Ben hic ekmek yemiyorum ama yine de aliyorum canim yaKızlar her hafta bir kilo alıyordum son zamanlarda. Bu hafta beyaz ekmeği bıraktım tam buğday unluya geçtim ve kilo almadım. Tavsiye ederim
Ben hic ekmek yemiyorum ama yine de aliyorum canim ya
Yok canim dikkat ediyorum cok arada makarna yiyorum o da porsiyon kucuk oluyor. Her hafta somon yemeye yada baska bir balik yemeye de dikkat ediyorum. Benim zaten tatliyla aram yoktur:) ama suana kadar 13 kilo aldim bile canimGaliba bende de çok etkili olmadı bu hafta bir kilo daha almışım. Makarna, pirinç, tatlı yiyor musun canım belki ondandir.
Yok canim dikkat ediyorum cok arada makarna yiyorum o da porsiyon kucuk oluyor. Her hafta somon yemeye yada baska bir balik yemeye de dikkat ediyorum. Benim zaten tatliyla aram yoktur:) ama suana kadar 13 kilo aldim bile canim
Aynen canim ya zaten bu saatten sonra alabilecegimiz en fazla 4-5 kilodur daha fazlasi cok extrem olur.. Kizisim saglicakla dogsun daÇok kilo almamışsın ki canım, gayet normal 13 kilo bence. Hem bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah veririz.
Bu sabah tartildim kilo vermisim. Cok fena geip oldum 4 gundur cekiyorum birde ustune dinlenemiyorum işe gidiyorumÇok kilo almamışsın ki canım, gayet normal 13 kilo bence. Hem bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah veririz.
Bu sabah tartildim kilo vermisim. Cok fena geip oldum 4 gundur cekiyorum birde ustune dinlenemiyorum işe gidiyorumhepsi ustuste gelince 1 kilo vermisim canim ben
34+1deyim 10 kilo aldım. son zamanlarda kilo alımım durdu. çok da beslenemiyorum iştahsızlık var sanki bu aldığım kiloyu da tamamen normal beslenmeye devam ettiğim için aldım hamurişi kızartma abur cubur tükettim diye muhtemelen çok uzun hamilelik süreci insan bir an önce sağlıklı bir şekilde doğurmak istiyor. sıkıldım ben artık hoplamak zıplamak yüzüstü uyumak istiyorum
4 gun rapor verdi doktor ama is yeri israrla gelmemi istedigi icin hala atlatabilmis degilim. Bensiz napicaklar inan bilmiyorum..Geçmiş olsun canım. Rapor al evde 2-3 gün dinlen. Portakal sık suyunu iç, bal zencefil , karabiber bal karıştır ye iyi gelir bunlar. Ve bol su içip dinlen yoksa zor atlatirsin canım.
4 gun rapor verdi doktor ama is yeri israrla gelmemi istedigi icin hala atlatabilmis degilim. Bensiz napicaklar inan bilmiyorum..
34+1 iki haftadır aynı kilodayım. Sanırım kilo alımım durdu artık12 kilo ile devam ediyorum. İnşallah bebisim kilo alsın bundan sonra
Cnm maşallah diyim ama bende oyle oldum 1.5 aydir ayni kilodayim.bebis aliyodur umarım ogun atlamiyorum rejim zaten asla yapmiyorum.
32+3 um +8kg ile devam..
Bazen 1 kilo dusuyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?