- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Az kilo almışsın canım kıskandım valla =) ilk zamanlar kilo verdin mi peki ? Bana 2 haftada bir gelmene gerek yok dedi ayda bir gelmeye devam dedi gıcık oldumMerhaba aranizda yeniyim ve 30. Haftadayim 2 haftada bir gitmeye basladik artik suan 73.3 kiloyum 68 le hamile kaldim :)
Az kilo almışsın canım kıskandım valla =) ilk zamanlar kilo verdin mi peki ? Bana 2 haftada bir gelmene gerek yok dedi ayda bir gelmeye devam dedi gıcık oldum
O işin şakası artık bahane uretip kizimi gormek istiyorum ayda bire devam diyince üzüldüm birazcik ben 2 haftada bire alistirmistim kendimiBana da oyle dedi canım
Ne güzel iste demek ki her sey yolunda gormeye gerek riskli bi durum yok..pozitif bak:)
30.haftadayım 15 kilo aldım
merhabalar bende aranizda yeniyim 29+2 haftalik hamileyim 6 kilo aldim doguma kadar daha ne kadar alirim acaba ?
Sizede hayirli dogumlar :) Oncelikle saglikli sihhatli olmalari onemli tabii ... doguma kadar kac kilo daha alirim demek istedim ki cvp vermissiniz tesekkur ederimHayırlı doğumlar dilerim, ne kadar alırım derken ... son iki ay 2 kilo alan da var. 9kilo alan da. Bünye meselesi tabi. Son iki ay da ilk aylara göre daha çok alınıyor.. Nasip :)
31+5 te 57 kiloyum. Tam 11 kilo aldım. Hızla da almaya devam ediyorumDoktorum zayıf olduğum için sorun yapmıyor ama biraz yavaslasam iyi olacak gibi...
Canim gittin mi naptin sonuclar nasildiEvet iple çekiyorum bebeğimi göreceğim günleri.. Öğrenince yazarımİki haftada bir görmek güzel ama aynı zamanda doğumun yaklaştığının habercisi olduğu için de korkulu günlerim olur sanırım
Ben 57yle hamile kaldim:)
Hala 9 kg da devam ediyorum Insallah 12-13 le tamamlarim
Canim gittin mi naptin sonuclar nasildi
Super cok sevindim canimBelki sana yetişir hatta geçerim canım haftada bir kilo kesin alıyorum
İyiydi canım çok şükür tek kilo alan ben degilmisimBebişimin kilosu 3-4 gün önde çıktı bu sefer
Super cok sevindim canimbende 2 gun once gittim 1.750 gr olmus kizim. Doktor dogum pozisyonuna gectigini ve biraz asagida oldugunu soyledi umarim erken dogumun habercisi degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?