- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #68.961
Teşekkürler biraz pahalı mı ne.. yurutec zararlı falan deniyor da. Cok durmaz sanırım içinde maksat şu an yerlerde parkelrde yuvarlanan yavrum birazda ayakta bişiler yapabilsin istiyorm. Bakalım araştırıyim birazMama sandalyesi joie marka aldım 300 lira şuanda.ikea tarzı olanlara güvenemiyorum cocugu yalnız bırakmaya gelmez onda,anneme öyle aldım orda kullanırım gidince diye,cocuk az büyüyüp kendini bi tarafa cekse devrilir. joie gibi olanlar daha dayanıklı
Yürütec almayacagm.ev kazalarına sebep oluyor,daha cok seyi tutup cekebilir üzerine.emeklesin simdilik
Antilop da sanki kendini öne yana atsa düşecek gibı. Arastiriym biraz canim sagolYürutec kuzenler almış gelmiş. Ben olsam almam.10 dk biniyor. yürümeyi 2 hafta ile 4 hafta arasında geciktirici olduğunu okudum. Çok faydalı bişi değil.
Mama sandalyesinde ikea antilop. 10 numara 5 yıldız
Belirtileri neymiş otizmin?Birsürü testler vs yapıldı kesin teşhis ikiside çok başı daha birisi yurt dışıma gidiyor tedavi için
Belirtileri yazıp kimseyi yersiz tedirgin etmek istemem , sadece önlemimizi alalım iyi Takip edip şüpheli durumlarda kontrole götürelim çocuklarımızı diyeceğim budur canım ,
2 yaş sınırlaması yok teşhis için aşağıda bir paragraf paylaşıyorum...
Otizmin, yeni doğan bebeklerde ikinci aydan itibaren göz teması kurmamasıyla teşhis edilebildiğini hatırlatan uzmanlar, özellikle anne-babalara bebeklerini çok iyi gözlemlemeleri uyarısında bulundu.
Hakkında hayırlısı olsun..kızlar ben dün gene hamile olduğumu öğrendim
akşam sabaha kadar dua ettim
eğer vatana millete hayırlı evlat olmucaksa sağlıksız doğacaksa
rabbim doğmasın diye
birde oğlum uyumadı yer yatağı yaptım yerde birlikte yattık
oda karnıma vurdu
sabah azcık kanamam olmuş
pzt doktordan randevu aldım
bakalım bu kanamalar sonucu ne olucak.
DUA EDİN BANA EMİ
Ben üniversite hastanesinde 3 kere yaptırdım. Hiç para ödemedim. Ama ozellerde hepsi ayri ayri paralı.Ben aşılama yaptırdım ilk olarak novaatr ta ama tumuzsa 2. De para alıyorlarmı bi yardımcı olun
Butun gun kizimla tek basima ilgileniyorum.bu gece esim gelince kiz da daha uyumayinca duşa gireyim dedim. Eşim almış kızı bırakın banyo kapısını duşa kabinin kapısında beklediler.cikinca kizdim tabi ki. bi de demez mı butun gecemizi mahvettin.omrumuzden bir gun böyle geçirdik diye.allahim sen sabir ver
Kızlar oglusum çok terliyor şu gibi oluyor ya((( sizde de var mı ter .
Antilop da sanki kendini öne yana atsa düşecek gibı. Arastiriym biraz canim sagol
Belirtileri neymiş otizmin?
Off ben de bıktım terden sürekli yaaa.Var var bitmedi terimiz
Oynarken emerken ter ter üst değişiyorum , emerken sırtına mendil koyuyorum
Ben mama sandalyesi ni 360 a aldım kraftin 3 kademeli on tabla 6 kademe aşağı yukarı inmesi ve 3 kademe yatma pozisyonu çift tablası varTeşekkürler biraz pahalı mı ne.. yurutec zararlı falan deniyor da. Cok durmaz sanırım içinde maksat şu an yerlerde parkelrde yuvarlanan yavrum birazda ayakta bişiler yapabilsin istiyorm. Bakalım araştırıyim biraz
Klasik baba modellerinden bir tane daha...Duşa girerek bütün gecelerini mahvetmişsin yani :)Butun gun kizimla tek basima ilgileniyorum.bu gece esim gelince kiz da daha uyumayinca duşa gireyim dedim. Eşim almış kızı bırakın banyo kapısını duşa kabinin kapısında beklediler.cikinca kizdim tabi ki. bi de demez mı butun gecemizi mahvettin.omrumuzden bir gun böyle geçirdik diye.allahim sen sabir ver
Niye ki,noldu,ben kaçırdım sanırım,ben araştırıp buraya kopyalayayım o zaman..Tatlım bu konuda yorum yapmıyorum artık eski yorumlarda var internetten bakın doktorunuza sorun
Günah keçisi oldum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?