- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #68.001
Canm bu tarifini mutlaka denemek istiyorum fakat sert olmuyor değilmi hipp in bisküvisi taş gibi kendimiz yapsak daha doğal içimiz rahat olur en aznda.
Bu taeidi dr vwrmisti bana iki oldu yapiyorum ama hala sert.bu seferki biraz daha iyi ama yine de eline alsin yesin olmuyor pek.ben beceremiyorum galiba.seninki nasil oluyor.yani disi olmayan bebek damaklariyla ezip tükürük le islatip yiyebilir mi. Biz de kasik ve pure olayi olmadigi icin.
Kızlar ben kafama göre bıraktım bu bricanly ilacını ama yanlış mı yaptım dün geceden beri vermiyorum ki kusuyordu verdiğimde de yarın arıcam doktoru sorcm yine de ama bu geniz akıntısı çok mu ciddi bşy ilaç verdi doktor hemen nette araştırdım ama okudukça içim karardı muallakta kaldım
Bu tarife gore benimki de sert oluor.dr vermişti tarifi.acaba yanlış mi yazılmış ölçüleri diye düşündüm valla.
Ay iyi bari yalnız degilim:) çok küçükler gerçi çok normal ama kendi başına vakit gecirmeyi de öğrenseler keşke azzcikBizimki de böyle canım ayrı yatıyoruz ama sdece beni gördüğü için başkasıyla durmuyor yalnız en fazla 10 dk oynar tek başına yanındaysam sıkıntı yok yattığı yerde oynar yuvarlanır bağımlı bna ama biliyo benden başka kimsenin olmadığını rutin hayatımıza alıştı ama birine bırakıp dışarı fln asla çıkamam durmuyor bensiz hissediyo sanki evde olmadığımı ık dese yanında olduğum için
Kızlar ya sizin bebeklerin sizle durumu ne. Benimki bana çok bağımlı hale geldi. Normal mi yoksa ben mi yaptım bilemiyorum. Evde kimse yokken onu odasında besiginde oyuncsklariyla birakamiyorum. Hemen zirliyo. Hep kucağına al beni diyor. Gündüz 15-20,dk uyuyor çünkü uyandığında beni goremezse hemen uyanio. Ama baktı ben yanindayim (uzakta bile olsam gözü beni görürse uykuya devam ediyor ) emerken eli yüzümde. Zaten beraber yatıyoruz, gece eliyle devamli beni yokluyo. Hichir is yapamiyorum yalnizsak . Ben böyle bagimli olsun istemiyorum. Siz de durumlar nasilll
Kızlar ben kafama göre bıraktım bu bricanly ilacını ama yanlış mı yaptım dün geceden beri vermiyorum ki kusuyordu verdiğimde de yarın arıcam doktoru sorcm yine de ama bu geniz akıntısı çok mu ciddi bşy ilaç verdi doktor hemen nette araştırdım ama okudukça içim karardı muallakta kaldım
Çok geçmiş olsun canım Çol zor çokk insan bebeği hastayken çaresiz olması çok zor ama bizimkinin antibiyotiklik bi durumu yok şükürler olsun burun akıntısı ve geniz akıntısı var günde 1-2 kere öksürüyor o akıntı midesini bulandırıyor galiba burnunu temizliyorum günde 4 kez deniz suları otribebeyle doktoru aradım fakat yoğunluktan dolayı konuşmadılar bide özel hastane olacak cevap vermesi 2 dk sürer ama işte napsınlar çok yoğunlar inşallah ilerlemeden geçer şmdi babada hasta boğazı ağrıyomş grip oluyor galiba tam iyileşiyorz yine eve hastalık giriyor napcm şaşırdım yaBuyuk oglum tam 3.5 aylikti bizde geniz akintisiyla ve burun tikanikligiyla tanistik(
Cok zordur bilirim surekli antibiotik kullanmak zorunda kaldi akinti bogaz iltihabina ceviriyordu cigerlere inip hırılti yapiyordu.Sabahlari oksurukle uyaniyorduk okadarki oksurmekten kusardi istahsizlik yapti dahada ilerledi gecen senede ameliyat oldu akinti kulak zarina zarar verdi.
Sana tavsiyem ilaclarini ihmal etme ilac zararli diye dusunup daha buyuk tahribat verme cocuguna.
Bizde alerji cikti ev tozu ev akari yun gibi.
Hayatindan yun yatak yorgan yastigi cikardik pelus battaniye oyuncaklar cikti tam olmasada biraz rahatlatti halilarimi bile degistirdim.6 yasina kadar epey cekti kuzum sukur si.di eskiye gore cok iyi.
