2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Hamile olabilirsin seni umitlendirmek istemem canım benim , ama belirtilerin bebek olabileceği yönünde
İnşaAllah hakkında hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin
Saol canım inşallah.. bende ümitlenmek istemiyorum bide kızıma hamileyken bu ağrıları çektiğimi hatırlamıyorum o yüzden acabalardayım 10 gün daha beklicem bakalım ne olucak

merhaba arkadaslar bende aranizdayim. aslinda mayisin 13unde kanda ogrendim hamile oldugumu ama pek inanamadim. bugun kesemizi gorduk tam kac haftalik oldugumuzu ogrendik. darisi bu haberi bekleyen herkese

Daha demin tekrar test yaptim ve cift cizgi cikti!!! Cok belirgin bir sekilde hemde!! Ya inanamiyorum, ben hamilemiyim simdi? Esimde, bende soktayiz! Cok mutluyuz ama! Umarim dileyen ve isteyen herkes bu duyguyu yasar!
canim gozun aydin. bende inanamamistim idrar testime. doktora gittim doktor dedi iki tur kan testi var sana kac haftalik oldugunu gostren test yapalim ben dedim ki yok yok ben sanmam hamile oldugumu siz pozitif negatife bakin. adam beni ikna etti. meger hamilyemisim. sonucu alinca sok oldum. dsrisi sana insallah kan testinde de cikar kesede gounur kalp atisinida duyasin. kucagina da sagsalim alirsin insallah

tebrikler canim. kucagina da almayi nasip etsin Rabbim

Kizlar gebelik belirtilerinizi yazin lutfen bizde faydalanalim taze annelerden
canim benim adetlerim cok duzensiz ama yumurtlama tarihlerimi yakaladigim icin adetimin gelecegi gunu de tahmin etmistim az cok.kasiklarim agridi belim agridi cok fazla adet olacagim sandim. ama ne gelen oldu ne giden. ben cok istahsizlastim bu arada. gece uyuyamaz oldum sabah 5 de uyanir oldum. evin icinde kalorifer yanmasina ragmen (bizim buralarda hala hava sogukta) ellerim ve ayaklarim 4 5 gun hic isinmadi. ama bu arada geri kalan vucudum sicacikti. hatta terliyordum. vucut isim bir derece kadar yukselmisti. gece bile su icemeye ve tuvalete uyandim normalde bu iki ihtiyac icin asla uyanmam ben. goguslerimdeki haasasiyet 3 haftadir hala devam ediyor. bugunlerde biraz azaldi ama cok sukur. aklima gelen belirtiler bunlar canim

Cok cok sagol güzel dileklerin icin. Umarim sende bebisi sag salim kucagina alirsin. Benimki kan testindede belli oldu hamile oldugum. Dün tekrar kan vermistim, hcg yükseldimi diye. Bakalim bügün ögrenecez sonucu. Umarim güzel bir sekilde yükselmistir.

Ve cidden ben kac test yapmistim ama o kan testi daha cok insanin yüzüne vuruyor. Sok oluyorsun. Bide biz bu ay hiic dikkat etmemistik övülasyon varmi yokmu diye. Bu ay ondan dolayi hic umudum yoktu. Sürpriz yumurta oldu bizimki :)

merhaba arkadaslar bende aranizdayim. aslinda mayisin 13unde kanda ogrendim hamile oldugumu ama pek inanamadim. bugun kesemizi gorduk tam kac haftalik oldugumuzu ogrendik. darisi bu haberi bekleyen herkese

Hayirli olsun canimmm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eylesin inşaAllah
Canım kaç haftalık olduğumuzu öğrendik demissin sitenin gösterdiği gibi 6 haftalık mısınız

Sonucu öğrendinmi?
Bu ararada bebişimizin doğacağı tarih aynı sanırım :)

Ben varım, hamile olduğumu bilmiyordum. Normalde gaz ve sık idrara çıkma dışında başka bir belirti yaşamadım, ki normalde de geceleri 2-3 kez tuvalete giderim. :)

Onun dışına bilmediğimden görümcemin düğününde deli gibi oynadım, üstüne kabızım diye laksatif ilaç kullandım, üstüne yine kabızım diye evde ip atlıyordum. Bir taraftan sigara, nescafe..

Çikolata kistim vardı, adet düzensizliği zaten vardı öyle bir şey zannettim. İlk denemeden hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmedi ama netice de şuan 8 haftalık hamileyim..

Sonucu öğrendinmi?
Bu ararada bebişimizin doğacağı tarih aynı sanırım :)

Evet yeni ögrendim. Hcg'm gecen hafta 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!!! Bebegim cidden benimleymis. Ya cook sevindim ben!

Ve evet tarihlerimiz ayni canim. Beraber bu heycanli yolda yolarkadasi oluruz

Evet yeni ögrendim. Hcg'm gecen hafta 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!!! Bebegim cidden benimleymis. Ya cook sevindim ben!

Tekrar gözün aydın canım senin adına çok sevindim :)
Artık sıkıntı, stres yapma bebişin canını sıkma :) hamileliğin tadını çıkar yol arkadaşım :)

Benim de hemen hemen aynı tarihlerim.ben henüz eşim hariç kimseyle paylasamadım .kan testinden sonra henüz doktora gitmedim.gitmeden de kimseye söylemek istemedim ama içim içimi yiyor ,söylesem ne olur ki ...allah korusun kötü bir şey yoktur demi herşey yolundadır .çok endişeliyim bir şey olcak diye .sanki hala hamile değilim de acaba ?diyorum :)ilk bebeğe gebelik gerçekten değişik bir duyguymuş ...

Kızlar merhaba. 6 ay önce 10 hafta 6 günlük bebeğimi hiçbir sebep yokken kaybettim. 1-2 aydır korunmuyoruz. Son adet tarihim 26 nisan(bir sonraki adetim genelde 5-6 gün önce olur). 23 mayısta idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı. 24 mayısta kan testi yaptırdım ve değerim 110.9 çıktı. Sağlık ocağındaki kadın "adetiniz 4 gün gecikti ise bu değer çok düşük hamile misiniz değil misiniz bilemem bir kadın doğum uzmanına gidin" dedi ve bütün moralimi alt üst etti... Sizce de bu değer çok mu düşük? Cumartesi gününe doktor randevum var ama bugün sabahtan beri canım çok sıkkın. Yarın sabah bir kan tahlili daha yaptıracağım... Yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…