrasiyodum olmuyodu benim asilama bile denedik 3 defa tutmadi artik tup bebege karar vermistim eylulu bekliyodum tp bebek icin. bana cekinerek soyledi kizcagiz ama ben duyunca havalara uctum onun hamileligi. ondan 3 hafta sonrada ben hamile oldugumu ogrendim :) yani bu isler gonulle veya siraya olmuyor Allah ol deyince korunsanda oluveriyor. olmayacaksa da her yolu dene yine olmuyor. benimde annemin durumu pek yok birde ikimize birden yapinca masraf ikiye katlaniyor canim. ama ben anneme gizliden para gonderdim bana aldiklarini benim paramdan aliyor canim annem sagolsun. hormonlar tavan bizde takma kafana biseyi sen canim.Sanirim hormonlar boyle kafayi takiyorum. Her ailede mutlaka var boyle seyler.aynen benimde annem habire aliyorki durumuda yok yani kadinin.demek kardesinde hamile ayyy cifte mutluluk keske benim kardesimde bebis beklese daha niyetleri yok ama bana ne oluyorsa onunda olsun istiyorum
canim aslinda en dogrusu sizin yaptiginiz en sona birakmak alisveris isini bu tur husranlar yasamamak icin. Allah bir daha yasatmasin sana o aciyi canim. cok sevindim senin adina kayinvalidenin bu sekilde davranmasina. keske benimde kayinvalidem yle olsaydi. hani sadece aradigimda biraz beni ve torununu merak edip sorsaydi halimiz hatrimiz nasil diye. gerci esim hamile oldugumun haberi vermeye aradiginda da kaynanam cok donuk cevap vermsti esimin hevesi kursaginda kalmisti hevesi. ama hepsi bos insan kendi ve si seviniyorsa evinde de huzurluysa onlar sevinmis sevinmemis merak etmis etmemis hic onemli olmuyor. cok sukur Rabbime esim de bende mutluyuz heyecanliyiz bebisimizi sag salim kucagimiza da aliriz insallah. son ki duam hepimize kizlar. saglikla alalim kuzucuklarimizi insallahKızlar ben de az önce tetanoz aşımı oldum. Olayım mı, olmayayım mı diye çok gelgitler içerisindeydim. Bu yüzden de biraz geciktim. Oldum rahatladım :) Bakalım umarım bir yan etkisini görmem. Sağlık ocağına gitmişken kan sayımı, idrar testi alıp, kilomu, tansiyonumu da ölçtüler. Tam bir taramadan geçmiş oldum böylece.
Bu arada benim kayınvalidem sağolsun arar, sorar nasıl olduğumu, dualar eder her şey yolunda gitsin diye. İlk gebeliğimde kendi durumu hiç olmadığı halde para biriktirip vermişti bize bebek için, sonra kaybettik oğlumuzu ne yazık ki. Bu gebeliğimde öyle bir şey yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bebek kıyafeti falan da almıyor ama benim annem de almıyor hatta ben de almıyorum :))) Hepimiz biraz ihtiyatlı yaklaşıyoruz bu sefer. Sizlerin de dediği gibi bebişlerimiz iyi olsun da gerisi hiç önemli değil.