Keşke canım keşke ama bizim için bu biraz zor gibi görünüyor :)Ay iyi bari yalnız degilim:) çok küçükler gerçi çok normal ama kendi başına vakit gecirmeyi de öğrenseler keşke azzcik
canım milletin sorumsuzluğu yüzünden hep hasta oluyo bizim oğlan aslında kolay kolay hastalanmazdı gripli gripli çocuğu öpmeler yalamalar eve hapsolduk artk hiç biyere çıkarmıcam 1 ay içinde 3 hastalığı bklm bu ay kaç kere hasta olck diye düşünüyorum hiç anlayış yok insanlarda artk ya doğduğundan beri en çok ekim ayında ilaç kullandık vitamin dışında ilaç kullanmazdık bütün düzen herşey mahvoluyor hasta olunca uyku eğiti şu bu beslenme ek gıda herşey bozuldu yeniden başlamak gerekiyor valla çok yoruldum şu aralar artk napcamı şaşırdım eşimde hasta oldu benim keçiler tepemde geziniyorm evin içindeCanım yanlış yönlendirmek istemem ama bir buçuk ay önce aynı rahatsızliklar bizde de vardı. Dr bir sürü ilaç yazdı bricanil de vardı. Ben almadım hiçbirini sadece prospan aldım. 2 gün içinde öksürüğü kesildi onu da kullanmadım. Hırıltısı epey sürdü hatta yeni yeni geçti. Prospan ı birkaç gün daha kullansaymisim iyiymiş hem tadına baktım ben güzel kızım da severek içti hem de bitkisel. Hırıltı için tekrar gittim uzayınca şükür ciğerler inmemiş geniz akıntısı dedi hatta prospan kullandığımı söyleyince devam et dedi.
Canım bizim oğlan kaşıktan soğuduğu için bi hafta ara verip blw yapcam istediği kadar kendi kendine yesin artık ana besini anne sütü zaten doymazsa eğer mama veririm bi öğün uğraşmıcam kaşıkla kendisi becersinKardelenRuzgar canim ayni benim dusuncelerimi anlatiyor yazin.ki ben blw ile basladim ve bir bucuk aydir o sekilde devam ediyorum.ama buraya artik blw diye yazmiyorum farkindaysaniz.cunku birkac kisi.ay komsuya gidin de yapin blw nizi gorelim.ya da ya ben zaten 2 ay sonra eline vercem al sana blw diyenler oldu. Bu sebeple hic bbundan bahsetmiyorum artik.merak edenler icin soyliyim.gecen misafirlige gittik.yanimda gun kkurusu goturmustum.orda sssofrabeziserdim al kizim desim.ve kizim aliskin oldugu icin hemen elimden kapti ve yemege basladi.etraftaki insananlar şok ttabiki.nasil yani.yicek mi kki.aydaha o kkkac aylik derken benim kiz afiyetle yedi.
Ustelik bizim tadim gunlerimiz bitmedi daha.hicbir seyi karistirmiyoruz henuz.
Ben de bazilarinin yaptiklarini dogru bulmuyorum.mesela daha bu aylarda muz verilmesi gibi.ama verenlere de dalga gecer gibi mesajlar yazmadim hic. Hele o BLW nizi diyeni hic anlamadim. Tabiki tavsiyeleri dinleyip birbirimizden yardim aliyoruz ama yapin da goreyim BLW nizi nedir.
Hee cok merak eden varsa.buyurup gelsin gorsun BLw mizi.
Canim inan bana beceriyorlar. Şu anda diyelim havuc hasladim ya elime alip sogutmaya calisiyorum mesela.ona bile sabredemiyor.ellerini uzatip hih hih diye agliyor.vereyim diye.tabiki fazla yemiyor.yedigi ancak uc bes kasik kadar bir seydir.ama cani nekadar yemek istiyorsa o kadar yiyor. Bazen elmanin armudun yarisini kopartiyor kirt diye.ve kesinlikle cikartmiyor ogurtmuyor.onu evire cevire kucultup kucultup yutuyor. Hem besini taniyor.hem el becerisi artiyor.hem kendi basariyor. Suyunu bile kendi iciyor. Ben sadece sandalyede oturup gozetliyorum onu.Canım bizim oğlan kaşıktan soğuduğu için bi hafta ara verip blw yapcam istediği kadar kendi kendine yesin artık ana besini anne sütü zaten doymazsa eğer mama veririm bi öğün uğraşmıcam kaşıkla kendisi becersin
Ne güzel canım valla peki yoğurttur çorbadır onlardan verdin mi hiç nasıl veriliyor onlarCanim inan bana beceriyorlar. Şu anda diyelim havuc hasladim ya elime alip sogutmaya calisiyorum mesela.ona bile sabredemiyor.ellerini uzatip hih hih diye agliyor.vereyim diye.tabiki fazla yemiyor.yedigi ancak uc bes kasik kadar bir seydir.ama cani nekadar yemek istiyorsa o kadar yiyor. Bazen elmanin armudun yarisini kopartiyor kirt diye.ve kesinlikle cikartmiyor ogurtmuyor.onu evire cevire kucultup kucultup yutuyor. Hem besini taniyor.hem el becerisi artiyor.hem kendi basariyor. Suyunu bile kendi iciyor. Ben sadece sandalyede oturup gozetliyorum onu.
