- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #63.461
Canım hatırkarmısın bilmem bi dilim baklava yediğim için ilk günler çocugun feleği şaşmıştı acaip gaz yapmıştı bizde fıstıktanda olabilir bizde ilk gece huysuzlandı şükür normale döndü sonraYa kızlar bu 4. Ay aşısından sonra şirazesi şaştı resmen.
Uyku düzeni kalmadı dün akşam nirvana yaptı. 1,5 da r uyandı sabah 6 ya doğru uyudu bende 1 saat uyudum 7 ye kadar sonra ağlaayarak uyandı sonrada işe geldim.
Gece oturdum ağladım resmen kaç gündür düzgün uyumuyor sabır güç kalmadı. Eşimdw yoktu sinirlerim laçka oldu resmen..
Dün kavrulmuş fıstıkta yemiştim oda etkiler mi gazı vardı dönüp dönüp durdu. Kendide uyumak istiyordu uyuyamadı ama. İnşallah bu gece düzelir
Slm kizlar cok sukur evime geldim.. ipek kizim koyde hasta oldu macrol antibiyotik kullandik 5 gun .. az az oksuruyordu dr gorurdum sabah tedavi tamamlanmamis dedi yine ayni antibiyotigi verdi 1 hafta kullanip kontrole gidicez .. biraz hirildi ve biraz oksuruk var
Canım hatırkarmısın bilmem bi dilim baklava yediğim için ilk günler çocugun feleği şaşmıştı acaip gaz yapmıştı bizde fıstıktanda olabilir bizde ilk gece huysuzlandı şükür normale döndü sonra
Kızlar aranızda bebiş için coresatin kullanan varmı yüzdeki kızarıklık için
Ben kullanıyorum kızımda pembe olanından. Baya iyi geliyor hemen geçirdiğinden öyle sık sık sürmek de gerekmiyorCanım hatırkarmısın bilmem bi dilim baklava yediğim için ilk günler çocugun feleği şaşmıştı acaip gaz yapmıştı bizde fıstıktanda olabilir bizde ilk gece huysuzlandı şükür normale döndü sonra
Kızlar aranızda bebiş için coresatin kullanan varmı yüzdeki kızarıklık için
Canım bende de var bende sık kullanmadım ama üzerinde 1 ay içinde bitirin yazıyor ondan sordum tekrar alsam mı diyeBen de esmeralda nerelerde diyordum:) cok gecmis olsun canim, kisa zamanda duzelir insallah.
Bize ilk aylar vermisti doktor. Yuzunde ya da vucudunda oldu mu suruyorum ama cok sık değil
Aynen ben geçen gün sürdüm yanakta fındık büyüklünde egzama var sanırım ilerlemeden engel olayım dedimBen kullanıyorum kızımda pembe olanından. Baya iyi geliyor hemen geçirdiğinden öyle sık sık sürmek de gerekmiyor
Canım bende de var bende sık kullanmadım ama üzerinde 1 ay içinde bitirin yazıyor ondan sordum tekrar alsam mı diye
Benimki de cok seviyo izlemeyi. Karsisina oturtuyorum kucagimda gozlerini aca aca izliyo. Fazlada istemiyorum izlemesini ama belim agriyinca gezdirirken dinlenmek icin iyi oluyo. Oylede boylede evde tv izleniyosa izleyecekler zaten cokta kasmamak lazimKızlar daldan dala olacak ama televizyon konusunda napıyorsunuz izliyo bizimki bazen
bende hiç oturtmadım oturtmalımıydım 18 nisan doğumluyuzNeeee e biz 5 aylik olduk.hic oturtmuyoruz ya kızanı.
Kızlar bu kilolar neden gitmiyor
Eskisi kadar yemiyorum, bebiş de emiyor ama gram eksilmiyorum. Bazen gün içinde bi kilo gitmiş görünüyor sonra akşam yine aynı... Okul da başlayacak hiçbir kiyafetime sığmıyorum
Kızlar daldan dala olacak ama televizyon konusunda napıyorsunuz izliyo bizimki bazen
Kızlar daldan dala olacak ama televizyon konusunda napıyorsunuz izliyo bizimki bazen
Aynenben de oyle yapiyorum zaten.oyle dedi dr.sirti dayaliolsundedi.ama artik durmuyorkendini öne atiyor.yerde yürümek istiyor.Bizim doktor da 5.aydan sonra yavaş yavaş oturacak demişti. 4.ayda 45 derece en fazla o da kucağımızdayken.Atales
Ama bunun yanında hiçbir zararı yok 4 aylık bebek oturtulabilir diye de bi yazı okumuştum. Genel olarak oturtmamak daha yaygın. Ben kucağımda çok dik olmadan oturtuyorum ama uzun süre değil. Ortayı böyle yakalıyorum :)
Sordum elleme bisey olmaz dedi.simdilik alt degisirken siliyorum sadeceNe yaptın Can'ım sordunmu doktoruna, bizim sünnet yarın kısmetse
Uyku gerilemesi diye bir olay varmıs 4.aydan sonra.oku istersen.bu gece rahat uyur umarım cok uyanık kalmıs yazık sizeYa kızlar bu 4. Ay aşısından sonra şirazesi şaştı resmen.
Uyku düzeni kalmadı dün akşam nirvana yaptı. 1,5 da r uyandı sabah 6 ya doğru uyudu bende 1 saat uyudum 7 ye kadar sonra ağlaayarak uyandı sonrada işe geldim.
Gece oturdum ağladım resmen kaç gündür düzgün uyumuyor sabır güç kalmadı. Eşimdw yoktu sinirlerim laçka oldu resmen..
Dün kavrulmuş fıstıkta yemiştim oda etkiler mi gazı vardı dönüp dönüp durdu. Kendide uyumak istiyordu uyuyamadı ama. İnşallah bu gece düzelir
Çok kasmiyorum ama karşısına geçirip de izletmiyorum da. Tv de görüntü ve ses olduğu için bebekler onu kendine konusuluyor saniyormus ve tabi cezbedici renkler de olunca tv ye karşı bir pozitif tutum olusabiliyormus (bir nevi onu arkadaş sanmak gibi ) en azından ters oturtmak tavsiye ediliyor tv li odalarda. Kaçmak mümkün değil tabiki tv den ama işte pek de karşısına koyup izletmeye gerek yok.Kızlar daldan dala olacak ama televizyon konusunda napıyorsunuz izliyo bizimki bazen
Biz bugün dr a gittik kulakları kızarmış dr azitro antibiyotik yazdı 3 gün kullanacakmış ben vermedim kendi kendine iyileşir inşallah her gün de aile hekimimize kontrol ettir cem iyileşiyomu kulakları diye daha çok küçük antibiyotik vermek istemiyom nerden geldi bu hastalık moralim sıfır sıfır...
aynı sıkıntı bendede var takıldım kaldım dikkat ediyorum emziriyorum deyip yemiyorum oğlanda maşallah güzel emiyor ama gitmiyooorrrKızlar bu kilolar neden gitmiyor
Eskisi kadar yemiyorum, bebiş de emiyor ama gram eksilmiyorum. Bazen gün içinde bi kilo gitmiş görünüyor sonra akşam yine aynı... Okul da başlayacak hiçbir kiyafetime sığmıyorum
Bizimki de izliyor valla :))Kızlar daldan dala olacak ama televizyon konusunda napıyorsunuz izliyo bizimki bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?