canim bende bugun 25+5 im ve 10 kiloyla gidiyorum. ben hareketsizim biraz yuruyuslere basladim faydasi olur insallah. dedigin gibi benimde belli degil 10 kilo aldigim. suan aldigin tum kiloyu yag olarak dusunuyorsun sen ama bunun bir kilosu vucutta artan kan degerin, bir kismi rahim agriligi, bir kismi bebegin suyu, bir kismi bebisin agirligi, he biz birazci kfazladan da almis olabiliriz uzulme canim. kilon normalde de kritik degildiyse korkma aldigin kilodan. diyet falan yapmaya kalkma sekerden falan uzak dur olabildigince. zayif kalayim diye bebisi besinsiz birakma annesi. birde vitamin ilaci aliyosan ondan da kilon artmis olabilir bende vitaminler iciyorum. kimsine kilo aldiriyor biliyosundurAy kizlar ne guzel 5 kilolar 7 kilolar almissiniz . Bana ne oldu da 11 kg aldim . Öküz gibi yemisim afedersiniznys ya bundan snr dikkat etsem olir mu ki acaba ?? Umarim daha almam ...;(
Canim 59 kilo ile hamile kaldim 70 kg oldum .ama abarti duran bi kilo yok nedense . Ben hareket ediyorum aslinda ,yuruyus de yaliom ama ...canim bende bugun 25+5 im ve 10 kiloyla gidiyorum. ben hareketsizim biraz yuruyuslere basladim faydasi olur insallah. dedigin gibi benimde belli degil 10 kilo aldigim. suan aldigin tum kiloyu yag olarak dusunuyorsun sen ama bunun bir kilosu vucutta artan kan degerin, bir kismi rahim agriligi, bir kismi bebegin suyu, bir kismi bebisin agirligi, he biz birazci kfazladan da almis olabiliriz uzulme canim. kilon normalde de kritik degildiyse korkma aldigin kilodan. diyet falan yapmaya kalkma sekerden falan uzak dur olabildigince. zayif kalayim diye bebisi besinsiz birakma annesi. birde vitamin ilaci aliyosan ondan da kilon artmis olabilir bende vitaminler iciyorum. kimsine kilo aldiriyor biliyosundur
sagliksiz bir durum olsa doktorun soylerdi korkma canim her vucut farkli bebisler saglikli gelsin yazin atariz arabalarina arklarda yuruyusler yapar veririz kilolari :)Canim 59 kilo ile hamile kaldim 70 kg oldum .ama abarti duran bi kilo yok nedense . Ben hareket ediyorum aslinda ,yuruyus de yaliom ama ...vitamin hapini biraktim ben .haberlerde bilim adamlari pek ise yaramiyor bunlar demis diye duydum .zaten tadi kötüydü icmek istemiodum ,o da bahanem oldu. Insaallah emzirmeyle veriririz ya .takmiyorum yine de o kadar.yok diyet yapiyim simdiden filan yok oyle seylerim . Canimin istedigini yiyorum ama daha az :)
bin sukur canim bebislerimizi veren Rabbime. sana da hayirli cumalarSükür ederek uyaniyorum her sabah Allahim evlatlarimizi sag salim bizlere bagislasin. Kipirtilarini her hissettigimde dertlerimi unutuyorum hamd olsun bugunumuze, hamd olsun evlat veren Rabbime. Cumaniz mubarek olsun kizlar
insallah canim temiz cikar sonucun. bana verdikleri icecek hafif asitli portakal aromali bir seydi rahat ictim. asitli olmasi biraz rahatsiz etti ac olunca. ama benim sonuc kotu cikti somdi 3 saatlik olani yapacaklar bakalim hayirlisi artikBugun seker yuklemem ve tetanoz asim oldu. Ac karnina ne zormus sekerli su icmek ıyyy insallah seker cikmazda icmek zorunda kalmam birkez daha
Geçmiş olsun canımmm. Bu ilk tetanoz aşın mıydı gebelikte? Benim de şeker yüklemem yarın bu arada. Aç karna mı gel dediler sana? Bana öyle bir şey demediler...Bugun seker yuklemem ve tetanoz asim oldu. Ac karnina ne zormus sekerli su icmek ıyyy insallah seker cikmazda icmek zorunda kalmam birkez daha
Geçmiş olsun. Umarım 3 saatlik testiniz güzel çıkar. Gerçi kötü çıksa bile moral bozmamak lazım. Geçen hafta bir arkadaşım doğum yaptı ve ne yazık ki bebeğinde gebeliğe bağlı diyabet gelişmiş, yoğun bakıma aldılar. Üstelik arkadaşımın şeker yüklemesi de temiz çıkmıştı. Yani kötü çıkarsa bile insan en azından biliyor şekeri olduğunu ona göre önlemini alıyor. Tabi inşallah temiz çıkar hepimizinki.insallah canim temiz cikar sonucun. bana verdikleri icecek hafif asitli portakal aromali bir seydi rahat ictim. asitli olmasi biraz rahatsiz etti ac olunca. ama benim sonuc kotu cikti somdi 3 saatlik olani yapacaklar bakalim hayirlisi artik
12 saatlik aclikla gel dedi net sonuc icin yoksa yuksek cikarmisGeçmiş olsun canımmm. Bu ilk tetanoz aşın mıydı gebelikte? Benim de şeker yüklemem yarın bu arada. Aç karna mı gel dediler sana? Bana öyle bir şey demediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?