2016 Nisan Anneleri Kilolar ne durumda :)

55 le başladım 64 kıloyum 26 haftalık hamıleyım ama bu gıdısata dur demem lazım, aksılık bu arada sureklı hamur ısı tatlı vs tuketıyorum ama genel anlamda yeme duzenım gebelık oncesı ne ıse su anda da o , ona ragmen ozellıkle son bır ayda 3 kılo aldım oncesı 1 kılo alıyordum ay basına, ben hıc kılo kaybetmeyıp sureklı normal duzeyde yemesıne devam edenlerdenım bu arada

28. haftada 53 kiloyum. 46 ile hamile kalmıştım. İlk üç ayda 2 kilo kadar vermiştim bi de sanırım.

Hamileliğinin başında midesi bulananlar kilo kaybı yaşadıkları için genelde bu konuda şanslı oluyorlar bir de benim gibi en başından iştahla yemek yiyenler var

Bu arada bu sabah küsüratsız 79 kiloyu gördüm gram gram eriyorum , kilo alacağım yerde

58 ile hamile kaldim,suan 65 im..
Maksimum 5kilo daha hak tanıyorum kendime insallah 12 kg gecmem.
Boyum 1.72 o yuzden hic kilo almadigimi soyluyolar gorenler, ama gercek tartida belli oluyo malesef

onlarda sonradan cok alıyor. benım ıs yerınde bır arkadasım var aramızda tam bır hafta var. ben hıc kılo vermedım hep yedım, bır ıkı kez dısında ıstıfrada etmedım toplam 9 kılo aldım 55 ten 64 e cıktım ve sadece bır beden buyudum 36 ıken 38 oldum, üst bedenımde M den L ye cıktı o da göbekten oturu.....
Ama arkadasım 62 ile başladı su an 69 olmus... Ama ilk 3 ay yıyemedı bırsey hep kustu, gunde bır ıkı zeytınle durdu ve 5 kılo verdı , yanı su an 6 ayı yenı doldurdu ve 3 ayda 12 kg almıs oldu....
ortalamada ay bası daha cok kılo almıs oluyor

Aaaa bu iyimiş moral oldu bak şuan valla bende miğdem bulanmadı diye bi yandan sevinip bi yandan üzülüyordum

28. hafta bitiyor 11 kilo almış bulunmaktayım. Karnımda bu ay ciddi büyüme var bir anda bir kaç level atladık =) Bu konu başlığına keşke biraz daha ilgi olabilse. İster istemez diğer hamilelerin kilo konusunda nasıl ilerlediğini merak ediyorum

Selam canim
28 hafta bugun bitti 8 kg aldim bende
Karnım bnmde bu ay cok büyüdü
Insallah bebislerimiz de büyümüştür.
Yrn gormeye gidecegiz ne kdr oldu merak ediyorum

Ben de 29+4 teyit bugün baktım 9 buçuk kilo almışım 10 a doğru hızla ilerliyorum. Sanki haftada bi kilo alıyorum

Selam canim
28 hafta bugun bitti 8 kg aldim bende
Karnım bnmde bu ay cok büyüdü
Insallah bebislerimiz de büyümüştür.
Yrn gormeye gidecegiz ne kdr oldu merak ediyorum
Oh maşallah çok güzel ilerlemişsin canımcım. Biz 3 gün önce gittik kontrolümüze inan ki büyümesine inanamadım 1 ay içinde kilosu 2 katına ulaşmış. 1350 gr. ve yaklaşık 40 cm kızım yanaklarda şişik şişikti sanırım topaç bir şey geliyor

Ben de 29+4 teyit bugün baktım 9 buçuk kilo almışım 10 a doğru hızla ilerliyorum. Sanki haftada bi kilo alıyorum
Artık bebeğin hızla kilo aldığı 3. trimester dönemine girdiğimiz için kilo artışlarının da hızlanmasının normal olduğunu söyledi doktorum. Ama tavsiyesi ayda 1- 1 buçuk kiloyu geçmemem.. Yani sadece çocuk alsın, sana ne oluyor diyor

Valla inşallah bebeğim de alıyordur. Geçen sefer gittiğimde minyon bebek demişti. Ben 6-7 kilo almıştım ama kızım 26. haftada 850 gr dı.

Valla inşallah bebeğim de alıyordur. Geçen sefer gittiğimde minyon bebek demişti. Ben 6-7 kilo almıştım ama kızım 26. haftada 850 gr dı.
Canım şöyle diyim ; 24 hafta 3 günlükken gittiğimde 700 gr'dı. 28 hafta 3 günlük gittim 1350 gr'dı =) Seninkisinin kilosuda aslında gayet normalmiş bence bu sefer gittiğinde süprizle karşılaşacaksın

Maşallah canım seninki iyi beslenmis Doktorum bebeğin beslenmesi iyi sadece minyon olabilir dedi. Öyle deyince rahatladım ama biraz ele gelen bi bebek olsun isterim İnşallah bakalım merakla bu kontrolü bekliyorum.

Maşallah canım seninki iyi beslenmis Doktorum bebeğin beslenmesi iyi sadece minyon olabilir dedi. Öyle deyince rahatladım ama biraz ele gelen bi bebek olsun isterim İnşallah bakalım merakla bu kontrolü bekliyorum.
Sonuçları öğrendiğinde bizi de bilgilendirmeyi unutma :) ya diğer kontrol gelene kadar sabretmek çok zor oluyor. Ne zaman 2 haftada 1 gideceğimiz zamanlar başlayacak

Sonuçları öğrendiğinde bizi de bilgilendirmeyi unutma :) ya diğer kontrol gelene kadar sabretmek çok zor oluyor. Ne zaman 2 haftada 1 gideceğimiz zamanlar başlayacak

Merhaba aranizda yeniyim ve 30. Haftadayim 2 haftada bir gitmeye basladik artik suan 73.3 kiloyum 68 le hamile kaldim :)

Evet iple çekiyorum bebeğimi göreceğim günleri.. Öğrenince yazarım İki haftada bir görmek güzel ama aynı zamanda doğumun yaklaştığının habercisi olduğu için de korkulu günlerim olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…