- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #62.381
Aa aaaa emzirme diyende hiç mi vicdan yok kucücük bebek aç mı bırakılırmis.bırak canım sen milleti emdiği kadar emsin zaten büyüdükçe kilo alımı yavaslayacak koşup oynayacak ilerde o kiloları yakacakBana da bu bebek obez diyorlar artık sadece anne sütü alıyor ve kilosu 7200 113 günlük boyu 63 cm doktor normal diyor herkes birşey diyor kimi emzirme bile dedi. Ne yapayım ac mi birakayim
Maşallah kuzuna. Benim bir arkadaşım in kızı da hep en üst sınırdaydi kilosu. Şuan gayet fit bir cocukKizlar bebisim 110 gunluk oldu 7700gr kilosu. Persentile gore %97 ama doktor sadece anne sütü aldigi icin fazla olmasi onemli degil dedi. Sorun baska insanlarin cok tombik sence normal mi diye surekli laf etmesi. Baska doktora da goster falan diyorlar. Bi fikir verin cok mu fazla ki ya? Tamam bogum bogum kollar falan ama obez de degil cocugum sonucta. Gostermek gerekir mi boyle bi sebeple doktora?
KardelenRuzgar ağlarken kulak arkasına ve başının arkasina dokunuyor sürekli. Diyorum kulağı mi ağrıyor acaba. Senin bebiş orta kulak enfeksiyonu olmuştu sanırım aglar miydi akşam ve kulağını çekiştirir miydi[/QUOT
@esmsbn
Aynen Can'ım ağlarken kulağını tutup çekiyordu , emerken memeyi bırakıp ağlıyordu, şükür atlattık ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldık...
Burun tıkanıklığı , yatarak emzirmek, bunlar Orta kulak iltihabına sebep oluyormus ,
Diş çıkarma durumu varsa oda ağrı yapabiliyor ,
Sen bi muayene ettir,
Kizlar 19 nisanda dogum yaptim benim zamanlarinda dogum yapipta dogum parasini alan varmi benim daha yatmamis r devletten bakiyorum ...puyenime ne zaman yatar acaba
Kizlar 19 nisanda dogum yaptim benim zamanlarinda dogum yapipta dogum parasini alan varmi benim daha yatmamis r devletten bakiyorum ...puyenime ne zaman yatar acaba
Ucretsiz alicam ben canım. Henüz konuşmadım ama bu hafta gorusucem okullaÖğretmen olanlar başlıycak mısınız eylülde doktorum a gittim rapor istemeye yazı gelmiş rapor vermeyin diye ücretsiz izin alabiliyor muyuz 15 gün kaldı kuzumu bırakmak istemiyorum kvde de durmuyo napcaz
Eğer 300 tl den bahsediyorsan 9 Nisan da yaptım 23 Mayıs gibi ptt den aldım. E devlette gozukmuyordu.Kizlar 19 nisanda dogum yaptim benim zamanlarinda dogum yapipta dogum parasini alan varmi benim daha yatmamis r devletten bakiyorum ...puyenime ne zaman yatar acaba
Bem hic almadim daha ... toplu alacaksin dedi musavir olmadi aylik yapamadi...Merhaba. 21 nisan benim de
İlk kısmı aldım ikinci kısmı bekliyorum ,
oooo o zaman benim eylulu bulur ama bir yalnislik olmasin uzun degilmi ya2 nisan da doğum yaptım. Sordurdum bakanliga agustos 25 de yatacakmis
Öğretmen olanlar başlıycak mısınız eylülde doktorum a gittim rapor istemeye yazı gelmiş rapor vermeyin diye ücretsiz izin alabiliyor muyuz 15 gün kaldı kuzumu bırakmak istemiyorum kvde de durmuyo napcaz
2 yıla kadar ücretsiz izin hakkımız var. Alabilirsiniz bi sorun çıkacağını sanmam. Benim annem bakacağı için ve süt izni kullanacagimdan dolayı izne ayrılmayı düşünmüyorum şu an.sabah 8 öğlen 1 de gelicem.okul tam gün son 2 derse girmeyeceğim.Ucretsiz alicam ben canım. Henüz konuşmadım ama bu hafta gorusucem okulla
Evet :) aynısının tıpkısı :)Minik abisine benziyor sanki :)
2 yıla kadar ücretsiz izin hakkımız var. Alabilirsiniz bi sorun çıkacağını sanmam. Benim annem bakacağı için ve süt izni kullanacagimdan dolayı izne ayrılmayı düşünmüyorum şu an.sabah 8 öğlen 1 de gelicem.okul tam gün son 2 derse girmeyeceğim.
Canim izinler acildiktan sonra tekrar mı yazı gitmiş benimde bu hafta iznimin son haftası rapor almayı düşünüyordumÖğretmen olanlar başlıycak mısınız eylülde doktorum a gittim rapor istemeye yazı gelmiş rapor vermeyin diye ücretsiz izin alabiliyor muyuz 15 gün kaldı kuzumu bırakmak istemiyorum kvde de durmuyo napcaz
Kizlar bebisim 110 gunluk oldu 7700gr kilosu. Persentile gore %97 ama doktor sadece anne sütü aldigi icin fazla olmasi onemli degil dedi. Sorun baska insanlarin cok tombik sence normal mi diye surekli laf etmesi. Baska doktora da goster falan diyorlar. Bi fikir verin cok mu fazla ki ya? Tamam bogum bogum kollar falan ama obez de degil cocugum sonucta. Gostermek gerekir mi boyle bi sebeple doktora?
Bana da bu bebek obez diyorlar artık sadece anne sütü alıyor ve kilosu 7200 113 günlük boyu 63 cm doktor normal diyor herkes birşey diyor kimi emzirme bile dedi. Ne yapayım ac mi birakayim
Yok canim emzir me ve cocuk parasini aldim... calisanlar icin rapor parasini bekliyorumsclkvnc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?