Yogurdu fincanla yiyor.hic sulandirmiyorum. Corba denemedik ama onu da fincanla icer bastan.Ne güzel canım valla peki yoğurttur çorbadır onlardan verdin mi hiç nasıl veriliyor onlar
Mm anladm canım bizimki oturamıyo daha sağa sola öne yıkılıyor kucaktayken de olur heraldeYogurdu fincanla yiyor.hic sulandirmiyorum. Corba denemedik ama onu da fincanla icer bastan.
Olur tabi ama baskasinin kucaginda olsun.sen onden gor onu.ya da destekleyip oturt.sen yine onunde gormus olursun ne yaptigini. Bir de sana tavsiyem.yeni baslarken aksam uykusuna dogru birakma yeme isini.belki agzinda saklamistir falan.oyle uyumasin.oglen ver ki.uzerinden kisa kisa uuykularda gecmis olur.Mm anladm canım bizimki oturamıyo daha sağa sola öne yıkılıyor kucaktayken de olur heralde
Tamam canım çok sağol şmdi havuç haşlıyorum deneyeceğim napcak mıncıklıcaktır muhtemeln boğazında falan kalmasında böyle bari yese az az bşyler kusmadanOlur tabi ama baskasinin kucaginda olsun.sen onden gor onu.ya da destekleyip oturt.sen yine onunde gormus olursun ne yaptigini. Bir de sana tavsiyem.yeni baslarken aksam uykusuna dogru birakma yeme isini.belki agzinda saklamistir falan.oyle uyumasin.oglen ver ki.uzerinden kisa kisa uuykularda gecmis olur.
KardelenRuzgar canim ayni benim dusuncelerimi anlatiyor yazin.ki ben blw ile basladim ve bir bucuk aydir o sekilde devam ediyorum.ama buraya artik blw diye yazmiyorum farkindaysaniz.cunku birkac kisi.ay komsuya gidin de yapin blw nizi gorelim.ya da ya ben zaten 2 ay sonra eline vercem al sana blw diyenler oldu. Bu sebeple hic bbundan bahsetmiyorum artik.merak edenler icin soyliyim.gecen misafirlige gittik.yanimda gun kkurusu goturmustum.orda sssofrabeziserdim al kizim desim.ve kizim aliskin oldugu icin hemen elimden kapti ve yemege basladi.etraftaki insananlar şok ttabiki.nasil yani.yicek mi kki.aydaha o kkkac aylik derken benim kiz afiyetle yedi.
Ustelik bizim tadim gunlerimiz bitmedi daha.hicbir seyi karistirmiyoruz henuz.
Ben de bazilarinin yaptiklarini dogru bulmuyorum.mesela daha bu aylarda muz verilmesi gibi.ama verenlere de dalga gecer gibi mesajlar yazmadim hic. Hele o BLW nizi diyeni hic anlamadim. Tabiki tavsiyeleri dinleyip birbirimizden yardim aliyoruz ama yapin da goreyim BLW nizi nedir.
Hee cok merak eden varsa.buyurup gelsin gorsun BLw mizi.
Aynı anlattığın gibi canım, asla odadan çıkamıyorum ama durum sadece benle alakalı değil. Yalnız kalmak istemiyo, babası, ananesi herkesin arkasından ağlıyo. Uyku durumuda aynı. Yatağına bırakıp çıkarsam arkamdan ağlıyo yanına yatarsam gözünü aralıyo, beni görünce geri kapatıyor. Gece uykusunun çoğunda yatağında yatıyo bazen almak zorunda kalıyorum yanıma. Bide gece uykusunda yanına babası gidince geri dalmıyor, illa ben illa memeKızlar ya sizin bebeklerin sizle durumu ne. Benimki bana çok bağımlı hale geldi. Normal mi yoksa ben mi yaptım bilemiyorum. Evde kimse yokken onu odasında besiginde oyuncsklariyla birakamiyorum. Hemen zirliyo. Hep kucağına al beni diyor. Gündüz 15-20,dk uyuyor çünkü uyandığında beni goremezse hemen uyanio. Ama baktı ben yanindayim (uzakta bile olsam gözü beni görürse uykuya devam ediyor ) emerken eli yüzümde. Zaten beraber yatıyoruz, gece eliyle devamli beni yokluyo. Hichir is yapamiyorum yalnizsak . Ben böyle bagimli olsun istemiyorum. Siz de durumlar nasilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?