2016 Nisan Anneleri Kilolar ne durumda :)

Bende 33+3 12 kilo ile devam ediyorum bakalim daha ne kadar alicaz bazi hamileler son ayda hic almiyor belki bizimde durmustur artik canim

Bana da öyle geliyor canım son iki üç haftadır kilo almadım. Yavaş yavaş iştahım da kapanıyor sanki. Bu kiloyla doğuma gidersem çok iyi olur.

Bana da öyle geliyor canım son iki üç haftadır kilo almadım. Yavaş yavaş iştahım da kapanıyor sanki. Bu kiloyla doğuma gidersem çok iyi olur.
Gercekten benim de istahim kapandi evet 12 kiloyla doguma girersek muhtesem olur ben normal dogum istiyorum buda buyuk avantaj saglar

Tam kilo alımım durdu 58 ile 12 kiloda sabitledim derken birden 60 ı gördüm tartıda birkaç gün içinde. Son ay kilo bile verilirken ben nasıl böyle hızlı aldım anlamıyorum. 35+ 5 teyim.

Ben de tam tersi son aya girdiğim bu dönemde acayıp yiyorum. 15 günde 2 kilo aldım nerdeyseeee ((
şuan 35.haftadayız 13 kilo aldım.

Ben 70le baslayip ilk aylar bir kac kilo kaybettim.bulantilar bitip tat duygusu yerine gelince nasıl giristiysem yemeye 7.ay bittiginde 80.5kiloydum simdi 35+3 son 1.5 aydir 1 kilo verdim 79.5 ve almadim.
Şükür gelişimi iyi bugün 2600 du

Ben 57 kilo ile başladım en son iki hafta önce 78 kiloydum. yani 21 kilo aldım :))
yılbaşından beri haftada 1 kg alıyorum. doktorum bir sürü test yaptı, tekrar şeker bakıldı, diyetisyene gidildi ama yesem de yemesem de kilo alımını durduramadılar.
En son seni böyle strese sokuyoruz dilediğince ye dediler...
bu arada bebeğimiz de gelişim olarak haftasıyla uyumlu durumda...

B
31den sonra benim kilo alimim durdu 9 kiloyla kalsam iyi sen cok az almissin kac kiloyla hamile kaldin ?
64 le kaldım. Fazla kilom vardı ben çok alırım diye düşündüm ama çok şükür vücudum beni şaşırttı :) ya son haftalarda bu yükle dolaşmak zaten çok zor birde daha fazlasını alsaydım ne yapardım bilmiyorum .

64le hamile kaldin ve fazla kilon oldugunumu dusunuyorsun bebislerimiz saglikli olsunda kiloyu veririz cnm

35+2 de +10kg ile devam...
Son 1,5 ayda kg alımı durdu..doktor maksimum12 kg ile bitirirsin dedi o bile zor dedi cok sevindim :)

Maşallah kızlar 7 -9 -10 kilolar ne güzel öyle Ben 37+0 da +14 kilo aldım. Tam 12 kiloda durdum derken birden 2 kilo daha aldım. İnşallah daha fazla almadan giderim doğuma.

34+2 deyim ve 14 kilo aldım .hep dikkat edeyim az yiyeyim diyorum ama bu saatten sonra zor gibi.iştahımda yerinde sürekli tatlı çekiyor canım .kısmet yapacak bir şey yok inş 18 kg yi geçmem

38+1 de 61 oldum +15 kilo Her kilodan sonra inşallah bu son olur diyorum ama hep alıyorum hep alıyorum... Bebişim sağlıklı olsun da inşallah geri veririm bu kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…