2016 Nisan Anneleri Kilolar ne durumda :)

Merhaba aranizda yeniyim ve 30. Haftadayim 2 haftada bir gitmeye basladik artik suan 73.3 kiloyum 68 le hamile kaldim :)
Az kilo almışsın canım kıskandım valla =) ilk zamanlar kilo verdin mi peki ? Bana 2 haftada bir gelmene gerek yok dedi ayda bir gelmeye devam dedi gıcık oldum

Az kilo almışsın canım kıskandım valla =) ilk zamanlar kilo verdin mi peki ? Bana 2 haftada bir gelmene gerek yok dedi ayda bir gelmeye devam dedi gıcık oldum

Bana da oyle dedi canım
Ne güzel iste demek ki her sey yolunda gormeye gerek riskli bi durum yok..pozitif bak:)

Bana da oyle dedi canım
Ne güzel iste demek ki her sey yolunda gormeye gerek riskli bi durum yok..pozitif bak:)
O işin şakası artık bahane uretip kizimi gormek istiyorum ayda bire devam diyince üzüldüm birazcik ben 2 haftada bire alistirmistim kendimi

Merhabalar , 53 kiloyla hamile kalmıştım , 1 hafta önce 75 kiloydum. Sürekli yattığım için bu kadar çok kilo aldım heralde. İnşallah doğumdan sonra verebilirim

30+5 teyim 10 kilo almışım ve iştahım inanılmaz açık. Daha da alırım muhtemelen inşallah bebişim de alır.

28. haftamda 77 kiloyu gördüm 72 ile hamile kalmıştım insallah 10 kilo ile tamamlarım hamisliği

merhabalar bende aranizda yeniyim 29+2 haftalik hamileyim 6 kilo aldim doguma kadar daha ne kadar alirim acaba ?

Hayırlı doğumlar dilerim, ne kadar alırım derken ... son iki ay 2 kilo alan da var. 9kilo alan da. Bünye meselesi tabi. Son iki ay da ilk aylara göre daha çok alınıyor.. Nasip :)

Hayırlı doğumlar dilerim, ne kadar alırım derken ... son iki ay 2 kilo alan da var. 9kilo alan da. Bünye meselesi tabi. Son iki ay da ilk aylara göre daha çok alınıyor.. Nasip :)
Sizede hayirli dogumlar :) Oncelikle saglikli sihhatli olmalari onemli tabii ... doguma kadar kac kilo daha alirim demek istedim ki cvp vermissiniz tesekkur ederim

31+5 te 57 kiloyum. Tam 11 kilo aldım. Hızla da almaya devam ediyorum Doktorum zayıf olduğum için sorun yapmıyor ama biraz yavaslasam iyi olacak gibi...

Belki sana yetişir hatta geçerim canım haftada bir kilo kesin alıyorum

İyiydi canım çok şükür tek kilo alan ben degilmisim Bebişimin kilosu 3-4 gün önde çıktı bu sefer
Super cok sevindim canim bende 2 gun once gittim 1.750 gr olmus kizim. Doktor dogum pozisyonuna gectigini ve biraz asagida oldugunu soyledi umarim erken dogumun habercisi degildir

Super cok sevindim canim bende 2 gun once gittim 1.750 gr olmus kizim. Doktor dogum pozisyonuna gectigini ve biraz asagida oldugunu soyledi umarim erken dogumun habercisi degildir

Değildir canım zaten bu haftalar sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış. Bizim kız da geçen hafta 31+0 da 1850 gr çıktı. Sabırsızlıkla nasıl bir kız olacak diye onu bekliyorum bir taraftan da tirsiyorum
Allah vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

33.haftaya giricem 57 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 8 kilom var inşallah son ay çok almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…