2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Evet yeni ögrendim. Hcg'm gecen hafta 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!!! Bebegim cidden benimleymis. Ya cook sevindim ben!

Ve evet tarihlerimiz ayni canim. Beraber bu heycanli yolda yolarkadasi oluruz

Soylemistimmmmmm MaşaAllah. Bak sağ salim yanında inşaAllah canım benim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sabah bulantim çok benim
İyice rahatsız etmeye başladı sabah ilk isim çubuk kraker yemek oluyor
Midem son 1 haftadır Allak bullak
Sizlerde de öylemi

Ben artik bekleyemeyecem. Bu hafta sonu iki taraftaki annelere anmatmaya düsünüyoruz. Bizimde doktor randevumuz ancak 20 haziran, ama cook fazla heycanliyiz. Sanirim anlatcaz yani.

Sende istersen en azindan annene acilabilirsin canim :)

Sabah bulantim çok benim
İyice rahatsız etmeye başladı sabah ilk isim çubuk kraker yemek oluyor
Midem son 1 haftadır Allak bullak
Sizlerde de öylemi

Benim hic bulantim yok. Pozitif düsün canim. Bak bu sekilde bebisin sana mesaj veriyor "ben burdayiiim" diyor :)

Hayirli olsun canimmm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eylesin inşaAllah
Canım kaç haftalık olduğumuzu öğrendik demissin sitenin gösterdiği gibi 6 haftalık mısınız
evet canim dun 6+1dik. ama doktorum 3 gun eksikte olabilir dedi. adetim duzensiz oldugu icin bebis az daha buyuyunce tam netlesecek sanirim

ayni bizim arkadaslarda adini supriz yumurta koydular canim. bi de ben hic ihtimal vermedigim icin buyuk ev temizligi yaptim koltuklari cektim yer degistirdim falan. 4 gun sonrada hamis haberi aldim. akisina birakinca geliyor bebisler demek ki :)

Soylemistimmmmmm MaşaAllah. Bak sağ salim yanında inşaAllah canım benim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canim
Evet yeni ögrendim. Hcg'm gecen hafta 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!!! Bebegim cidden benimleymis. Ya cook sevindim ben!

Ve evet tarihlerimiz ayni canim. Beraber bu heycanli yolda yolarkadasi oluruz
canim benim de ilk olcturdugumde 189du. tam bi hafta sonra gittim 5381 cikti. seninde bu deger bir hafatada mi 2369 oldu yoksa bikac gunde mi? benim icimde bi suphe hep ikiz olacak gibi dusunuyorum. Allah isteyene versin ikizi. ben kaldiramam diyorum ama verirsede basimin ustunde yeri var. sence de cok yuksek mi benim beta degerim

canim hic morelini bozma. beta degeri kisiden kisiye degisir. doktorlar beta degeri 55 cikana bile hamile diyor. hemn gec dollenme olabilir hemsire ne anlarda sana oyle yorum yapip morelini bozmus. Allahin izniyle bal gibi de hamilesin bence. iyi dusun iyi olsun

oyle canim. herkesteki belirtilere bakinca bende yok ben hamile degil miyim diye supheye dusuyorsundur simdi. bende oyleydim. ama sukur kesemizi gorduk biraz daha rahatladim. kalp atisinida duyarsam benden iyisi yok :) darisi sana canim. kanda cikmis merak etme bebisin seninle canim. sadece sana el sallayacak kadar buyuk degil ondan hissetmiyosun.

ay masallah sana annesi. aman bundan sonrasina dikkat canim. kucagina almayi nasip etsin Rabbim saglicakla

Birinci test persembe günü olmustu, ikinci test ondan sonraki carsamba günü oldu. Internetten arastirdim da, hcg oranina fazla takilmayacakmisin. Önemli olan kat kat artmasiymis.

Seninki yüksek ama elbette ikiz olacakmis bilmiyorum. Ailende varmi?

Kızlar beta hcg yaptrdm ben bugum 13240 çıktı sizce neden bu kdr yüksek ben normalde 20 nisanda refl oldum bu ay 2ü mauıs beklıodm olmadm aabah idrsr yaptm silik çktı cevap lütfenn

Yarın doktor herşey normall derse ki bence kesemiz bile gozukmeyebilir biz de anlatmaya karar verdik.şimdi de acaba nasıl versek bu güzel haberi diye düşünmeye basladik :)

Son cümlene bayıldım ,çok duygulandım....inşallah zamanı gelince bana kendini hissettirecek eminim buna.umarım herşey yolunda gider de hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza....

Yarın doktor herşey normall derse ki bence kesemiz bile gozukmeyebilir biz de anlatmaya karar verdik.şimdi de acaba nasıl versek bu güzel haberi diye düşünmeye basladik :)

Ayy ben ile esimde düsünüyoruz nasil anlatcagimiza. Düsüncesi beni cok heycanlandiriyor yaa! Hic korkma canim, hersey normal olacak, keseyide göreceksiniz. Hatta mümkünse ultrasonu paylasirsan sevinirim. Hepimizzin minik pirinc, mercemek tanelerini görmek istiyoruuuum

Yarın doktora gideceğim inşaAllah ultrason görüntüsünü ilk gittiğimizde alabiliyor muyuz
Sizler aldinizmi
Yada daha zamanımı var

Ya arkadaşlar benim aile doktoru bana folik asit ve D vitamini verdi D vitaminim düşûkmûş ama, prospektüste hamileler dikkatli kullanmalıdır diyor bilgisi olan varmı?
Bende daha kadın doğuma gitmedim
doktor daha erken biraz bekle dedi

Son cümlene bayıldım ,çok duygulandım....inşallah zamanı gelince bana kendini hissettirecek eminim buna.umarım herşey yolunda gider de hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza....
bak bu ufacik seylere duygulanmakta bebis belirtisi artik hassaslasiyorsun annesi. insallah yolunda gidecek canim Allain izniyle. duamdasiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…