- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Bende 33+3 12 kilo ile devam ediyorum35+0 da 12 kilo ile yola devam çok şükür kilo alımım durdu
Bende 33+3 12 kilo ile devam ediyorumbakalim daha ne kadar alicaz bazi hamileler son ayda hic almiyor belki bizimde durmustur artik canim
Gercekten benim de istahim kapandi evet 12 kiloyla doguma girersek muhtesem olur ben normal dogum istiyorum buda buyuk avantaj saglarBana da öyle geliyor canım son iki üç haftadır kilo almadım. Yavaş yavaş iştahım da kapanıyor sanki. Bu kiloyla doğuma gidersem çok iyi olur.
Bende 34+3. Haftamda 7.5 du bu hafta gideceğim yine bakalım ne kadar artmış34+4 9 kiloyla yola devam
31den sonra benim kilo alimim durdu 9 kiloyla kalsam iyi sen cok az almissin kac kiloyla hamile kaldin ?Bende 34+3. Haftamda 7.5 du bu hafta gideceğim yine bakalım ne kadar artmış
64 le kaldım. Fazla kilom vardı ben çok alırım diye düşündüm ama çok şükür vücudum beni şaşırttı :) ya son haftalarda bu yükle dolaşmak zaten çok zor birde daha fazlasını alsaydım ne yapardım bilmiyorum .31den sonra benim kilo alimim durdu 9 kiloyla kalsam iyi sen cok az almissin kac kiloyla hamile kaldin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?