- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #64.141
Tiroid sorunu olsa topuk kanında çıkardı canım.Kızlar bizim tahlilinizde demir eksikliği çıktı iyiki yaptımış doktor 6 ayı beklicemtik yoksa şimdi diğer tahlilleri bekliyoruz ben buldum bi tane ferromixin toz muş bakalım tahlillerden sonra başlıcaz alerji tahlillerini bekliyoruz bence sizde güvenmeyin ben bide troiden korkuyordum şükür oda normal çıktı bunlar hep büyüme geriliği yapıyor bizler ne kadar dikkatli olursak okadar iyi hepsi Allah ın takdiri sonuçta ama biz elimizden geleni yapalım gerisi O na kalmış
Kan ilacı ferrum verdi bize de.icine sinmiyorsa tahlil yaparmışız öyle yaptırcaz yaniBiz de pazartesi yaptiricaz bakalim.
Yok canım birde vitaminci anne varya orda buldum novaferrum diye bana çok dokunuyor demir bebekleri düşünemiyorum o yüzdenCanım heryerde satışı var zararsız bi demir takviyesi olduğunu söylüyorlar eczanelere de bi sorabilirsin yine de nette de var satışı ama güvenilir Bi siteden almak lazım fiyatı da o kdr uçuk değil
Şükür çıkmadı ama geçen bir bebek getirdiler tsh 800 küsürdü rabbim şifa versin yinede bakılması iyi olduTiroid sorunu olsa topuk kanında çıkardı canım.
Ablam almanyadan çok güzel bi oyuncak yolladı eli değdikce müzik çalıyorKızlar bebeklere şuan ne gibi oyuncaklar alıyorsunuz? Eğitici kartlarla ilgileniyorlar mı zeka gelişimi için bende almak istiyorum. 4,5 aylık bebiş
Benimki kartlara BA YI LI YOR . onun disinda da bir süru oyuncagi var.ama hepsini ayni anda cikartmiyorum.sonra yeni bulmusgibi seviniyor :)Kızlar bebeklere şuan ne gibi oyuncaklar alıyorsunuz? Eğitici kartlarla ilgileniyorlar mı zeka gelişimi için bende almak istiyorum. 4,5 aylık bebiş
o kartların resmını yollarmısın bana bende alırım cocuguma olmazmı bacım 5 aylık oldu cocugum hala bıseye alıstırmadım onu sadece tutmaya alıstırdımBenimki kartlara BA YI LI YOR . onun disinda da bir süru oyuncagi var.ama hepsini ayni anda cikartmiyorum.sonra yeni bulmusgibi seviniyor :)
ee
EET cnm cok akmaya basladi cunku ust yanlardan iki diş cikiyor cnm
Kartları nasıl gösteriyorsun peki canım? Bende de çıngıraklardır, oyun halısı, fisher price in ayına göre oyuncakları var ama kendi daha pek tutup oynayamıyor. Oyun halısının anasını ağlatıyor oda dişi kaşındığı için çekip ağzına sokmak istiyor :)Benimki kartlara BA YI LI YOR . onun disinda da bir süru oyuncagi var.ama hepsini ayni anda cikartmiyorum.sonra yeni bulmusgibi seviniyor :)
Kızlar bebeklere şuan ne gibi oyuncaklar alıyorsunuz? Eğitici kartlarla ilgileniyorlar mı zeka gelişimi için bende almak istiyorum. 4,5 aylık bebiş
bızımkıde aynı yapıor ama aglıorda dişleri cikan kadar aglamasınla ugrasacagız artıkbelli zaten salyalardan olduğu tülbent mendille tahriş etmeden silmeye çalış
ben elimden geldiğince silmeye çalışıyorum ama salyalara yetişmek ne mümkün
birde bizimki o salyalarla baloncuk yapıp oyun yapıyor
tsk ederim cnm bende almayı dusunuyorum ogluma
benimkide grip bir yerdende diş cıkarıyor 2 tane sana verılen serum gıbımı spreyiBugün doktora gittik,burun akıntısı-öksürük falan vardı,2 şurup verdi,bir de burun spreyi,sadece grip dedi,korkulacak bişey yok dedi..Kilosu 6200...Hala az geliyor bana,hiç almıyor mu bu bebiş anlamıyorum..Doktora sordum,yoo gayet iyi dedi,anne sütüne devam mı dedim,evet manasında başını salladı..
Aldım canım bir hafta önce özel bir hastanedenHeyet alabildin mi
Emzik vermeyi denedin mi canımbızım oglan çok huysuz yaa ne yapacagım bılmıyorum bıde gecelerı memede uyuma çıkardı basıma uyanınca arıyor hemen sag sol olmadı yuz ustu donup uyandırıyor sallama vs kar etmıyor ılla meme agzına alıp gerı uykuya geçeçek yoksa basıyor çıglıgı toksada emıyor ustune buda gaz yapıyor rahat uyuyamıyor hali ile bu huyunu unutturmam lazım ama nasıl :))
Aferin plus ve mukotik şurup,günde 3 kez -1 çay kaşığı verilecek..xlear isminde burun damlası,devlet karşılamıyor,20 tl ücreti..abd den ithal imiş..%100 doğal bir ürün imiş..benimkide grip bir yerdende diş cıkarıyor 2 tane sana verılen serum gıbımı spreyi
ılk aylar alıyordu ama şimdı kanmıyor maşallah zekıde gogsume yaslıyorm meme sanıp alsın dıye uykuuyken fln kanmıyor :))) atıyor hemenEmzik vermeyi denedin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?