- 1 Nisan 2015
- 259
- 138
- 18
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #4.421
Geçmiş canım şükürler olsun ...Evet canım çalışıyorum,bu zamanlarda evde olup yatmayı çok isterdim.SEn çalışıyor musun?
Evet canım inşallah kötü bişey değildir.Beyaz akıntıysa benım oluyor canım
Yok canım o normal kahverengı ve kırmızı akıntı tehlıkelı korkma yanıEvet canım inşallah kötü bişey değildir.
aynen bende böyle düşünüyorum. doktor zaten kanama varsa ve risk varsa yasaklıyor. ama yasaklamasa da dikkatli olmak da fayda var. en ufak bir kanamada panik oluyoruz, o zaman riskli dönem geçene kadar ara vermenin bi sakıncası yok faydası var diye düşünüyorum.Valla kızlar benımde doktorum ilişkiyi yasaklamadı sadece 17 haftalık bebegımı kaybettıgım ıcın bıraz pımpırıklı olalım bunda kalp atısını duyana kadar dıkkat edelım dedı yoksa yasak dıye bırsey yok dedi bizde o yüzden dikkatlı davranıyoruz nasıp olursa cuma kalp atısı ıcın gidiceZ inş duyarız yavrumun kalp atıslarını
Tesekkur ederım canım , kızlar siz ne kadar oduyorsunuz ? fikrim olsun
Önümüzdeki ay buda benim 8 - 9. haftama denk geliyor kızlar yurtdışı seyahatimiz var. Bebekten önce planlamıştık bebek bize sürpriz oldu. İnşallah herhangi bir aksilik olmaz.
ben varım haftaya kalp atışları için gittiğimde diyetisyene de görünmeyi planlıyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama çok yemek seçiyorum, neyden ne kadar yemeliyim falan kafam karışıyo açıkcası ve sağlıklı beslenicem derken farketmeden bebeğim için gereğinden fazla kilo da almak istemiyorum, uzman biri tarafından yönlendirilsem daha iyi olacak :)
Kizlar izmirdeki doktorumla görüştüm progestan ve proluton igneye 12. Haftaya kadar devam edicez dedi. Troid ilacinada devam coraspin heparin igne de devam. Beta hcg artışını söyledim ben sorunlu bir gebelik dusunmuyorum kesenin olmasi duzgun yerlesimli olmasi icinde bebek olmasi cok iyi bisey dedi. Haftaya da uyumlu olmasi kötü birsey dusundurmuyor dedi belki ikiz olur dedi. Insallah artik. Bu arada kalp atisi icin cuma gidicem dedim buradaki doktor cagirdi e git ama duymazsan strese girme normalde haftaya git derdim ben dedi. Cuma günü 6+1 oluyor sizce duyar miyim kalp atisini??
Benim de aynı durumumvar taa kışın alınmış amerika biletim var bebiş süpriz oldu 12 eylülde gidil tarihim daha erken diye dr a sormadım ama uzu. Yolculukları önermiyorlar bu dönemde sanırım:/ bi de gece gündüz dengesi bozulcak malum o da etkiler mi sorucam ben de ilerleyen muaynelerde..
Canım sat 21 temmuzdu gecen Hafta Beta hcg 597 cıktı haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum bu şekilde :) hosbuldukk canımm
Ben de tdagdayim canim.merkezde
Valla bayanlar bu ilişki konusu bize dert oldu valla eşim istiyor hemde çok Korkuyo doktorum da bişe demedi bu konuda Afedersiniz ama birlikte oluyor uzda içime bosalmiyo enfeksiyon geçmesin diye cokta zorlatmiyoz ama yinede insan Korkuyo ne yapsak ki ya kafam karıştı valla
aynen canım 5:30 da çıkıyorum sen ? Kahverengi lekelenmenin çok az tehlikeli olduğu yazıyor internette plesantanın oluşumu ya da bebişin yer değiştirmesiyle alakalı diye yazıyor inşallah öyledir dua et canım bana . İnşallah yine akşama geçer .
Eklendiniz
Evet canım inşallah kötü bişey değildir.
Sat 17 temmuzKardelenYlmz .!.:sat ve beta hcg değerlerin nedir, merakımdan soruyorum, bir sorun yaşamazsın umarım, ama rahat ol, biraz streslisin sanırım...
Evet canım 1. Sayfadakı gebelık listesine ekleniliyorekleme olayı nedir acaba, listeyemi ekliyorsunuz :)
kızlar keseyi gördüm çok şükür doktor yeni yeni oluşuyo 8.9 mm dedi ama yine çok umutlu konuşmadı progestan verdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum doktor çok umutlanma iki hafta bekleyelim kalp atışını duyarsak ona göre bakarız falan dedi
Sat 17 temmuz
10 agustos 63.5
12 agustos 279.72
20 agustos 11472 canim
kızlar keseyi gördüm çok şükür doktor yeni yeni oluşuyo 8.9 mm dedi ama yine çok umutlu konuşmadı progestan verdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum doktor çok umutlanma iki hafta bekleyelim kalp atışını duyarsak ona göre bakarız falan dedi
amin canım inşallah .Ben de 6 çıkıyorum canım.Dua ediyorum canım hayırlı haberle gel yarın sabah inşallah.İyi düşünüp iyiyi çağırmalıyız.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?