- 13 Mayıs 2025
- 351
- 109
- 18
Baş ağrısı nedeniylemi canım doğum olacak bu arada cok geçmıs olsunKizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş ağrısı nedeniylemi canım doğum olacak bu arada cok geçmıs olsunKizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Bugun gözetim altında olcam ya salcaklar ya da yarım doğuma alacaklarmiskaçıncı haftadaydın canım? başlatılacak mı doğum?
Valla bende anlamadım kuzu tam neden olduğunu gözetim altında tutcam seni dediBaş ağrısı nedeniylemi canım doğum olacak bu arada cok geçmıs olsun
Allah şifa versin canım benim duam seninle bebıs kaç haftalık suanValla bende anlamadım kuzu tam neden olduğunu gözetim altında tutcam seni dedi
Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
36 haftalik ama karni 40 haftalik cikti basi 38 fln ciktiAllah şifa versin canım benim duam seninle bebıs kaç haftalık suan
Aa bende de şuan 37 diyjz kafası 38 çıktı doktor dedi kanal pozısyon almıs her an gelebilir bekliyoz canım açıklık yok ama nasıl olacaksa36 haftalik ama karni 40 haftalik cikti basi 38 fln cikti
Valla kuzu oglumu dusunuyorum açıkçası bensiz napcak 1 gun diye bi de dogum olursa hic hazir değilim yaa inan ki yarın çıkarım evime insallah hayata bak kızımda 36 haftalik alınmıştı gelişimi durdu diye bu kizimi da cok gelisti diye alacaklarCanım çok geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhastanede yatmak çok sıkıntılı ancak belki seni çok bekletmezler bizi haberdar et
Sen nerde bekliyorsun hastanede miAa bende de şuan 37 diyjz kafası 38 çıktı doktor dedi kanal pozısyon almıs her an gelebilir bekliyoz canım açıklık yok ama nasıl olacaksa
Tansiyonunu takip edecektir canım bende de geçen hafta aşırı baş ağrısı oldu tansiyonum yükseldi yatış verdi sonra sen hemşiresin zaten dedi evden haberleştik sürekli normale döndü ama tahlillerim yüksek çıktı gebelik zehirlenmesi için cuma günü kanlarına göre bende heran doğurabilirimValla bende anlamadım kuzu tam neden olduğunu gözetim altında tutcam seni dedi
Kuzum benim 2 tane sezeryan oldugu icin bunu da alacaklar öyle ondan sknti yapmazlar senin normal dogumsa beklerler benceAa bende de şuan 37 diyjz kafası 38 çıktı doktor dedi kanal pozısyon almıs her an gelebilir bekliyoz canım açıklık yok ama nasıl olacaksa
Benim kani da aldılar bakalim insallah sknti çıkmazTansiyonunu takip edecektir canım bende de geçen hafta aşırı baş ağrısı oldu tansiyonum yükseldi yatış verdi sonra sen hemşiresin zaten dedi evden haberleştik sürekli normale döndü ama tahlillerim yüksek çıktı gebelik zehirlenmesi için cuma günü kanlarına göre bende heran doğurabilirim
Seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma eşin ilgilenir sen dinlenip iyileşmeye bak baş ağrın geçmez yoksa :/ ne zaman belli olur doğum acaba doktor kesin bir şey dese keşke ona göre kndini hazırlarsınValla kuzu oglumu dusunuyorum açıkçası bensiz napcak 1 gun diye bi de dogum olursa hic hazir değilim yaa inan ki yarın çıkarım evime insallah hayata bak kızımda 36 haftalik alınmıştı gelişimi durdu diye bu kizimi da cok gelisti diye alacaklar
gelmez gelmez kuzum hiç dert etme, tkrar şüphelenirsen bi acile gidersin onun testi var yapıyolar o mu değil mi anlamak için, için rahat ederGelmedi inşallah gelmez canim
Şimdi anladım canım bıxım ilk doğumKuzum benim 2 tane sezeryan oldugu icin bunu da alacaklar öyle ondan sknti yapmazlar senin normal dogumsa beklerler bence
Yok canım evdeyimSen nerde bekliyorsun hastanede mi
Yani kuzu bilmiyorum nstdeyim yarım saattir baya oldu unuttular beni gelen yok sinirlerim bozuldu sancim var biraz amaSeni çok iyi anlıyorum ama stres yapma eşin ilgilenir sen dinlenip iyileşmeye bak baş ağrın geçmez yoksa :/ ne zaman belli olur doğum acaba doktor kesin bir şey dese keşke ona göre kndini hazırlarsın
Aynını yaşamıştım aşırı sinir bozucuYani kuzu bilmiyorum nstdeyim yarım saattir baya oldu unuttular beni gelen yok sinirlerim bozuldu sancim var biraz ama
Ben doğumda dayanamadım söküp attım gelen giden yoktu koridora çıktm bebek geliyor yardım edin dedimYani kuzu bilmiyorum nstdeyim yarım saattir baya oldu unuttular beni gelen yok sinirlerim bozuldu sancim var biraz ama