- 24 Nisan 2015
- 6.999
- 7.205
- 398
onlarda sonradan cok alıyor. benım ıs yerınde bır arkadasım var aramızda tam bır hafta var. ben hıc kılo vermedım hep yedım, bır ıkı kez dısında ıstıfrada etmedım toplam 9 kılo aldım 55 ten 64 e cıktım ve sadece bır beden buyudum 36 ıken 38 oldum, üst bedenımde M den L ye cıktı o da göbekten oturu.....Hamileliğinin başında midesi bulananlar kilo kaybı yaşadıkları için genelde bu konuda şanslı oluyorlar bir de benim gibi en başından iştahla yemek yiyenler var
Bu arada bu sabah küsüratsız 79 kiloyu gördüm gram gram eriyorum , kilo alacağım yerde
onlarda sonradan cok alıyor. benım ıs yerınde bır arkadasım var aramızda tam bır hafta var. ben hıc kılo vermedım hep yedım, bır ıkı kez dısında ıstıfrada etmedım toplam 9 kılo aldım 55 ten 64 e cıktım ve sadece bır beden buyudum 36 ıken 38 oldum, üst bedenımde M den L ye cıktı o da göbekten oturu.....
Ama arkadasım 62 ile başladı su an 69 olmus... Ama ilk 3 ay yıyemedı bırsey hep kustu, gunde bır ıkı zeytınle durdu ve 5 kılo verdı , yanı su an 6 ayı yenı doldurdu ve 3 ayda 12 kg almıs oldu....
ortalamada ay bası daha cok kılo almıs oluyor
28. hafta bitiyor 11 kilo almış bulunmaktayım. Karnımda bu ay ciddi büyüme var bir anda bir kaç level atladık =) Bu konu başlığına keşke biraz daha ilgi olabilse. İster istemez diğer hamilelerin kilo konusunda nasıl ilerlediğini merak ediyorum
Oh maşallah çok güzel ilerlemişsin canımcım. Biz 3 gün önce gittik kontrolümüze inan ki büyümesine inanamadımSelam canim
28 hafta bugun bitti 8 kg aldim bende
Karnım bnmde bu ay cok büyüdü
Insallah bebislerimiz de büyümüştür.
Yrn gormeye gidecegiz ne kdr oldu merak ediyorum
Artık bebeğin hızla kilo aldığı 3. trimester dönemine girdiğimiz için kilo artışlarının da hızlanmasının normal olduğunu söyledi doktorum. Ama tavsiyesi ayda 1- 1 buçuk kiloyu geçmemem.. Yani sadece çocuk alsın, sana ne oluyor diyorBen de 29+4 teyit bugün baktım 9 buçuk kilo almışım 10 a doğru hızla ilerliyorum. Sanki haftada bi kilo alıyorum
Artık bebeğin hızla kilo aldığı 3. trimester dönemine girdiğimiz için kilo artışlarının da hızlanmasının normal olduğunu söyledi doktorum. Ama tavsiyesi ayda 1- 1 buçuk kiloyu geçmemem.. Yani sadece çocuk alsın, sana ne oluyor diyor
Canım şöyle diyim ; 24 hafta 3 günlükken gittiğimde 700 gr'dı. 28 hafta 3 günlük gittim 1350 gr'dı =) Seninkisinin kilosuda aslında gayet normalmiş bence bu sefer gittiğinde süprizle karşılaşacaksınValla inşallah bebeğim de alıyordur. Geçen sefer gittiğimde minyon bebek demişti. Ben 6-7 kilo almıştım ama kızım 26. haftada 850 gr dı.
Canım şöyle diyim ; 24 hafta 3 günlükken gittiğimde 700 gr'dı. 28 hafta 3 günlük gittim 1350 gr'dı =) Seninkisinin kilosuda aslında gayet normalmiş bence bu sefer gittiğinde süprizle karşılaşacaksın
Sonuçları öğrendiğinde bizi de bilgilendirmeyi unutma :) ya diğer kontrol gelene kadar sabretmek çok zor oluyor. Ne zaman 2 haftada 1 gideceğimiz zamanlar başlayacakMaşallah canım seninki iyi beslenmisDoktorum bebeğin beslenmesi iyi sadece minyon olabilir dedi. Öyle deyince rahatladım ama biraz ele gelen bi bebek olsun isterim İnşallah bakalım merakla bu kontrolü bekliyorum.
Sonuçları öğrendiğinde bizi de bilgilendirmeyi unutma :) ya diğer kontrol gelene kadar sabretmek çok zor oluyor. Ne zaman 2 haftada 1 gideceğimiz zamanlar başlayacak
Sonuçları öğrendiğinde bizi de bilgilendirmeyi unutma :) ya diğer kontrol gelene kadar sabretmek çok zor oluyor. Ne zaman 2 haftada 1 gideceğimiz zamanlar başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?